• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kola ile aramdaki güçlü bağ :)

benden daha bagımlısını dusunemıyorum unıversıtedeyken her tenefus 1kutu kola ıcıodum sabahdan aksama kadar 8tenefusum vardı aksamlarıda 2,5 lıtre ıcerdım yurt odasında alkolıkler gıbı bırgun bı vıdeo seyrettım yok ıcınde bocek varmıs bıdı bıdı dıe normalde ınanmam ole seylere tıksındım uzun sure ıcmedım hatta bır keresınde menu aldıgımda ıcecegımı kola vermıslerdı bı yudum aldım kusucakdım uzun aradan snra ılk ıctıgım yudumdu takı o yaza kadar yurumus ve cok terlemısdım dolaptakı kutu kolaya takıldı gozum bı ıctım pır ıctım işte o an verdıgım 20kılonun 8ını gerı almama sebep olan andır
su anda sadece 1-2haftada 1 cok cnm cekerse 1kutu kola yetıoda artıo bıle hersey kafanda bıtıo ...
nutellaylada bole bı ımtahanım vardı...
bu kola,abur cubur yeme alıskanlıgı aynı sıgara bagımlılıgı gıbı
o unıversıte donemınde kola yerıne alkol seven bırı olsaydım kesın amateme yatırırlardı benı....
aşarsın yaparsın yeterkı iste....
aa bı yontem daha solıyım sana gecen kıs dıyete baslayınca kola problem tabı napıyım napıyım bımde satılan dıet lecoladan koyuyodum dolaba 1-2 teneke
krıze gırınce 1 yudum alıodum butun cola ıcme hevesım kacıodu bu sekıldede 8 ay agzıma surmedıgım oldu ama dedıgım gıbı sıgara bagımlılıgı gıbı bı agzını surdunmu basa donuosun...

valla le colada güzel :1::1::1::1::1:

maden suyu faydalı deyıp abanmayın..
daha dun araştırdım günde 2 taneden fazlası zararlıymış onunda..
ayran içmeye davet edıyorum hepınızı..
onuda ınek kanından yapıyolarmıs,belkı cekıcı gelır

aynı durumdayım ben de :44:
az önce meyveli soda asitli içme deyip meyveli sodanın faydalarını araştır demesi tuhaf :1:
benim niyetin tartışma yaratmak değil zaten
kola içen arkadaşım kolayı en kısa zamanda bırakırsın umarım
bunu yaparken de daha sağlıklı alternatiflerden biri olan maden suyunu önerdim
ama sade olanından meyveli olanlar değil :20:
öptümmm:54:
Olur böyle şeyler burada ;) Çok teşekkür ederim tavsiyen için ben de öptüüm :54:

Lise boyunca bende her gün içerdim okulda, evde, dışarıda... Şimdi sadece balıkla varken istiyor canım. Hiç mide ağrısı çektin mi bilemiyorum ama onu getir aklına, ya da çekenlere sor. :ssz:
Böyle her yemeğin yanında içebilirim ben de, hatta babam dalga geçer bu yemeğin yanında kola olur mu diye ama vücut istiyo işte :) Mide ağrısı çekiyorum maalesef, zaten beni en çok düşündüren o :( Teşekkür ederim ayrıca ;)

Üniversitedeyken bende çok içerdim. Resmen bağımlıydım. Sonra kolanın üretimi ile ilgili bir video izlemiştim. Temelinde kaktüslerde yaşayan bir böcekten yapıldığı gibi.. Sonrasında tiksinmiştim ve 3-4 sene ağzıma sürmemiştim. Şimdi nadiren içiyorum. Olsa da olur olmasa da.. İnternette seni tiksindirecek birşeyler ararsan kola ile ilgili fazlası ile malzeme bulabilirsin :)

Ah onlar beni bi etkilese, bugüne kadar çoktan bırakmıştım zaten :) Çok afedersiniz ama keşke o böceği arttırsalar diye yorum yapardım hatta :) Çevremde kaç kişi bıraktı öyle birden, beni hiç etkilemedi :) Teşekkür ederim cevabınız için, inşallah beni de etkiler artık :)

kanser yapar kıvrandırarak öldürür.bi kere lavabo falan temizlemek için kullanıyorlar öyle Bi asitli,sen bunu içiyorsun.bi kaç ay önce Amerikalı biri ölmüştü televizyona ana habere çıkmıştı kola bağımlısıymış zavallı gencecik ölmüş.bütün organlarını çürütmüş ama o yine de içiyormuş.internette Bi araştır bu haberi.

Ben kola dışındakileri içmiyorum mesela, varsa yoksa kola :) İşte su yerine kola içiyorum o yüzden, vücut da ihtiyacı olan suyu alamıyor bi türlü. Tavsiyen için çok teşekkür ederim, bu kez başarıcam umarım :)

Bi arkadaş da demiş, azaltarak olmaz diye :( Resmen bağımlısıyım şuan, her zaman ilk tercihim o olmuştur :) 2-3 gün sabredeyim, irademe de sahip çıkabilirsem devamı gelir diye düşünüyorum, çok teşekkür ederim ayrıca ;)

Hani filmlerde görürüz konyakçıları paltolarının iç cepelerinden çıkarıp çıkarıp içerler :1::1:
Sen koladan başka içmem diyince nedense bir an o görüntü geldi gözümün önüne :9::9:
Kesinlikle başarıcaksın kendinden emin ol ve nefsine yenik düşme :29:
Yavaş yavaş bırakmaya başla bir anda kesme en azından benim yaptığım gibi eve almamakla başlaybilirsin işe ve bugün başl ertelelmemeni öneririm :34:

benden daha bagımlısını dusunemıyorum unıversıtedeyken her tenefus 1kutu kola ıcıodum sabahdan aksama kadar 8tenefusum vardı aksamlarıda 2,5 lıtre ıcerdım yurt odasında alkolıkler gıbı bırgun bı vıdeo seyrettım yok ıcınde bocek varmıs bıdı bıdı dıe normalde ınanmam ole seylere tıksındım uzun sure ıcmedım hatta bır keresınde menu aldıgımda ıcecegımı kola vermıslerdı bı yudum aldım kusucakdım uzun aradan snra ılk ıctıgım yudumdu takı o yaza kadar yurumus ve cok terlemısdım dolaptakı kutu kolaya takıldı gozum bı ıctım pır ıctım işte o an verdıgım 20kılonun 8ını gerı almama sebep olan andır
su anda sadece 1-2haftada 1 cok cnm cekerse 1kutu kola yetıoda artıo bıle hersey kafanda bıtıo ...
nutellaylada bole bı ımtahanım vardı...
bu kola,abur cubur yeme alıskanlıgı aynı sıgara bagımlılıgı gıbı
o unıversıte donemınde kola yerıne alkol seven bırı olsaydım kesın amateme yatırırlardı benı....
aşarsın yaparsın yeterkı iste....
aa bı yontem daha solıyım sana gecen kıs dıyete baslayınca kola problem tabı napıyım napıyım bımde satılan dıet lecoladan koyuyodum dolaba 1-2 teneke
krıze gırınce 1 yudum alıodum butun cola ıcme hevesım kacıodu bu sekıldede 8 ay agzıma surmedıgım oldu ama dedıgım gıbı sıgara bagımlılıgı gıbı bı agzını surdunmu basa donuosun...
Hep derim zaten amatem gibi kolatem yapsalar kesin yatardım ben diye :) Sen de benim gibiymişsin,tek farkımız senin bırakmanı sağlamış o videolar :) Le colayı bi arkadaş daha söylemişti, aslında anında soğumak için kökten çözüm galiba :)

valla le colada güzel :1::1::1::1::1:
Le cola mı? :D Cola Turka vardı bi de, onu da hiç sevmemiştim mesela :) İşte coca colanın farkı içindeki böcekleri :) Midesi bulananlardan özür dilerim ayrıca :)

maden suyu faydalı deyıp abanmayın..
daha dun araştırdım günde 2 taneden fazlası zararlıymış onunda..
ayran içmeye davet edıyorum hepınızı..
onuda ınek kanından yapıyolarmıs,belkı cekıcı gelır

Teşekkür ederim tavsiyeniz için ;)

kızlar şaka maka çok zararlı aslında,yaşınız kaç bilmiyorum ama
bende üniversite yıllarında abur cubur hastalığı vardı.4-5 paket
bisküvinin tamamını yarım saat içinde yok ederdim.ama her gün her gün
saati geldiğinde alışkanlık olmuştu.bırakana kadar canım çıktı şimdi bile
bir paket alınca içinden bir tane alıp bırakamıyorum,hepsi bitiyor.
alıştıra alıştıra bırakabilirsin bence.ben her nekadar sağlıksızda olsa
tofita sonrasında sakızla bıraktım.ama bisküvi yememek için günde 2-3 paket tofita
bitiriyordum,böğürtlenli,çilekli felan :37:
şimdi evlendim,normal beslenmeye geçtim.
aslında maden suyu da bu işi görür bence

bimde satılıyo le kola güzel güzel:1::1::1::1::1: diğer kolalardan yani cola turkadan kat kat güzellll

kanser yapar kıvrandırarak öldürür.bi kere lavabo falan temizlemek için kullanıyorlar öyle Bi asitli,sen bunu içiyorsun.bi kaç ay önce Amerikalı biri ölmüştü televizyona ana habere çıkmıştı kola bağımlısıymış zavallı gencecik ölmüş.bütün organlarını çürütmüş ama o yine de içiyormuş.internette Bi araştır bu haberi.
Teşekkür ederim, araştırıyorum hemen. Yazık olmuş çocukcağıza :( benim de artık önlem almam gerekiyor :(

Hani filmlerde görürüz konyakçıları paltolarının iç cepelerinden çıkarıp çıkarıp içerler :1::1:
Sen koladan başka içmem diyince nedense bir an o görüntü geldi gözümün önüne :9::9:
Kesinlikle başarıcaksın kendinden emin ol ve nefsine yenik düşme :29:
Yavaş yavaş bırakmaya başla bir anda kesme en azından benim yaptığım gibi eve almamakla başlaybilirsin işe ve bugün başl ertelelmemeni öneririm :34:

Hahahaha, biraz daha içmeye devam ederse yakında öyle bi görüntüm olacak benim de :D Teşekkür ederim, demin içiyodum mesela, bi arkadaş yorum yaptıktan sonra bıraktım içmeyi. Bundan sonra da eve almamaya çalışıcam :)

Ben de universitedeyken oyleydim. Hatta sinav gecesi canim nasil kola cekti arkadasimda kaliyodum karsida bufede var camdan bakiyorum sapık gibi gondermediler beni o gece gecti sabah hepsi uyurken kactim:D ohhh ne rahatlamistim. Sonra mi cok kilo almıştım bur diyete basladim canim deli gibi de cekse almadim biraz irade cok isinize yarar emin olun 4 sene hic icmedim aklima bocekler geldi iyyy cok tiksinirim onu dusundukce icmedim evlendim esim icerken bi yudum ic bilmem ne derken baristim ama ozel yemeklerin disinda asla icmiyorum.

Bak benim kayinbiraderim 18 yasindayken galiba tam emin degilim o yaslarda cok asiri kola icermis bir gun kalp krizi gecirmis biliyor musun ve suan hala ilac alıyor. 26 yasinda. Iradeni kullan aklina kola gelince git findik fistik ye hem oyalar hem faydali.

kızlar şaka maka çok zararlı aslında,yaşınız kaç bilmiyorum ama
bende üniversite yıllarında abur cubur hastalığı vardı.4-5 paket
bisküvinin tamamını yarım saat içinde yok ederdim.ama her gün her gün
saati geldiğinde alışkanlık olmuştu.bırakana kadar canım çıktı şimdi bile
bir paket alınca içinden bir tane alıp bırakamıyorum,hepsi bitiyor.
alıştıra alıştıra bırakabilirsin bence.ben her nekadar sağlıksızda olsa
tofita sonrasında sakızla bıraktım.ama bisküvi yememek için günde 2-3 paket tofita
bitiriyordum,böğürtlenli,çilekli felan :37:
şimdi evlendim,normal beslenmeye geçtim.
aslında maden suyu da bu işi görür bence
Yaşım 25, hazır metabolizmam iyiyken bırakayım diyorum ben de :( Ne güzel siz vazgeçebilmişsiniz, darısı başıma :) Teşekkür ederim ayrıca :)

bimde satılıyo le kola güzel güzel:1::1::1::1::1: diğer kolalardan yani cola turkadan kat kat güzellll

Kendisine hep önyargılıydım, denesem mi acaba :D :D

şiddetle tavsıye edıorum le cola dıet olanı ama ...dıorum ya gunde 5 lıtre ıçen ben bıraktıkdan sonra herkes bırakır bırde seyı dene pet sısede su ıc canın cola cektıkce soguk su yudum yudum kola ıcıomus gıbı dusun yada pıpetle oda ıse yarıo...

Yaşım 25, hazır metabolizmam iyiyken bırakayım diyorum ben de :( Ne güzel siz vazgeçebilmişsiniz, darısı başıma :) Teşekkür ederim ayrıca :)

Kendisine hep önyargılıydım, denesem mi acaba :D :D

valla den derim ben içebiliyorum yani ama tiksinmedim tadı güzel geldi bana

Kızlar merhaba :)
Aslında burada anlatılanlara göre çok da büyük bir dert değil benim derdim ama bir türlü çözüm bulamıyorum :(
Ben aşırı derecede kola bağımlısıyım, günde 1 - 1,5 lt kola tüketiyorum, hatta şu konuyu yazarken bile kola içiyorum düşünün :)
Bırakmayı çok denedim, bi dönem ailem yasakladı gittim gizli gizli aldım. Kendimi zorlayıp bir gün içmezsem ertesi gün gidip alıyorum hemen.
Bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim, aranızda benim gibi kola delisi var mı? :)

bende birzamanlar deli gibi içerdim şükür şimdi bıraktım tadını bile unuttum arada içsemde eskisi gibi değil tadı acımsı geliyor kardeşlerim içmeye devam ediyor ama ayran meyva suyu iç

Ben de universitedeyken oyleydim. Hatta sinav gecesi canim nasil kola cekti arkadasimda kaliyodum karsida bufede var camdan bakiyorum sapık gibi gondermediler beni o gece gecti sabah hepsi uyurken kactim:D ohhh ne rahatlamistim. Sonra mi cok kilo almıştım bur diyete basladim canim deli gibi de cekse almadim biraz irade cok isinize yarar emin olun 4 sene hic icmedim aklima bocekler geldi iyyy cok tiksinirim onu dusundukce icmedim evlendim esim icerken bi yudum ic bilmem ne derken baristim ama ozel yemeklerin disinda asla icmiyorum.

Bak benim kayinbiraderim 18 yasindayken galiba tam emin degilim o yaslarda cok asiri kola icermis bir gun kalp krizi gecirmis biliyor musun ve suan hala ilac alıyor. 26 yasinda. Iradeni kullan aklina kola gelince git findik fistik ye hem oyalar hem faydali.
Kayınbiraderinize çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de inanılmaz rahatlıyorum içince, dünya ayrı bi güzel sanki :) Teşekkür ederim cevabınız için, kendime oyalanıcak bir şey bulmalıyım. Bir anda vazgeçebilirsem daha iyi sanırım, şuan ona hazırlıyorum kendimi :)

şiddetle tavsıye edıorum le cola dıet olanı ama ...dıorum ya gunde 5 lıtre ıçen ben bıraktıkdan sonra herkes bırakır bırde seyı dene pet sısede su ıc canın cola cektıkce soguk su yudum yudum kola ıcıomus gıbı dusun yada pıpetle oda ıse yarıo...

Le cola'nın bu kadar işe yaradığını bilmiyodum vallahi :) Evet, o da mantıklı kola yerine koyup içebilirim pipetle, vücudu kandırsak yeter :) Teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim, araştırıyorum hemen. Yazık olmuş çocukcağıza :( benim de artık önlem almam gerekiyor :(

Hahahaha, biraz daha içmeye devam ederse yakında öyle bi görüntüm olacak benim de :D Teşekkür ederim, demin içiyodum mesela, bi arkadaş yorum yaptıktan sonra bıraktım içmeyi. Bundan sonra da eve almamaya çalışıcam :)

senin elinde hala kola mı vardı bunları yazarkennnnnnnn:)))))
Bak bu işi ciddiye al derim ben.
Vücudun insülin dengesini bozmak demek bir bombanın pimini çekmek gibidir.
Şimdi tolore eder gibisin ama bir anda iflas edecek ne yazık ki.
Çünkü bu döngü bir yerde tık diye duracak.Kanındaki çok hızlı şeker yükselmelerini
anormal insülin salgılama ile dengelemeye çalışırken bir noktadan sonra görevini yapamayacak.
İşteeeeeeeee can alıcı sorun bu.
İçindeki böceği möceği bırak bi kenara.
Tiksinsen çoktan tiksinirdin.
Ben de tiksinmiyorum sonuçta bildiğim halde.
Ama ben arada aldığım kolayı bile çok aza indirdim.Belki 3-4 aydır almam.Ama dışarıda bi yemeğin yanında denk gelirse içerim o kadar.

valla den derim ben içebiliyorum yani ama tiksinmedim tadı güzel geldi bana
O zaman alayım Bim'den, belki kurtarıcı meleğim kendisidir :) Teşekkür ederim tekrar :)

bende birzamanlar deli gibi içerdim şükür şimdi bıraktım tadını bile unuttum arada içsemde eskisi gibi değil tadı acımsı geliyor kardeşlerim içmeye devam ediyor ama ayran meyva suyu iç

Ne güzel bırakabilmişsiniz, umarım ben de bırakırım. Yerine başka şeyler koymam lazım, çok teşekkür ederim ;)

Back
X