- 4 Mart 2017
- 442
- 1.855
- 113
- Konu Sahibi Ruhumda SIZI
-
babam 2 kere mide kanaması geçirdi bilinçsiz şekilde bu tür şeyler yiyip içmesi yüzünden o kadar çok kanaması oldu ki vücudunda nerdeyse kan kalmamıştıMerhaba hanımlar,
Annem Mekke'den mürdüm eriğine benzeyen sert kabuklu, içinde sert çekirdeği bulunan bir meyve ve Meryem eli denilen bir ot getirdi. Bu bitkileri kullananın kolay hamile kaldığını duymuş. Nasıl kullanılacağını internetten baktım ama çeşitli bilgiler var. Daha önce böyle bir bitkiyi duyan yada kullanan var
mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
Bu ikisi Arabistan dan bana da geldi ama nasıl kullanılır bilgim yok kullanmadım duruyor.Merhaba hanımlar,
Annem Mekke'den mürdüm eriğine benzeyen sert kabuklu, içinde sert çekirdeği bulunan bir meyve ve Meryem eli denilen bir ot getirdi. Bu bitkileri kullananın kolay hamile kaldığını duymuş. Nasıl kullanılacağını internetten baktım ama çeşitli bilgiler var. Daha önce böyle bir bitkiyi duyan yada kullanan var
Teşekkürler
Canımmmmm kullandın mııııııııı faydası oldu muuuuMerhaba hanımlar,
Teşekkürler
Canımmmmm kullandın mııııııııı faydası oldu muuuu
Canım amin allah razı olsunEvet kullandım. Artık meyvedenmi Allahın mucizesimi hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bunu ben de yaptım :)) çok çok teşekkürler vaktinizi aldımAnnem birde 41 hurma çekirdeğinr 41 meryem suresini okutmuş, onu yemiştik eşimle. Ayrıca ben de bu niyetle 41 meryem suresini okumaya başlamıştım. Ve hala bitmedi (sanırım yedi kaldı). Hamile kaldıktan sonra bulantılardan okuyamamıştım. Allaha emanet olun
Amin canım iftar vakti allah razı olsun sendenYa bilmiyorum ondanmı hamile kaldım. Annem getirdi duymuş biyerden. Kardeşimin eşiyle bana. Oda içti bende aramızda bir ay var, oda hamile. İçtikten 2-3 ay sonra hamile kaldık.
Meyveyi parçaladık yani dışındaki kahverengi kabuğu bıçakla kestik.
İçinden küçük sert bir çekirdek çıktı.
Kabuklarla beraber çekirdeği iki litre suda ağzı kapalı tencerede yarım saat kaynattık. Sonra kabukları süzüp suyu bir sürahiye koydum. Kabukları attım (ççöpe atmadım ne olur ne olmaz diye. Çiçek saksısına attım) çekirdeğide sürahiye attım. Buzdolabına koyup, her sabah aç karnına bir çay bardağı içtim.
Suyun içindebekleyen sert çekirdek yumuşamıştı. Onuda yedim. Hindistan cevizi tadındaydı.
Rabbimin izniyle size şifa versin. Allah kucağını doldursun inşallah
Bunu ben de yaptım :)) çok çok teşekkürler vaktinizi aldım
Hamile olursam mutlaka haber vericem size Allah’a emanet olun
İnşallah yarabbim havalara uçarımRica ederim. Umut olduysa size çok memnun olurum. Çünkü yapmamız gereken tek şey inanmak ve umut etmek.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.
İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?