- 9 Şubat 2021
- 303
- 115
- 53
- 37
- Konu Sahibi petite_mademoiselle
-
Kış ayları daha mantıklı sanırım. Yazın ter ve korse bileşimi sıkıntılı olabilir. Üç ameliyatı sizin kaldırmanızın ötesinde dr unuzun bunu göze alması gerek.Bu ameliyatlari olanlar yardimci olabilir mi?
Benim sadece 10 agustos veya ekimin sonu kasim ayinin basinda ameliyat olma imkanim var. Sonrasinda yani aralik ayinin ortasindan itibaren stajim var.
Nasil yapabilirim ? Ameliyat sonrasi en az 1 ay korse takmam gerek diye okudum. Birde bu ameliyatin agrilari olacak, sonrasinda ne zaman tekrar "normale" dönerim? Calisabilirim ?
Sadece kol + gögüs birlikte mi önerirsiniz? Yoksa üc ameliyati birden (kol, gögüs, karin) kaldirabilirmiyim?
Hastanede bu durumda en fazla ne kadar kalabiliyorum? Yani 2/3 ameliyat olduktan sonra beni 3 gün icinde göndermezler degil mi?
Anliyorum yani vucütta en fazla 2 ameliyat mi yapiliyor? Mesela kol + gögüs + göz kapagi ameliyati veya endoskopik kas kaldirma ? (doktorun önerisine göre göz veya kas cünki göz kapagini aldirinca kas düsüyormus, kasi kaldirinca ise göz kapagi sorunu kalkabiliyormus)Kış ayları daha mantıklı sanırım. Yazın ter ve korse bileşimi sıkıntılı olabilir. Üç ameliyatı sizin kaldırmanızın ötesinde dr unuzun bunu göze alması gerek.
Kol germe bilmiyorum deneyimim yok ama karin germe meme diklestirme dersen fikir verebilirim. Karin germe icin bir hafta erken on gunden en asindan dikis alma vs kontrol acisindan erken yani. Uc ameliyat ayni anda yapan elbette vardir ama ayni anda uc buyuk bolge yaparlar mi bilemem.Anliyorum yani vucütta en fazla 2 ameliyat mi yapiliyor? Mesela kol + gögüs + göz kapagi ameliyati veya endoskopik kas kaldirma ? (doktorun önerisine göre göz veya kas cünki göz kapagini aldirinca kas düsüyormus, kasi kaldirinca ise göz kapagi sorunu kalkabiliyormus)
Peki eylül ayinda gitmem sizce uygun olur mu? En gec 7sinde dönmem gerekir. Ve kol germe + gögüs ameliyati sonrasi gercekten 1 hafta kalmak yeterlimi? Yani geri dönmemde, ucakla vs sorun yasarmiyim? Yoksa 1 hafta sonra tekrar normal yürüyebiliyormuyum? Bavulu zaten istesemde cekemem herhalde ve zararli olur, ona baska bir care bulmam gerekir..
Anliyorum yani vucütta en fazla 2 ameliyat mi yapiliyor? Mesela kol + gögüs + göz kapagi ameliyati veya endoskopik kas kaldirma ? (doktorun önerisine göre göz veya kas cünki göz kapagini aldirinca kas düsüyormus, kasi kaldirinca ise göz kapagi sorunu kalkabiliyormus)
Peki eylül ayinda gitmem sizce uygun olur mu? En gec 7sinde dönmem gerekir. Ve kol germe + gögüs ameliyati sonrasi gercekten 1 hafta kalmak yeterlimi? Yani geri dönmemde, ucakla vs sorun yasarmiyim? Yoksa 1 hafta sonra tekrar normal yürüyebiliyormuyum? Bavulu zaten istesemde cekemem herhalde ve zararli olur, ona baska bir care bulmam gerekir..kas
Peki siz kime oldunuz ? Bu alanda kimi önerirsiniz?Kas kaldirma buyuk bir ameilyat degil o yuzden meme -karin veya meme -kol ile yapilir gibi geliyor bana.gerci bir suru ic bacak karin meme ayni anda yaptiran da var ama her doktor ok vermiyor meme haric kol ve karin kendi capinda buyuk operasyon cunku. Ama ayni anda iki tane yaptirmak cok akillica bir kere de cek bitsin hesabi. Eylul ayi sicak olur ama klima altinda oturursun evde dinleniceksun zaten
Benim doktorum İzmir’de Dr. Ahmet Aksoylar açıkçası yaptıgım secimden memnunum cünkü ameliyat çok önemli ona göre seciyoruz evet ama sonrası da megerse çok önemliymiş. Mesela şu ana kadar pansuman bile yapmak zorunda kalmadım herşeyimle ilgilendi ne zaman arasam telefon kadar yakınımda buldum. Ben cok pimpirikliyim buna ragmen kendimi güvende hisettimPeki siz kime oldunuz ? Bu alanda kimi önerirsiniz?
En az 10 gün mü kalmak gerekir istanbulda?
Karin germe cok agrili bir ameliyatmis birde adim adim bastan asaga olmak daha mantikli olur diye, önce kol + gögüs düsündük. Yatip kalkarken sorun olabilir hem koldan hemde karindan destek alamamak diye düsündüm. O yüzden agir gelebilir..
Sakincasi yoksa özel mesaj atabilirmiyim size?
Merhaba, ben ayın 25.de, inşallah bir sorun çıkmazsa Dr Murat Sarıcı 'ya kol germe ve meme dikleştirme protezli olarak ameliyat olacağım. 5 yıl önce tüp mide ameliyatı oldum. 50 kg verdim ama geçen sene bacağımı kırdım ve yattım uzun süre. Dolayısıyla 77 kg oldum, yani 5 kg falan aldım. 45 yaşımdayım, bu saatten sonra fazla zayıflık da bana olmaz zaten. 40-42 bedenim. Konu ile ilgili başlık açacağım ameliyatı olduktan sonra fotoğraflı olarak. GörüşürüzBu ameliyatlari olanlar yardimci olabilir mi?
Benim sadece 10 agustos veya ekimin sonu kasim ayinin basinda ameliyat olma imkanim var. Sonrasinda yani aralik ayinin ortasindan itibaren stajim var.
Nasil yapabilirim ? Ameliyat sonrasi en az 1 ay korse takmam gerek diye okudum. Birde bu ameliyatin agrilari olacak, sonrasinda ne zaman tekrar "normale" dönerim? Calisabilirim ?
Sadece kol + gögüs birlikte mi önerirsiniz? Yoksa üc ameliyati birden (kol, gögüs, karin) kaldirabilirmiyim?
Hastanede bu durumda en fazla ne kadar kalabiliyorum? Yani 2/3 ameliyat olduktan sonra beni 3 gün icinde göndermezler degil mi?
Ahmed hoca istanbuldan birini önerebilir miBenim doktorum İzmir’de Dr. Ahmet Aksoylar açıkçası yaptıgım secimden memnunum cünkü ameliyat çok önemli ona göre seciyoruz evet ama sonrası da megerse çok önemliymiş. Mesela şu ana kadar pansuman bile yapmak zorunda kalmadım herşeyimle ilgilendi ne zaman arasam telefon kadar yakınımda buldum. Ben cok pimpirikliyim buna ragmen kendimi güvende hisettim
Kontrole gittigimde sorarım canımAhmed hoca istanbuldan birini önerebilir mi
Bence doktor rezalet calismis ! Bu kadar özentisiz sirf kestim gerdim amacli ameliyat yapilmaz ! Oradaki kalan yagin alinmasi komple gerilmesi ve sonrasinda düz bir sekilde dikilmesi lazim.Günaydın kızlar, bu sabah canım sıkkın, meme dikleştirmeden memnunum ama kol germe ameliyatım beni mutsuz ediyor, korseyi çıkardığımda, kollarımın altında deriler sallanıyor, hiç sıkı değil, özellikle sol kolum beni çok üzüyor, el sallama yapınca dalga dalga sallanıyor, daha 20 gün oldu, sarktı desem sarkmaz, kilo verdim desem, büyük bir kilo kaybı gerekir. Niye böyle oldu bilmiyorum, çok mutsuzum. Şişler indi, liposuction da yapıldı yani. Ödem fazla yok. Sağ kolumda tek dikiş yerinden seroma akıntısı devsm ediyor, ne zaman biter bilmiyorum. Bunları yaşayan var mı? Yarın Dr kontrolüm var, ona göstereceğim. Bir daha ameliyatı maddi olarak zaten kaldıramam gerçi Dr, ücretsiz revizyon sözü vermişti ama şu anda şokta gibiyim, yapar mı, sözünde durur mu bilmiyorum. Korseyi takıyorum hala. Offff, moralim sıfır.
Maalesef, kollarımda çok fazla sarkma vardı, o yüzden nasıl olması gerektiğini bilemedim. tekrar 6 ay sonra üste para verip, düzelttirecek miyim onu da bilmiyorumBence doktor rezalet calismis ! Bu kadar özentisiz sirf kestim gerdim amacli ameliyat yapilmaz ! Oradaki kalan yagin alinmasi komple gerilmesi ve sonrasinda düz bir sekilde dikilmesi lazim.
Sözde bu revizyon sayilmaz diyor ama tekrar para verilmesini kesinlikle hak etmiyor !
Öncelikle geçmiş olsun Ben de karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı oldum bende de sağ memede taş gibi sertlikler oluştu doktoruma gittiğim zaman geçer veya kalır bazen böyle durumlar olabilir dedi revizyon yapabilir misiniz dedim revizyon yaparsam içini boşaltıp silikon takmam gerekir dedi aynı şekilde karın germe de ki kulakçıkları mı yaptırayım dedim ücretsiz ancak hastane para alır dedi 4000 lira günlüğü bir gün kalmanız yeterli dedi doktor henüz karar veremedim revizyon yaptırdınız mı bu karın germede ki kulakçıklar alındığı zaman sıkıntılı bir süreç oluyor mu iyileşmesi Çok mu zor onu merak ediyorum kaç günde iyileşilir acaba Diren takılıyor mu onu da merak ediyorum yardımcı olursanız memnun olurum bilgilerimizi paylaşalım ki daha kolay karar verelimGünaydın kızlar, bu sabah canım sıkkın, meme dikleştirmeden memnunum ama kol germe ameliyatım beni mutsuz ediyor, korseyi çıkardığımda, kollarımın altında deriler sallanıyor, hiç sıkı değil, özellikle sol kolum beni çok üzüyor, el sallama yapınca dalga dalga sallanıyor, daha 20 gün oldu, sarktı desem sarkmaz, kilo verdim desem, büyük bir kilo kaybı gerekir. Niye böyle oldu bilmiyorum, çok mutsuzum. Şişler indi, liposuction da yapıldı yani. Ödem fazla yok. Sağ kolumda tek dikiş yerinden seroma akıntısı devsm ediyor, ne zaman biter bilmiyorum. Bunları yaşayan var mı? Yarın Dr kontrolüm var, ona göstereceğim. Bir daha ameliyatı maddi olarak zaten kaldıramam gerçi Dr, ücretsiz revizyon sözü vermişti ama şu anda şokta gibiyim, yapar mı, sözünde durur mu bilmiyorum. Korseyi takıyorum hala. Offff, moralim sıfır.
Merhaba, ben kol germe ameliyatı ve meme dikleştirme ikisi bir arada protezli olarak yapıldı. Karın germe yok, meme de diren 5 gün takılı kaldı. Benim de meme kenarında kulakçık kaldı, liposuction yapmayı unutmuş Dr.... Daha sonra düşünüyorum, önce iyileşsin iyice. Kulakçıklara liposuction kısa bir işlem, çok küçükler çünkü.. Muayenehanede bile yapılabilir. Günlüğü 4000 TL hastane ilk defa duydum, en fazla 500 falan hastaneler. Yoğun bakımda değilsin sonuçta. Hastaneyi ara pazarlık yap, öğren. Olmazsa ucuz bir hastanede yapsın, 4000 çok, geçmiş olsunÖncelikle geçmiş olsun Ben de karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı oldum bende de sağ memede taş gibi sertlikler oluştu doktoruma gittiğim zaman geçer veya kalır bazen böyle durumlar olabilir dedi revizyon yapabilir misiniz dedim revizyon yaparsam içini boşaltıp silikon takmam gerekir dedi aynı şekilde karın germe de ki kulakçıkları mı yaptırayım dedim ücretsiz ancak hastane para alır dedi 4000 lira günlüğü bir gün kalmanız yeterli dedi doktor henüz karar veremedim revizyon yaptırdınız mı bu karın germede ki kulakçıklar alındığı zaman sıkıntılı bir süreç oluyor mu iyileşmesi Çok mu zor onu merak ediyorum kaç günde iyileşilir acaba Diren takılıyor mu onu da merak ediyorum yardımcı olursanız memnun olurum bilgilerimizi paylaşalım ki daha kolay karar verelim
Aslında çok mantıklı, yukarıdan aşağıya doğru inmek. Benim korsem, kollarımda ilk hafta sıkıydı, kilo da verdim, şimdi gevşedi, sırttan kendi kendine açılıyor. Karın uyluk germe bir arada daha iyi sonuçlar verir bence de.çok geçmiş olsun şimdiden. Hakikaten çok zor işler bunlarBenim doktorum önce meme dikleştirme-silikon ve kol germeyi yaptı. Yukarıdan aşağı inmek en sağlıklısı dedi,şu an olan planlamamız ekim başında mini karın germe,ocak ayında uyluk germe. Karın,kol,göğüs hepsi olunca dolaşım bozukluğu olabilir bunu risk edemem dedi. Çok sıkı korseler giyiliyor arkadaşım,giyince anlayacaksın. Benim kol ameliyatından sonraki ilk kontrolümde kolumda çok sayıda bül (hani yanıkta su toplar ya ona bül deniyormuş:)) oluşmuştu korsenin sıkılığı ve ödemden.
Benim hep sıkıydı:/ 3 hafta duş dışında çıkarmadan kullandım,3 haftada akşam işten gelince takıyorum. Ameliyattan 9 kilo ödemle çıktım yaAslında çok mantıklı, yukarıdan aşağıya doğru inmek. Benim korsem, kollarımda ilk hafta sıkıydı, kilo da verdim, şimdi gevşedi, sırttan kendi kendine açılıyor. Karın uyluk germe bir arada daha iyi sonuçlar verir bence de.çok geçmiş olsun şimdiden. Hakikaten çok zor işler bunlar
Amin, inşallah sonuçları istediğimiz gibi olurBenim hep sıkıydı:/ 3 hafta duş dışında çıkarmadan kullandım,3 haftada akşam işten gelince takıyorum. Ameliyattan 9 kilo ödemle çıktım yaama ramazanında etkisi ve ödemimi atmamla şimdi ameliyattan önceki kilomdayım. Çok çok çok zormuş ben bu kadar olacağını sanmıyordum yok memem oturmadı,yok dikişim açıldı,yok korse sıkılığı valla zor işlermiş:)) sonucu güzel olsun dileyelim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?