Karadenizli olmamama rağmen çok seviyorum kolbastıyı ama son dönemlerde önüne gelen oynuyor gerçekten bilenler hakkını verenler oynasın ki aslı yaşatılsın değil mi? Oynamayı denemedim ama oynamak isterdim insanın kanını kaynatıyorhihoyyyt
ben bi süre trbzonda yaşadım..ilk gördügümde dedim kesin bunların akıllarında bi noksanlık var bu hareketler ne böyle dedim..ama zamanla gerçekten acaip hoşuma gittii..şimdiii ise gözümü ayırmadan seyrediyorum zevkle:)
beğeniyorum. ilk defa tv de seyrettim. bayıldım. karadenizliler çok kıvrak . dansa yatkınlar. bir yerden duymuştum. baleye çok yatkın bir vücut yapıları varmış. şanslılar valla...
bir adet kalas olarak onlarıda kıskanmıyorum değil hani...
sence misketin amacı ne yada R&b yada roman havası.....
Eğlence maksadıyla yapılan bu tarz oyunlarda mantık aranması daha komik yada saçma değilmi?
Bir karadenizli olarak severek oynuyorum,beğenerek izliyorum. Yorum yaparken daha dikkatli olalım lütfen..
Eşim Karadenizli onların düğünlerinde genelde oynanır. Kimine saçma gelebilir ama bu yöresel bir oyun.Ama tabiki taklitlerini ve dejenere olmuş şekillerini ekranda sıkça görür olduk.