kol + karin germe + gögüs ameliyati olanlar - hangi tarihi önerirsiniz?

Geçmiş olsun ben de karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı oldum kombine ameliyat Doktorlar için kolay olsa da aslında hasta için çok zor iyileşme sürecinin benim iki buçuk ayı aldı hatta karın iyileşmedi tekrar dikiş atıldı meme dikleştirme de 10 ayım bitti maalesef dikleşen memeler aşağı doğru indi sağ memede taş gibi sert kistler oluştu

Serin havalarda olun Ben Haziran'da oldum sıkıntı yaşadım herkes yaşamaya bilir belki ama ben yaşadım tekrar dikiş atıldı dikiş bölgesinde terleme oldu haliyle ben size serin havalarda tavsiye ederim

Serin havalarda olun Ben Haziran'da oldum sıkıntı yaşadım herkes yaşamaya bilir belki ama ben yaşadım tekrar dikiş atıldı dikiş bölgesinde terleme oldu haliyle ben size serin havalarda tavsiye ederim
Tesekkürler agustosun ortasi erken mi olur? Veya eylül basi? Korse hic cikartilmiyormu ?

En güzel zamanları Kasım sonu ile mart sonu arası. Hem güneş görmüyor hem de soğuk hava da sızıntı olmuyor vücut çabuk iyileşiyor
iste sorun izin alabilmekte.. Kasim ayina kadar sicaklar sürüyormu? zaten 2 kere gidilecek bir kere agustos/eylül ayinda digeride Aralik ayinin basinda veya sonunda. Agustos/Eylül en kötü Ekim desek bu aylar kac derece olur? Diger türlü Laptopla gelmem gerekir, hastaneler bu konuda güvenilirmi?

Çok sıcak olur, en az 27 derece oluyor İstanbul. Son 4 yıldır çok sıcak geçiyor, o korse ile çok zor olur senin için, terlersin, yıkanamazsın falan, bunalmanı istemem ayrıca dikişlerden sızıntı, kanama vb olmasın, çok kötü bir duygu

Hastanede odanın kapısını kilitlersin yada kasa olan bir oda seçersin. Tek kalacağın için giren çıkan olmaz sanırım

Tesekkürler agustosun ortasi erken mi olur? Veya eylül basi? Korse hic cikartilmiyormu ?
Sakın ağustos ayını düşünmeyin. Benim tavsiyem ekimden önce düşünmeyin bu ameliyatları,çok sıkı korseler takacaklar. Klima altında yatsanız grip olma ihtimali var:) ekimden önce düşünmeyin. Ben karın germeyi mayısta yaptırayım diyordum ameliyattan önce,ameliyattan 2 gün sonra yeni planlama yapalım doktorcum dedim:)) uzaktan kolay deniliyor ama cidden zor,insanı geren operasyonlar. O korselerin sıkılığından ağladığımı hatırlıyorum. Memede sımsıkı,dar bir sütyen,kollarda korse öffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…