• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolajen önerisi?

Misafirrr

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.298
Puanlar
658
Yer
İstanbul
Evet kızlar kullanıp içeriği temiz ve memnun olduğunuz bir marka var mı?

Bir ara dahiliye doktoruma sormuştum ben öyle şeylere karşıyım dedi (canan karatay’a benziyor yaşlı tonton bir kadındı🤭) ama yıllardır hep aklımda. Başka bir doktora sormadım hiç ama öneren doktorlar da var. Sizce?

kolojen kullanmiyorum ama bol soganlu sarimsakli ilikli kemik suyu kaynatip buzluga atiyoruz. her corbanin, pilavin, yemegin icine bjr bardak atiyoruz. o da bir kolojen sonucta:))

kolojen kullanmiyorum ama bol soganlu sarimsakli ilikli kemik suyu kaynatip buzluga atiyoruz. her corbanin, pilavin, yemegin icine bjr bardak atiyoruz. o da bir kolojen sonucta:))
Evet ben de yapıyorum çok da severim sulu yemeklerde kullanırım ama ben çok nadir sulu yemek yapıyorum. düzenli hergün ililli kemik sulu yemek tüketemiyorum.Şimdi yaş ilerliyor sigara da kullanıyorum malesef,cilt sağlığı için bazıları çok övüyor o yüzden başlasam mı artık diyorum bilemedim:)

selamlar, ben kiperin markasını kullanıyorum dizimde sıkıntı var benim baya iyi geldi, 2 senedir de düzenli olmasa da kullanıyorum

Cilt için bir etkisini gördünüz mü ?
cildimde bi sorun olmadığı için bişey diyemiyorum dediğim gibi benim dizimde sıkıntı var ve ağırlık çalışıyorum bazen rahatsız ediyor ondan ötürü kullanıyorum ve gayet iyi geliyor ama sanırım bu ürünler kategorilere ayrılıyor mesela benim kullanduğım açık pembe renkli kabı var bir de mor renkli olan var sanırım o daha çok tırnak cilt için trendyolda falan yorumlar oluyor bi bakın derim

Back
X