• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokuyormuşum

Belki zor olacak senin icin ama geride birak o yillarida insanlarida zamanla kaznirsin gene ozguvenini bak universite okuyormussun ilerde guzel bir is kariyer sahibi olunca bukadar uzuldugun icin gulersin kendine
bendeki tek korku onlarla meslek hayatindada karsilasmak çunku iyi bi lisede okudum ve ben tıp okuyorum arkadaslarin çogu da tıp okuyor.onlarla karsilasmak istemiyorum

çok tesekkur ederim kendimi biraz daha guclu hissettim ama su ans kadar ne orta okulda ne unuversitede hic boyle bi olay görmedim.oyle olsa sürekli bna sarilmayi isteyen beni seven arkadsdlar var kokuyu almis olsalar yaklasamazlarki lise birdeki bu olay var sadece ve o da benim lise birden beri yedi yillik yasamimi mahvetti

Bak aslında sende ffarkindasin kokmadiginin sen bir dusun bakalım arkadasin çok fena koksa ydi ne yapardın? O gelip sarıldigin da belki sende sarilirdin ayıp olmasın diye ama durduk yere de gidip sarılıp öper miydin?Bu durumda dediğim gibi erkekleri eğlendirmek için kişileri kullanan ama kendini de onların kullandığının farkında olmayan bir kızmış ve intikam politikasiymis diye dusuneceksin.Inan ki o kiza uzuldum yazik..

Bu da sana ders olsun bir daha böyle oyunlara gelme kendinden emin olduktan sonra dik dur hiç takma ve böyle kisilere istediğini verme..Şimdi söyle bir silkelen ve kendine gel kendini bul..Kafan kurcalanir sa aç burdaki konunu oku..Şunu unutma ki herhangi bir konuda zayifligini ya da zaafıni farkettiginde bunu kullanmaya kalkacak kişiler hayatımızda hep olacaktır. .

Bak aslında sende ffarkindasin kokmadiginin sen bir dusun bakalım arkadasin çok fena koksa ydi ne yapardın? O gelip sarıldigin da belki sende sarilirdin ayıp olmasın diye ama durduk yere de gidip sarılıp öper miydin?Bu durumda dediğim gibi erkekleri eğlendirmek için kişileri kullanan ama kendini de onların kullandığının farkında olmayan bir kızmış ve intikam politikasiymis diye dusuneceksin.Inan ki o kiza uzuldum yazik..

Bu da sana ders olsun bir daha böyle oyunlara gelme kendinden emin olduktan sonra dik dur hiç takma ve böyle kisilere istediğini verme..Şimdi söyle bir silkelen ve kendine gel kendini bul..Kafan kurcalanir sa aç burdaki konunu oku..Şunu unutma ki herhangi bir konuda zayifligini ya da zaafıni farkettiginde bunu kullanmaya kalkacak kişiler hayatımızda hep olacaktır. .
kelimesi kelimesine o kadar haklisinki kendime geleceğim artik

Canim sen bu kisiliksiz insanlari niye takiyorsun boswer okumana bak..

ayni kisi siniftaki bi kiz hakkinda da bitli falan diyerek erkekleri guldürüyormus o kiza.o kiz yüzunden çogu kisi beni kokuyor biliyor

Böyle birşey mümkün değil.Koku sadece o kızın alabileceği bir duyu değil.
Kokmuyorsan diğer arkadaşların hayır kokmuyor nerden çıkarıyorsun deyip geçerlerdi.
O yüzden biraz özeleştiri yapmanda fayda var.Her gün duş alıyor olabilirsin.
Tavsiyem,duş almakla kalma,sabunlanma beziyle tüm vücudunu sabunla.Duştan sonra deodorant sür.
En önemlisi,giysilerin temiz olsun.Yıkandıktan sonra giyilmiş giysilerini giyersen yine aynı kokarsın.
Dolabında rutubet veya naftalin kokusu varsa ondan da olabilir.
Herkesin dediği gibi ağız kokusu da olabilir.

Öyle bi anlatmışsınki sanki dun oldu bugün kahroldun yıllar önce olmuş bişey için bu kadar stres yapılır mı
Sen kendinden eminsen temizim pakım diyorsan o zaman kız söylemiş millet de iki gulup geçmiştir hepimiz genç olduk
Arkadaşlarının işi gücü yok onumu hatırlıyo
Biraz kendinle ve çevrenle dalga geçmeyi öğrenirsen ortamlarda daha rahat edersin
Allah başka dert vermesin bunlar çozumü olan şeyler

Bunun için mi yaşamanın anlamı kalmadı?
Madem kendinden eminsin ki her gün duşunu da alıyormuşsun he de geç

Kızın anlattığı kişilerin burnu yok muymuş?

Canım biraz kendime benzettim seni bana da hep birileri arkamdan kokuyor,pis vs diyormuş gibi gelirdi. Akşamları ayakkabılarımın içine karbonat mı koymadım temiz kıyafetlerimi bile hergün havalandırdım. Ağzımın kokmasindan korkar defalarca dişlerimi fırçalar naneli şekerler kullanırdım kokan hiçbir şey yemezdim. Okulda hergün arkadaşlar sucuklu tost sosisli filan yerdi ben simit yerdim illa tost yiyeceksem kaşarlı yerdim :D lise hayatım böyle geçti.

Ama bende ileri derecede okb var ve sosyal fobi. Sende de mi var acaba merak ettim canım hiç doktora gittin mi bu konularda?

vallahküçü post: 37472080 .!.:
tamam canim tesekkurler de asil sorun bu olay ileride karsima cikar diye paronayak oldum resmen kendime guvenim gitti.hadi ileride biriyle tanisirsam ve lisedeki kizlardan biri arkadasi olursa ve o tanistigim kisiye bu kokuyo derse diye cok uzuluyorum yasamanin anlami yok gibi
dunya o kadar kucuk degil

Kizlar kırıcı yorumlar yapmayin biraz empati yapin, seneler onceki konuya mi takiyosun demissiniz de zaten travmalar, ozguven eksiklikleri gecmiste yasadigimiz seylerden kaynaklanıyor ve gercekten cok incitici bir konu

Herkes guclu bir yapiya sahip değil ben olsam benimde gardim düşer, mutsuzlugun takintinin dibine vururdum.

Konu sahibi bence bunun icin psikolojik destek alin tek basina bunu atlatabileceginizi dusunmuyorum sizinde enerjiniz cok dusuk ozguven eksikliginiz var benim gibi

Back
X