kolemen adetin kaçıncı günü kulanılıyor

berfin80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2006
13
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ,ben allahın izniyle bebek için 2 aydır tedaviy ebaşladım geçen ay yumurtam 20. Gün 11mm kaldı ,çok şükür kistim olmamış, ve bu ay kolmene başlıyoruz ,birde aranızda kolemenle hamiş kalan varmı lütfen bana ümit olun canlarımmmmm...

Merhaba arkadaşlar ,ben allahın izniyle bebek için 2 aydır tedaviy ebaşladım geçen ay yumurtam 20. Gün 11mm kaldı ,çok şükür kistim olmamış, ve bu ay kolmene başlıyoruz ,birde aranızda kolemenle hamiş kalan varmı lütfen bana ümit olun canlarımmmmm...

benim arkadaşım kaldı canım 2.5 aylık kızı var su anda klomen adetin 5.gününden kullanılmaya başlıyor

Merhaba.Ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmayı denedim.ılk seferinde kimyasal gebelik yaşadım,kendiliğinden düştü.Adetin 3. gününden sonra klomen kullanmaya başlayabiliyorsunuz.ıkinci denemenin sonundada regl olunca bugün tekrar gittim doktora.Başka bir tedavi yöntemine geçtik.Merional diye bir iğne kullanacağım 4 gün boyunca sonra yine kontrole.Daha yolun başındayım biliyorum ama şimdiden sıkıldım.Benim adetlerim hep düzensizdir,ama pco değilim.Benim ve eşimin testleri normal çıktı.ılk denemede 3 yumurta ikincide tek yumurta oluşmuştu.Bakalım şimdi neler olacak.Allah herkesin gönlüne göre versin.

bende adetimin 4. günü başladım , aslında bu ay incir filanda çok yedim inş. 1 den fazla yumurtam olmaz oda sorun bu sefer çok büyüyormuş kist oluyormuş offf offf,rabbim hayırlısını versin ama artık bebeişlerimizde gelsin ne olur....

Back
X