• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolesterol yüksekliği

Benim bugünkü kan değerlerime göre
Kolesterol:262
Trigliserid:218
Ldl:178
Hdl:46

Doktor özellikle Ldl yüksekliği üzerinde bayağı durdu. O kadar yemek de yemiyorum. Karaciğer yağlanması etki eder mi bu değere?
Anlamadığım neden son zamanlarda bu ldl insanlarda yüksek çıkıyor? 15 yasindaki kiziminda ldl yüksek tekrar kan bakılacak🥺

Anlamadığım neden son zamanlarda bu ldl insanlarda yüksek çıkıyor? 15 yasindaki kiziminda ldl yüksek tekrar kan bakılacak🥺
Doktorlar genelde sağlıksız beslenme özellikle yağlı yiyecekler ile hareketsiz yaşama bağlıyorlar. Bol bol yürüyüş yap diyorlar da am benim LDL hiç düşmüyor.🤔 170 ile 190 arasında gidip geliyor LDL

Doktorlar genelde sağlıksız beslenme özellikle yağlı yiyecekler ile hareketsiz yaşama bağlıyorlar. Bol bol yürüyüş yap diyorlar da am benim LDL hiç düşmüyor.🤔 170 ile 190 arasında gidip geliyor LDL
Genetik mi sorsaydın doktara. Ailede var mi cnm kolestrol. Benim kızımın da yüksek çıktı 15 yasında inşallah genetik değildir😔

Genetik mi sorsaydın doktara. Ailede var mi cnm kolestrol. Benim kızımın da yüksek çıktı 15 yasında inşallah genetik değildir😔
Benimki genetik değil. Yaşam tarzı ve beslenmeden kaynaklanıyor. Bugün gittim. Ekg, ultrason ve eko temiz çıktı çok şükür. Ldl:178 çıkmıştı. Yürüyüş ve beslenmene dikkat et dedi. 190 üzeri olanlara ilaç tedavisi uyguladığını söyledi.

LDL 190 ın üstünde olduğunda kolesterol ilacı veriliyor. 27 yaşında birine verilmesi düşündürücü. Benim de 150-170 arası hep. İlaç vermediler hiç. Çok ta yürüyüş yaparım ama sanırım benim ailesel.

Ooo neden oyle olmus cnm ya😔
Daha önceki tahlillerine baktım geçen gün kızımın hep öyleymiş 2 aylıktan beri 500-600 arası şuan 5 yasında demekki çokta önemli değil

Back
X