Kızlar bugun kolan şişli hastanesinde meliz onbaşıoğluna ilk muaneye gittim yakalaşık 6 haftalık gebeyim. Bana ayrıntılı bilgi verdi ne yemeliyim ne yememeliyim gayette güler yüzlü Özellikle mesai saati bitimine randevu aldım ve gittim gayet güzeldi şimdilik kendisi ile devam edicem internetten çok yorum bulamadım ve buradan sizinle deneyimlerini paylaşacağım. 24 kasıma randevum var o gun geldiğinde görüşmek üzere
Kızlar bugun kolan şişli hastanesinde meliz onbaşıoğluna ilk muaneye gittim yakalaşık 6 haftalık gebeyim. Bana ayrıntılı bilgi verdi ne yemeliyim ne yememeliyim gayette güler yüzlü Özellikle mesai saati bitimine randevu aldım ve gittim gayet güzeldi şimdilik kendisi ile devam edicem internetten çok yorum bulamadım ve buradan sizinle deneyimlerini paylaşacağım. 24 kasıma randevum var o gun geldiğinde görüşmek üzere
Evet bugün beklenen gündü ve kontrole gittim meliz hanım gayet iyiydi saat 14.20 deydi görüşmem beklemeden aldılar. Kilo tansiyon ölçümü yapıldı ve ultrasonda bebegime baktık ayrıntılı bılgi verdi. Keşke şu salgın bitse maske olmasa doktorumun mimiklerini görememek baya kötü. Bebeğim sağlıklı görünüyor 11 hafta 3 gün olmuş elleri ayakları belli maşallah 2li tarama testi hakkında bilgi verdi testi yaptıracağım birde doğum fiyatları için bilgi aldım SSK lı için normal 7.500 epidural 1000tl fark isteniyor sezeryan 8000tl eğer özel sağlık sigortası varsa 3025 TL imiş tamamlayıcı acıbademde yeni yılda zam gelecekmiş
Merhabaa
Kızlar bebeğim 18 Haftalık oldu, şükürler olsun. ikili tarama yaptırmadım çünkü ne olursa olsun bebeğimi doğurmak istiyorum cinsiyete öğrendim tabi bır kızım olacak babası ismini açelya koymak istiyor hayırlısı.
Herkeze merhaba 28 haftaya geldik hamd olsun meliz onbaşıoğlu kolan şişli den ayrıldı ve bende ortada kaldım. Malesefgaziosmanpaşa da medikalpark hastanesi nilay karaca ya gittim ve bir doktorun enerjisi bukadar mı iyi olur. Kendisi rahatsızdır sesi kısılmış ama çok güzel karşıladı en çokta beni etkileyen ultrason sonrası karnımı silmesi oldu ne ince bir davranıştır bu kendisine tesekkür ederim ilgisi bilgi verişi herseyi çok iyiydi
Ben meliz hanimdan pek memnun kalmadim.basit bi bulasici hastalik testi icin nasil ornek alindigini bilmemesine sasirdim. ayrica kendisine muayeneye gittigimde kist gormemisti.sonra baska dr gittim kist gordu. Bana da gosterdi ama ben anlayamadim tabi. Meliz hanima tekrar gittigimde sordum kist yok tertemiz dedi.
Kendisi tatli biri ama sonucta saglik bu.