Uzulme cnm ya cok kolay cunku ilk kez boyamissin ustuste koyuya boyamadigin icin hemen acilcaktir. Buarada evet canim dogal acici yesil kutulu sarisin bi abla var ustunde :)
evet bende o renkten müzdarip olanlardanım biraz kullandım mecburen ama fazla dayanamadım 1 buçuk ay sonra falan koleston fındık kabuğuna boyadım çok güzel oldu şimdi de çok açıldı biraaz daha koyu olsun istiyorum :)
cnm form da bakım yapmak ıcın hazırladıgı kurun daha yenı boyadıgı kızılı tamamen akıttıgını yazmıs arkadas kur su :
- 6 çorba kaşığı zeytinyağı(saçım çok uzun sırtımın ortasını geçiyor)
- 1 tatlı kaşığı badem yağı
- 1 tatlı kaşığı buğday yağı
- bir kaç damla gliserin
- bir kaç damla bebe yağı(johnson bebe yağı)
- 1 adet yumurta sarısı beyazı hep beraber
fiyto diye sarımsaklı bır şampuan var canım oda boyayı akıtıyor cunku ben gecen hafta 4 numara kestane yaptım bıraz koyu oldu ama benım uclarda sıyah vardı kapansın dıye oyle koyu yaptım ama sampuan baktım boyayı ıyı akıtıyor o yuzden onuda kullanabılırsın aktarlarda var 15 tl fiyatı yanında bakım maskesıde var hatta ve sacı cabuk uzatıyormus:)
evet bende o renkten müzdarip olanlardanım biraz kullandım mecburen ama fazla dayanamadım 1 buçuk ay sonra falan koleston fındık kabuğuna boyadım çok güzel oldu şimdi de çok açıldı biraaz daha koyu olsun istiyorum :)