• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokunu bilmediğim halde çok özledim

Bende 2 senedir bekliyorum sabırla görünürde bi sorun yok ama olmuyo iki kere kimyasal gebelik yaşadım bi kerede kalp atışları durdu 2 aylıkken. Bu ay klomene başlattı dr beni inşallah faydası olur. Sen kullandınmıda klomen yada türevi bi ilaç cnm.
kullandım canım 2 ay femara çatlatma iğne yaptık olmadı.. daha snra aşılma olmadan tüpe geçtim olumsuz oldu

Amiinn cnm inşallah.Rabbim kabul etsin dualarını tez vakitte.Seni çok iyi anlıyorum. Çünkü yaşadığın duyguların aynısını bende yaşıyorum. Yaşamayan bilemez anlayamaz. Bende 32 yaşındayım ve 12 yıldır bebek hasreti çekiyorum. Gördüğüm bütün hamile bayanlara ve bebeklere çookk imreniyorum.Sen benden biraz daha şanlısın hem yaş hemde zaman açısından Rabbim seni benim kadar bekletmez inşallah.En kısa zamanda hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere.
SENDE GENÇSİN SAÇMALAMA :) vardır hayrı gelecek inanıyorum vakti var sadece

Cok etkilendim yazdiklarindan,evlat ozlemi bende evlenmeden de cok vardi mesela.( hicbir sekilde gecmiyor,unutamiyorsun,yerini baska birseyle dolduramiyosun)
Seni cok iyi anliyorum,
Tez zamanda hayirlisiyla hayirli bir evlat sahibi olmani dilerim,Allah yuzunu guldursun,tatli mi tatli evlat/evlatlarin olsun..
dualarina da aminnn diyorum canim:KK68:
amin çok sağol inşallah :) hayırla sağlıkla kavuş evladına :))

Evet kızlar evleneli 4 buçuk yıl oldu, yaşım 26 anne olmak için çabalıyorum. Görünürde büyük bir problem olmamasına rağmen henüz olmadı.
ÜMİTLE UMUTLA NASİP EDECEĞİ GÜNÜ BEKLİYORUM

Dün akşam komşumun bebeğinin boynundan öptüm, aklımdan çıkmadı bilmediğim evlat kokusunu özlemişim eve çıkınca tamamen moralim bozuldu hatta ağladım... Takmıyorum desem de galiba çok takıyorum sadece duygularımı hep bastırıyorum
kendi yavrumu öpüp koklamak istedim onu evimde görmeyi istedim ben bilmediğim tatmadığım bu duyguları nasıl özlüyorum ? bilmiyorum ama çoooooook özlüyorum..

Lütfen bana dua edin

Şaban ayında edilen dualar kabul olur ALLAH HAYIRLI VAKTİYLE SAĞLIKLA SIHHATLE YAVRUMUZU KUCAĞIMIZA ALMAMIZI BİZE NASİP ETSİN, EVİMİZDE HUZURLA MUTLULUKLA SEVGİYLE YAVRUMUZU EŞİMLE BİRLİKTE BÜYÜTMEYİ RABBİM NASİP EYLESİN,

BEN GİBİ İÇİNDE SESSİZ ÇIĞLIKLARI OLAN EVLAT İSTEYEN TÜM HERKESE ALLAH IM NASİP ETSİN YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.

Dua edenlerden ALLAH razı olsun..
canim hayirli olsun bak ne guzel hamilesin Rabbim sag salim kavustursun insallah melegine Rabbim isteyen herkese versin,, insallah bizde sag salim kavusalim meleklerimize,,

İnş
Evet kızlar evleneli 4 buçuk yıl oldu, yaşım 26 anne olmak için çabalıyorum. Görünürde büyük bir problem olmamasına rağmen henüz olmadı.
ÜMİTLE UMUTLA NASİP EDECEĞİ GÜNÜ BEKLİYORUM

Dün akşam komşumun bebeğinin boynundan öptüm, aklımdan çıkmadı bilmediğim evlat kokusunu özlemişim eve çıkınca tamamen moralim bozuldu hatta ağladım... Takmıyorum desem de galiba çok takıyorum sadece duygularımı hep bastırıyorum
kendi yavrumu öpüp koklamak istedim onu evimde görmeyi istedim ben bilmediğim tatmadığım bu duyguları nasıl özlüyorum ? bilmiyorum ama çoooooook özlüyorum..

Lütfen bana dua edin

Şaban ayında edilen dualar kabul olur ALLAH HAYIRLI VAKTİYLE SAĞLIKLA SIHHATLE YAVRUMUZU KUCAĞIMIZA ALMAMIZI BİZE NASİP ETSİN, EVİMİZDE HUZURLA MUTLULUKLA SEVGİYLE YAVRUMUZU EŞİMLE BİRLİKTE BÜYÜTMEYİ RABBİM NASİP EYLESİN,

BEN GİBİ İÇİNDE SESSİZ ÇIĞLIKLARI OLAN EVLAT İSTEYEN TÜM HERKESE ALLAH IM NASİP ETSİN YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.

Dua edenlerden ALLAH razı olsun..
Hayırlı güzel evlatların olur ins dualarım seninle.

Back
X