kokuya duyarlilik

frezya10

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
219
8
16
35
Balıkesir
Bi haftadir konulara asidi duyarliyim ve çok tiksiniyorum çok beğenerek aldigim elma kokulu bi parfum vardi kabanima siktm gecen eve geldigmde kabanimi çöpe tepesim geldi yemek yapiorum canim çok istiyor kokusundan yiyrmiyorum makine deterjanin kokusu bile tiksindiriyor artik nedenini de bilmiyorum hamilelik ihtimalimde yok

bi haftadir konulara asidi duyarliyim ve çok tiksiniyorum çok beğenerek aldigim elma kokulu bi parfum vardi kabanima siktm gecen eve geldigmde kabanimi çöpe tepesim geldi yemek yapiorum canim çok istiyor kokusundan yiyrmiyorum makine deterjanin kokusu bile tiksindiriyor artik nedenini de bilmiyorum hamilelik ihtimalimde yok

hamile olabilir misin ?
Ben hamile olunca bi şişe parfümü çöpe atmıştım
9 ay yumuşatıcı kokusuna bile tahammül edemezdim

İlk aklıma acaba hamile misiniz sorusu geldi ama ihtimalim yok demişsiniz :26:
Emin misiniz

Geçen sene bu zamanlar, ki çok stresli bir dönemdi benim için; adeta çok bilinmeyenli bir denklem... Gitsin geri gelmesin.

İşte bende tam o sıralarda aşırı bir koku hassasiyeti peyda oldu ama nasıl; içtiğim su bile kokuyor, yemeden içmeden kesildim günlerce elimi yıkadığım sabundan deterjana, tereyağından çocuğumun nefesine kadar....

Ben de kesin hamileyim diye düşünmüştüm ama çok şükür iki haftada atlattım.

Çok fena işkence; umarım tez zamanda atlatırsın.

Bir de koku halüsinasyonu diye birşey var ama onda aslında var olmayan kokular alınıyormuş; herhalde öyle birşey değil seninki.

hamilelikle ilgili değil bu.çünkü bu sorunun aynısı bende de var.
özellikle sabun,şampuan ve yumaşatıcılara karşı.
bende alerji var kokulara karşı.isterseniz gidin kontrol edin.büyük ihtimal sizde de alerjidir.

Ben regl dönemi kokulara karşı çok hassas olurum her kokuyu çok yoğun alırım hemen tiksinirim vs.Hormonal bence bunlar.O dönemde hormonlar şaşıyor.Birde dk kullanıyorum demişsiniz bence o haplar daha bir bozuyor dengeyi.Düşük bir ihtimal ama o bile yapıyor olmasın.

Kullandığınız burun spreyinden kaynaklanıyor olabilir. Çünkü bende griptim burun spreyi kullandım ve şimdi bulaşık yıkarken bile kusasım geliyor :20:
Nane kokularını denediniz mi? O kokular biraz rahatlatır sizi. En azından bu durumu atlatana kadar hoşunuza gitmeyen bir koku duyduğunuz anda naneli birşey koklamayı deneyebilirsiniz. Ben öyle rahatlayabiliyorum.

Back
X