- 10 Mayıs 2012
- 337
- 55
- 118
canim ben viyanada oldum 7 gün hastanede cok güzel baktilar kralice gibiii karin germe amaliyatinda sigortam gerisini karsilamiyor kilo macerami ne sen sor ne ben anlatimm babamin ölümü arkasina gelen depresyon arkasindan cocugum ölecek diye yillarca evden cikmamam kimsesizlik gurbetlik bilirsinnn kendime geldigimden is isten gecmistiki kendimi topladim kilo verdim sonrasi sarkmalarr burdaki doktorlara göre promlem deyill
karin germe icin baya mücadele ettim kolum ve gösüm icin buna dayana bilirmiyim bilmiyorummm![]()
Cok üzüldüm..basin sagolsun canim, Allah bundan sonra dert vermesin, gecirdigin basarili ameliyat yeni hayatinin en güzel baslangici ve gelecegi olur insallah. Anladigim kadariyla.. karin germe ameliyatini sigorta üstelendi, diger ameliyatlarini degil? Viyanadaki estetik fiyatlarini bilmiyorum..anlattiklarina bakilirsa türkiyede ameliyat olmayi düsünüyorsun herhalde? Arastirdigin/aklinda olan bir doktor varmi? Öyle düsünme bence.. sen zaten en büyük adimi atmissin.. bunun devamini getirmeden mücadeleni sonlandirmayacagina eminim. Bu arada ben sen diyorum ama.. cocuktan felan bahsettigine (nickin arkasindaki 66yida dikkate alirsak?) göre büyügümsünüz, hala 'sen' diye hitap edebilirmiyim?