- 28 Temmuz 2015
- 876
- 594
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
-
Abla sen kolajeni araştırdın mımerhaba, ben 44 yaşındayım. Ve artık takviyeye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Doğru olan ürünü araştırıyorum şu an. Birkaç isim var fakat netleşemedim
Cildinizin altinda yatagin yaylarina benzetirsek o sekilde yaylar var. O yaylar çöktüğünde kırışmaya başlarsınız. Kolkjen bu yaylarin cokmesini engeller yani gercek bir kolojen ise yaslanmanizi durdurur ve cildinize saglik vucudunuza saglik verir. Ayrica sadece hap değil erime ilac, küçük paketlerde hupturuk tarzi satilan kolojenlerde var. Ayrica kolojen icerikli domatea gibi besinleri de bolca tuketebilirsiniz. Saglikli günlerArkadaşlar yaşım 25 kolajeni kaç defadır okuyorum hapmış içenler çok yaşlanmayı geciktiriyormuş, vücudun proteinini sağlıyormuş, dinç tutuyormuş insanı. Kullananınız var mı memnun musunuz tecrübelerinizi paylaşın lütfen doktora danışmadan alsam mı birde kaç yaştan itibaren içiliyor?
Merak edenler için; Kolajen Nedir?
Teşekkür ederimCildinizin altinda yatagin yaylarina benzetirsek o sekilde yaylar var. O yaylar çöktüğünde kırışmaya başlarsınız. Kolkjen bu yaylarin cokmesini engeller yani gercek bir kolojen ise yaslanmanizi durdurur ve cildinize saglik vucudunuza saglik verir. Ayrica sadece hap değil erime ilac, küçük paketlerde hupturuk tarzi satilan kolojenlerde var. Ayrica kolojen icerikli domatea gibi besinleri de bolca tuketebilirsiniz. Saglikli günler
Anladım ben de dün farmasinin kolajenini sipariş ettim bir ay deneyeceğim bakalım farmasi kolajenin içinde C vitamini de varmış o yüzden ilave C kullanmaya gerek yokmuşBen ilk ay suda ile başladım +supradyn c vitamini yoğun tatlandırıcı..tatlandırıcıli kolajenlerin işe yaramadığını söylemişti osman müftüoğlu. 2 ay supra ile devam ettim.saclarim yumuşacık oldu cildim de iyi 3. Aya supra ile devam edeceğim yanında yine c vitamini + doppelherz biotin
Valla ben kolojeni evde kendim yapıyorum kemik sularından. Ben 30 yaşındayım pek fark etmiyorum ama annem çok iyi geldiğini söylüyo. Ben de bağışıklık sistemime iyi geldiğinin farkındayımArkadaşlar yaşım 25 kolajeni kaç defadır okuyorum hapmış içenler çok yaşlanmayı geciktiriyormuş, vücudun proteinini sağlıyormuş, dinç tutuyormuş insanı. Kullananınız var mı memnun musunuz tecrübelerinizi paylaşın lütfen doktora danışmadan alsam mı birde kaç yaştan itibaren içiliyor?
Merak edenler için; Kolajen Nedir?
Nasıl yapıyorsun anlatabilir misin canım bir zahmetValla ben kolojeni evde kendim yapıyorum kemik sularından. Ben 30 yaşındayım pek fark etmiyorum ama annem çok iyi geldiğini söylüyo. Ben de bağışıklık sistemime iyi geldiğinin farkındayım
Kasaptan ilikli kemikleri alıyorum , paçalar falan onları kısık ateşte, 18 saat falan katnatiyorum ama öyle fokur fokur değil. Ayrıca içine evde yaptığım sirkeden koyuyorum kereviz sapı vs seyler koyuyorum sonra buz torbalarına koyuyorum çok kullanışlı oluyo. Bazen kendisinden çorba yapıyorum bazen de diğer yemeklerime corbalarima bbiraz katıyorumNasıl yapıyorsun anlatabilir misin canım bir zahmet
Yani sadece yemeklere ve çorbalara mı katıyorsun her günKasaptan ilikli kemikleri alıyorum , paçalar falan onları kısık ateşte, 18 saat falan katnatiyorum ama öyle fokur fokur değil. Ayrıca içine evde yaptığım sirkeden koyuyorum kereviz sapı vs seyler koyuyorum sonra buz torbalarına koyuyorum çok kullanışlı oluyo. Bazen kendisinden çorba yapıyorum bazen de diğer yemeklerime corbalarima bbiraz katıyorum
Evet böylece düzenli almış oluyorum. Sabah kahvaltıdan önce alanlar da var. En yemeklere katıyorum maaile bagisikligimizi güçlendiriyoruzYani sadece yemeklere ve çorbalara mı katıyorsun her gün
Çok iyiymiş valla biz de yeğenim bebek ona annesi böyle yapıp çorbalarına koyuyor bizde tablet alalım dedikEvet böylece düzenli almış oluyorum. Sabah kahvaltıdan önce alanlar da var. En yemeklere katıyorum maaile bagisikligimizi güçlendiriyoruz
Ben de bebeğime veriyorum şuan 11 aylık.Çok iyiymiş valla biz de yeğenim bebek ona annesi böyle yapıp çorbalarına koyuyor bizde tablet alalım dedik
Bizim bebek proteinlerden herhalde ki çok yaramazBen de bebeğime veriyorum şuan 11 aylık.
Yaaa bizimki proteinli şeyleri aşkla yiyo . küçük bi kaplan gibiBizim bebek proteinlerden herhalde ki çok yaramaz
Maşallah bizimki yediği an kudurıyorYaaa bizimki proteinli şeyleri aşkla yiyo . küçük bi kaplan gibi
Etkisi de bariz kanıtlanmış oluyoMaşallah bizimki yediği an kudurıyor
EvetEtkisi de bariz kanıtlanmış oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?