- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
benden daha bagımlısını dusunemıyorum unıversıtedeyken her tenefus 1kutu kola ıcıodum sabahdan aksama kadar 8tenefusum vardı aksamlarıda 2,5 lıtre ıcerdım yurt odasında alkolıkler gıbı bırgun bı vıdeo seyrettım yok ıcınde bocek varmıs bıdı bıdı dıe normalde ınanmam ole seylere tıksındım uzun sure ıcmedım hatta bır keresınde menu aldıgımda ıcecegımı kola vermıslerdı bı yudum aldım kusucakdım uzun aradan snra ılk ıctıgım yudumdu takı o yaza kadar yurumus ve cok terlemısdım dolaptakı kutu kolaya takıldı gozum bı ıctım pır ıctım işte o an verdıgım 20kılonun 8ını gerı almama sebep olan andır
su anda sadece 1-2haftada 1 cok cnm cekerse 1kutu kola yetıoda artıo bıle hersey kafanda bıtıo ...
nutellaylada bole bı ımtahanım vardı...
bu kola,abur cubur yeme alıskanlıgı aynı sıgara bagımlılıgı gıbı
o unıversıte donemınde kola yerıne alkol seven bırı olsaydım kesın amateme yatırırlardı benı....
aşarsın yaparsın yeterkı iste....
aa bı yontem daha solıyım sana gecen kıs dıyete baslayınca kola problem tabı napıyım napıyım bımde satılan dıet lecoladan koyuyodum dolaba 1-2 teneke
krıze gırınce 1 yudum alıodum butun cola ıcme hevesım kacıodu bu sekıldede 8 ay agzıma surmedıgım oldu ama dedıgım gıbı sıgara bagımlılıgı gıbı bı agzını surdunmu basa donuosun...
valla le colada güzel