Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana liposakşın yapmadı illi ısrarla bu kol başka türlü düzelmez dememe rağmen kafasına göre bir kısım deriyi almış işte. iyileşme süreci ayıldığımda ağrım yoktu. ameliyattan sonra bandajla geliyorsun. bir gün hiç kalkamıyorsun ama ben karın germe de olmuştum orda da sorun var onu hiç açmıyorum. ben muhtemelen bir gün o yüzden kalkamadım. ertesi gün bandajları açtı. eve çıktım. iki günde bir pansuman dedi. yapışan bantları çıkarmak ameliyattan daha çok canını acıtıyor. bir hafta hiç bir şey kaldıramadım. dokuzuncu günden itibaren herşeyi rahat yapmaya başladım. ondördüncü günden sonra çok daha rahat oldu. korkulacak bi şey yok. ancak doktorunu iyi seç. ismini yazmıyorum ama umarım gidip benimkini bulmazsın))) ve umarım senin için sonuç güzel olur. haftasonu gidip göstericem eserini muhtemelen altı ay bekle düzelir gibi bi şey diycek sanki o altı ay hiç gelmeyecek gibi. ikimiz de bunun mümkün olmadığını bilicez. ve çok sakin olan ben ihtimal çığırımdan çıkıcam. kimse gidip canım sıkıldı kol boyu dikiş izi yaptırıp geleyim demez. yıl olmuş 2013 o kadar teknoloji var eskiler teknolojisiz de harika işler çıkarmış. bilemedin 15 santim kolu gerememek için kör ya da gerizekalı olmak gerek. ve ben gidip onu buldum. tekrar yazıyorum lütfen iyi araştırın.
Aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar :) Birbirimizi ancak biz anlarız diye düşünüyorum. Öyle ki kollarım benim psikolojimi tamamen bozuyordu.Yazın asla kısa kollu giyemem. Sanki herkes bana bakıyormuş gibi gelir. Bayanların o ince kollarını gördükçe içim erir ve hayranlıkla bakarım. İzlerinden dolayı şimdiye kadar cesaret edememiştim. Burnum için gittiğim doktora bu takıntımdan bahsedince kendisi çok güzel olacağını ancak lipo yapılması gerektiğini söyledi. Ve benim koltukaltında da bir kesi olacak. Sizin nasıl oldu ? Ben Düzce Devlet Hastanesinde olucam ama doktorum bana çok güven verdiği için böyle bir şeye cesaret edebildim. Benim düşündüğüm şey ameliyattan sonra ki süreç ve ameliyat olmaya değecek mi?
Ben Düzce Devlet Hastanesinde Estetik Cerrah Engin ÖCAL Beye ameliyat olucam. Kendisi Hacettepe' den gelmiş. Göğüs dikleştirme ve kol lipo+germe birlikte olacak. 3 yıldan beri düşünüyordum bu operasyonu umarım her şey güzel olur.
Ameliyat olan arkadaşlar nerelerdesiniz ? Habersiz bırakmayın buralarıBu arada benim ameliyat 7 kasıma kaldı arkadaşlar.
Allah yardimcin olsun canim hersey gönlünce olur insallah. Ben bu doktorun ismini daha önce hic duymadim.. internettede hakkinda hic bilgi yok. Sen neden bu doktorda karar verdin?
Birseyler ters gitmedigi sürece, kolay kolay haber veren olmaz..umarim bu sende böyle olmaz. Burdakileri anlamiyorum zaten.. bir zamanlar ayni sorunlari yasarken, hersey yolunda gittikten sonra, ayni seyleri yasayana yardimci olmazlar, birden unutu verirler, bir kac hafta/ay öncesini.. nasil oluyor bende anlamadim:)
Senin ameliyatina bir ay kalmis.. insallah hersey yolunda gider. Bu arada "sen" diyorum ama yasinida bilmiyorum..?
Allah yardimcin olsun canim hersey gönlünce olur insallah. Ben bu doktorun ismini daha önce hic duymadim.. internettede hakkinda hic bilgi yok. Sen neden bu doktorda karar verdin?
Birseyler ters gitmedigi sürece, kolay kolay haber veren olmaz..umarim bu sende böyle olmaz. Burdakileri anlamiyorum zaten.. bir zamanlar ayni sorunlari yasarken, hersey yolunda gittikten sonra, ayni seyleri yasayana yardimci olmazlar, birden unutu verirler, bir kac hafta/ay öncesini.. nasil oluyor bende anlamadim:)
Senin ameliyatina bir ay kalmis.. insallah hersey yolunda gider. Bu arada "sen" diyorum ama yasinida bilmiyorum..?
Merhaba arkadaşlar, kısa sürede çok fazla kilo verdiğim için vücudumda sarkmalar ve çatlaklar oluştu. Özellikle kollarımdaki sarkmalar beni çok rahatsız ediyordu ve ameliyat olmaya karar verdim. Doktorum (şimdilik ismini vermek istemiyorum ancak kendisi profesördür), bana kollarımdaki deri fazlasını alacağını, yağ almayacağını, artık sarkma ve sallanma olmayacağını söyledi. Göğüslerimde de sarkma vardı ama benim esas takıntılı olduğum kollarım. Neyse ameliyat olalı tam 6 gün oluyor bugün. Sarkan göğüslerim gayet başarılı bir şekilde toparlandı, fark açık ve net bir şekilde ortada. Ancak kollarım eskisinden de berbat görünüyor, hala sallanıyor, hala deri fazlası aynen duruyor? Bunu görünce resmen hayal kırıklığına uğradım. Doktorum bana ''bu kadar erken konuşmamalısın, bu şişlikler inecek'' diyor ama ben çok endişeleniyorum, eski halinden hiçbir farkı yokmuş gibi? Kol germe ameliyatı olan var mı aranızda? Neler yaşadıklarını merak ediyorum çok fazla yorum bulamadım bu ameliyatla ilgili.
Bu arada Göğüs dikleştirme ameliyatımdan memnunum dedim. Bununla ilgili detayları da ayrıca yazacağım.
Arkadaşım burun ameliyatı olmuştu Engin Bey'e bende bu sayede tanıştım kendisiyle. Kollarımdan olan memnuniyetsizliği hatta bu konuda takıntım olduğunu söyledim. Daha önce bu ameliyatı yaptığını ve başarılı sonuçlar aldığını söyledi. Açıkçası güven verici konuşmaları beni ikna etti diyebilirim.
Seninde söylediğin gibi bu ameliyat sık olunan bir ameliyat olmadığı için burada yazılanlar ve yorumlar çok önemli. Bizi yorumsuz bırakmayın sevgili kk arkadaşları
Bu arada yaşım 37![]()
Unutursun20 Selam canım bana mesaj atmışsın ama yanıt hakkım yok cevap yazamadım. Şunu söyliyim, Kaş kaldırma ameliyatı olmadım hayır. Dr. Güner Uysala orta yüz gerdirme yaptırdım ve çok memnunum. Buraya yanıt yazdığım için üzgünüm başka türlü ulaşamadım sana.
Canım 7500 tl verdim ama indirim yaptı biraz (eşim gazeteci ve reklamınız olur vb. dedim). Yalnız çok şişlikler oldu , çok zor bir ameliyat. Ama sonuç güzel.hmm .. anladim, hersey istediginiz gibi olur insallah.. en azindan siz bizi habersiz birakmazsiniz..
Önemli degil canim, orasi veya burasi fark etmiyor, cevap verdigin icin tsk ederim.
Memnun olmana sevindim..Allah dahada memnun etsin:)
(Birde ameliyatin icin ne kadar ödedigini ögrenebilirmiyim?)
Bana liposakşın yapmadı illi ısrarla bu kol başka türlü düzelmez dememe rağmen kafasına göre bir kısım deriyi almış işte. iyileşme süreci ayıldığımda ağrım yoktu. ameliyattan sonra bandajla geliyorsun. bir gün hiç kalkamıyorsun ama ben karın germe de olmuştum orda da sorun var onu hiç açmıyorum. ben muhtemelen bir gün o yüzden kalkamadım. ertesi gün bandajları açtı. eve çıktım. iki günde bir pansuman dedi. yapışan bantları çıkarmak ameliyattan daha çok canını acıtıyor. bir hafta hiç bir şey kaldıramadım. dokuzuncu günden itibaren herşeyi rahat yapmaya başladım. ondördüncü günden sonra çok daha rahat oldu. korkulacak bi şey yok. ancak doktorunu iyi seç. ismini yazmıyorum ama umarım gidip benimkini bulmazsın))) ve umarım senin için sonuç güzel olur. haftasonu gidip göstericem eserini muhtemelen altı ay bekle düzelir gibi bi şey diycek sanki o altı ay hiç gelmeyecek gibi. ikimiz de bunun mümkün olmadığını bilicez. ve çok sakin olan ben ihtimal çığırımdan çıkıcam. kimse gidip canım sıkıldı kol boyu dikiş izi yaptırıp geleyim demez. yıl olmuş 2013 o kadar teknoloji var eskiler teknolojisiz de harika işler çıkarmış. bilemedin 15 santim kolu gerememek için kör ya da gerizekalı olmak gerek. ve ben gidip onu buldum. tekrar yazıyorum lütfen iyi araştırın.
"unutursun20" arkadasim uzun süredir giremiyordum buraya. Aslinda evet girip deneyimimden bahsetmem gerekirdi.
Nisan ayinda ameliyat oldum Doktorum cok ama cok iyi bi doktor. Burda isim verebiliyor muyum bilemiyorum ama emin olun herkese tavsiye derim doktorumu. Ben nerdeyse 2 sene doktordan doktora gittim. Herkesle bire bir görüstüm ve en sonunda nil ablam ve ayten ablam sayesinde (buranin üyeleri) dogru doktora gittim. Görüsmeden ciktigimda icimde acayip bi güven ve mutluluk vardi.
Suanda yaklasik 2 bucuk ay oluyor kollarimi ameliyat ettim. Tabiki herkes gibi bende korkuyordum ama sonuctan memnun kaldim tabiki. Baslarda zorluk cekiliyor tabiki cünkü ben nisan ayinda oldugum icin ameliyati hava sicakti ve korsa takmaliydim.
yapmak isteyenlere serin havada tavsiye ediyrum. Ben yaklasik 1 hafta - 10 gün tr de kaldim. 1 hafta icinde 3 defa Ercan bey`e gittim. Kendisi mail veya telefonda da hep yardimci oldu sorularim oldugunda aninda cevapladi.
Suanda halen izler var tabiki ama bunlar zamanla daha görünmez hale gelicek. ama tabiki ha diyincede olmuyor. Sonucta güzel bir görünüm icin sabir gerekli.
Asiri kilo verip kollarinda sarkiklik olan arkadaslara tavsiyem yapmalari.
sorulariniz olursa severek cvplarim
Seninle Nasıl iletişim kurabilirim çok muzdaribim bu kol sarkmasından lütfen bana ulaş....Kizlar kol germe ameliyati oldum yarin 2.haftam doluyor.Su haliyle bile cok iyi sonuc aldim.Ameliyat olmadan once bende cok okudum burlari canım çok sıkıldı iyi sonuclari gormeyince.O yuzden girip yazmaya karar verdim.1yildir giris yapmiyordum.Ben eskisehirde yakup karabağlıya oldum.Inanilmaz memnun kaldim.Bugun dikislerimi aldirdim.Ameliyattan 2 gun sonra gordugumde gozlerim dolmustu.Tavsiye ederim
Benim ic bacak sıkıntılı lipo ve gerdirme gerekli bildiğiniz iyi bi dr var mı.kol da gerekli ama burda yazanlardan sonra tirstim açıkçasıKizlar kol germe yaptirmayin. 8 sene kalici olan ve deride erimeyen ipler var. Onlarla gerçekten germe yapılıyor. 2 yerde yapıldığını biliyorum. Dedikleri gibi 8 yil kaliyorsa gerçekten iyi. Çünkü sonucu gördüm. Bacak germe de sonuç mukemmeldi.