Kolay iyileşmez iyi niyetinden vurulanlar.

ALLAH yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim amin , cümlemizin. .

Ne hali varsa görsün diyemediğim için bu kadar mutsuzum. Git gide bataklığa doğru ilerliyor ve bunun farkında değil Allah korusun canına mal oolabilir. Bilmiyorum aslında haklısın o beni boşveriyorsa bende boşvermeliyim. Mutlu olmam için çok neden var aslında , ama onun yarattığı bu durum keyif almamı engelliyor zaman zaman.
Rabbim herşeye kadirdir. Onu hakkımda hayırlı kılsın istiyorum. Bakalım canım :) tteşekkür eederim

bir mesleğin var mı? çocuğun var mı?

evet bir mesleğin olmalı.hayat bazen radikal kararlar almayı gerektirir.çocuğun yoksa şanslısın.bir hayat mahvolmayacak.yeni baştan başla lütfen.çiz üstünü geçmişin.nasıl olacak deme, oluyor.

Yureginiz bir an once feraha ersin insallah. Hayat aslinda o kadar kisa ki, her gunumuze omrumuzun kalan ilk gunu gibi bakmamiz lazim. 10 yil uyusak uyanaip uyanamayacagimizi bile bilmiyoruz ki. Kimse senin elinden tutmasa bile sen hayatin elinden tut. Mutlu ol..

evet bir mesleğin olmalı.hayat bazen radikal kararlar almayı gerektirir.çocuğun yoksa şanslısın.bir hayat mahvolmayacak.yeni baştan başla lütfen.çiz üstünü geçmişin.nasıl olacak deme, oluyor.

Evet haklısınız.
Acıyı yaşamak gerekiyor. Üstünü kapatıp hiç beklemediğin bi anda gerçekle yüzleşmektense yaşamayı tercih ederim. .
kısa sürede ddiner inşallah.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…