• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kola ile aramdaki güçlü bağ :)

Kola yerine maden suyu yada soguk çaylardan iç sevdıgın baska çerezlerle ye akmina diye asitli içecek var ondan iç daha zararsız hem yemekte ve filim izlerken iç bünye bir süre sonra vazgeçer çabalamazsan olmaz tabi...

Asitli icecekleri de biraktim cok canim isterse gazoz iciyorum ama o da cok nadir. Arti meyve suyunu bile biraktim. Ayran , su ve limonata bana cok yardimci oldu. Umarim sende birakirsin. :27:
Umarım :) Zaten canım pek istemiyo, her gün içtiğimde sürekli isterdi mesela :) Teşekkür ederim :)

Önce okul tabiki :) Her şeyden önce hem de:) Sana başarılar dilerim :)))
Kesinlikle :) Çok teşekkür ederim :)

Kola yerine maden suyu yada soguk çaylardan iç sevdıgın baska çerezlerle ye akmina diye asitli içecek var ondan iç daha zararsız hem yemekte ve filim izlerken iç bünye bir süre sonra vazgeçer çabalamazsan olmaz tabi...

Bu kez bırakmak istiyorum gerçekten. Akmina gelmemişti aklıma, arada ondan da içebilirim. Çok teşekkürler :)

benim bi arkadaşımda da varmış aynı sorun.susayınca su yerine kola içiyomuş bildiğin.o da sodayla bıraktım diyodu.gerçi ondan sonra da sodaya takmış bi dönem ama zamanla onu da azaltmış.bi ara ben de lüzumundan fazla içer olmuştum.korktum o arkadaşım gibi olucam diye.canım kola çekince diyodum ki 'tamam önce iki bardak su içicem sonra istediğim kadar kola içicem' tabi iki bardak suyu devirince kola içme isteği fln kalmıyodu bende:) dene bunları bak çok faydasını görürsün;)

benim bi arkadaşımda da varmış aynı sorun.susayınca su yerine kola içiyomuş bildiğin.o da sodayla bıraktım diyodu.gerçi ondan sonra da sodaya takmış bi dönem ama zamanla onu da azaltmış.bi ara ben de lüzumundan fazla içer olmuştum.korktum o arkadaşım gibi olucam diye.canım kola çekince diyodum ki 'tamam önce iki bardak su içicem sonra istediğim kadar kola içicem' tabi iki bardak suyu devirince kola içme isteği fln kalmıyodu bende:) dene bunları bak çok faydasını görürsün;)

Çok güzel fikir gerçekten, bir taşla iki kuş hesabı :) Hem su içmiş olucam hem de koladan uzak durmuş olucam :) Çook teşekkür ederim tavsiyen için :)

canım bizim bir tanıdığımız da senin gibiydi ve midesi delindi. Ömür boyu diyet yapmak zorunda. Sevdiği şeyleri yiyemiyor. Bunu bir düşün ve azaltmaya başla lütfen:31:

canım bizim bir tanıdığımız da senin gibiydi ve midesi delindi. Ömür boyu diyet yapmak zorunda. Sevdiği şeyleri yiyemiyor. Bunu bir düşün ve azaltmaya başla lütfen:31:

Çok geçmiş olsun :( Birkaç gündür hiç içmiyorum canım, şimdilik eksikliğini de hissetmiyorum :) Sanırım bırakabilicem artık. Çok teşekkür ederim ayrıca :)

benim dayım da bağımlıydı nasıl olduysa bir bıraktı fiziken baya toparlandı resmen gençleşti :D

ciddi ciddi dünya'da fazla kola tüketmekten ölen insanlar var desem bırakırmısın ?

benim dayım da bağımlıydı nasıl olduysa bir bıraktı fiziken baya toparlandı resmen gençleşti :D
Yaşasın, ben de biraz daha gençleşirim belki :D çok teşekkür ederim bi süredir hiç içmiyorum :)

ciddi ciddi dünya'da fazla kola tüketmekten ölen insanlar var desem bırakırmısın ?

Maalesef, çok haklısın :( Sanırım ben de bırakıcam sonunda, birkaç gündür eve bile almıyorum :) Çok teşekkür ederim :)

Back
X