Kolajen marka önerisi

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
457
124
103
31
Yüzdeki gözeneklerim çok açık serumlar o kadar işe yaramıyor tek başına içten bir takviye istiyorum çok araştırdım aklım iyice karıştı hangi marka gözeneklere özellikle iyi gelir acil öneri bekliyorum kizlar Trendyol yorumlar çok faydalı olmadi bana

Kollajen gözenek mi küçültüyor?

Kollajen gözenek mi küçültüyor?
Uzun kullanimda evet kırışıklık giderici dolgunluk leke giderici tipleri var cilt için olan 1 ve 3 tip diye geçiyor ama piyasada ürün çok ve çoğu şişirilmiş ürün özellikle influencerlarin reklam karşılığı yaptığı bir şişirme Trendyol yorumlarida çoğunda bundan ibaret gerçek kullanıcı memnuniyet arıyorum bu bir takviye tabi kolajen içeren gıdalar tüketebilen tüketiyor orası ayrı ben içemiyorum kemik ılık suyu balık suyu

Merhaba ben day2day marka kullanıyorum düzenli periyotlarla.Memnunum tavsiye ederim.10.000 lik olmasına ozen gösterin.Bir de gözenekler icin niacinamide ve arbutin ikilisi benim gözeneklerimde ciddi kücültme yaptı.Düzenli kullanım kolajende de serumlarda da sart.

Kolajen toz mu hap şeklinde olanlardanmi sizinki

Hap önermiyorum toz olan ve 10000 lik olanlardan kullanın.Trendyolda kiperin filan var ama bes para etmez.Onu denedim yarım bıraktım.
Dynavit hap gibi olan sipariş verdim geri iptal ettim içime sinmiyor bir türlü bende karar veremedim

Dynavit hap gibi olan sipariş verdim geri iptal ettim içime sinmiyor bir türlü bende karar veremedim
Kullanmadan önce çok araştırdım, en etkilisi şase olanı yani toz olan.3 ay kullanıp 2 ay ara veriyorum faydasını gördüm.Kullanacaksanız kesinlikle toz olandan başlayın.Day2day güzel dedigim gibi.Kan değerlerinizde eksiklikler varsa icerigini ona göre de ayarlayabilirsiniz.Ceşitleri var.

Bu ürün mü başka çıkmıyor arayınca bide jel formu var

Eklentiler

• Screenshot_20250917-114749.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…