KOLAY HAMİLE KALABİLMEK İÇİN ÖNERİSİ OLAN VAR MI??

Eyila23

❤Rabbim ol de olsun❤
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.317
937
73
Merhaba kizlar tekrar ben geldim :) başlıkta görüldüğü üzere kolay hamile kalabilmek icin ovulasyon dönemi vs. Bildiginiz yöntemler var mi varsa neler lütfen paylaşın gebe kalmak isteyenlerle birlikte öğrenelim..

Son düzenleme:
Stres yapmayın, her seyi zamana bırakın, sabırsızlanmayın gerisi belli
Cevabiniz icin tesekkur ederim ama dediginiz gibi stres yapmamak insanin elinde olmuyor kolay da degil biliyorum rabbim ol derse her turlu olur ama yinede herkesin denedigi yöntem farklidir diye sordum. Kimisi gun asiri yapiyor ve tutuyor kimisi sadece ovulasyon doneminde yapiyor tutuyor gibi gibi bi suru sey deneyen var o yuzden sormustum :/

Haklisiniz stres kacinilmaz oluyor cok isteyince ama kendinizi rahatlatmaya bakin. Ben biraz kaderciyim o konuda. Ne zaman birliktelik yasarsan yasa bebisin nefes alacagi tarih bellidir. Misal ben ovulasyon donemini kacirmistim ama o ay yumurtam gec olusmus.

Tabiki rabbim ne derse o olur orasi ayri ama biz once elimizden geleni yapalim gerisini kadere birakalim dimi ama :) ovulasyonunuzu sanci vs.oldgunda mi anliyordunuz yoksa test mi kullandiniz? Bu arada saglikla buyutmeyi nasip etsin rabbim ve isteyen herkese nasip etsin insallah bu duyguyu

Bir program yuklu telefonumda oradan gorebiliyordum gun hesabi yapiyor ve guncel takibe yardimci oluyor. Amin insallah tesekkurler saglikla kavusmayi bekliyorum ben de bebegime. Allah insallah size ve gonulden isteyen herkese bu duygulari tattirsin hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.

Takvimim diye bir program mi ? Kirmizi Papatya resmi var. Bende bu ay oyle deneyecehim :)

Selam canım, bende bu ay hamile olduğumu ôğrendim. Daha evvel yokovulasyon testi, yok ilişkiden sonra popo altına yastık koyma falan gibi şeylerle denedim olmadi. Geçen ay ne yumurtlama dönemini takip ettim nede ilişkiden sonra yatakta kaldım. Yani anlıyacağın hiçbir çaba göstermeden hamile kaldım. Bir kere de öyle dene istersen. Yani günü takio etme kafayı boşalt öyle bir yap çok kişiden duydum bunu gerçektende alakası varmış. İnşallah en kısa zamanda sende hayırlısıyla hamile kalırsın

Hayirlisi olsun canim insallah sag saglim kucagina alirsin bebisini darisi bana ve isteyen herkese insallah :) adetim bitmej uzere o an ki ruh halimr gore adet sonrasi 1gun dolu 1 gun boş da deneyebilirim veya takvim programina gore hareket edebilirim veya akisina bırakıp da yapabilirim suan kendi haline biraktim o an ne gelirse icimden onu yapicam dedigin gibi takmayinca kendiliginden gelisir :) cevabin icin cok tsekkur ediyorum

Eşinizde ve sizde sağlık problemi yoksa eğer. Yumurtlama günlerine çok dikkat edin. 2 güne bir ilişkiye girin o dönemlerde. Yumurtlama dönemi dışında da ilişkiye girmeye özen gösterin. Düzenli ilişki olduğunda hamile kalma oranın çok yüksek..

Dünya dualar üzerine kurulu.Rabbim bazı şeyleri sebep kılar.Bende bu ay bir yerde okuduğum ve yapılinca tutucagini inandığım bir şeyi yaptım.3 gün önce idrar da silik çizgi çıktı bu gün kan verdim galiba Rabbim dualarimi.kabul etti.Sonucu yarin ogrenicem.Bir hafta boyunca sabah namazından sonra iki rekat şükür namazı kildim sonra Yusuf suresinin ilk 4 ayetini okuyup duamı ettim.Ve Veysel Karanı zikri yaptım.Bende 4 5 aydır istiyordum bu ay silikte olsa o çizgiyi gordum

Saglik problemi var mi yok mu bilemiyorum çünkü daha yeni yeni basladik hemen doktora da gitsek zaten 1 yili doldurmanız gerekli diyorlar o yuzden hic bir bilgim yok. En iyisi gun asiri iliski tesekkur ediyorum cevabiniz icin :)

Saglik problemi var mi yok mu bilemiyorum çünkü daha yeni yeni basladik hemen doktora da gitsek zaten 1 yili doldurmanız gerekli diyorlar o yuzden hic bir bilgim yok. En iyisi gun asiri iliski tesekkur ediyorum cevabiniz icin :)
Kontrole gideceksiniz bunda bir sey yok. 1 seneyi doldurmadan gidin önce bir. Kafanız rahat olur. Bir kaç ay geçtiğinde hamile kalamadiginizda en azından kafanızda soru işareti olmaz. Gitmistim ve bir problemim yoktu dersiniz. Bu benim fikrim. Ki ben gitmistim. Her türlü tahlilleri yaptı doktorum bana. Şimdi geriye kalan tek sey stres yapmamak ve folic asite devam etmek hiç bir problemin yok demişti. 1 snee olmadi. Ama hep akışına bıraktım . Sonunda oldu hamd olsun..

Zaten denemeye yeni basladik bi kac ay deneyip olmazsa gitmeyi dusunuyorum. Siz hangi bolume gittiniz?

Eşim gitmemişti. Ben gitmistim. O da tam gidecekti ertesi ay hamile kaldım zaten
Anladim :) peki gebe kalmak icin ozel olarak uyguladiginiz bisey var mi acaba farkli olarak hani şunu denedim sizde deneyin diyebilecegibiz biseyler. Ovulasyon doneminde veya gunasiri iliski gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…