Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston aşk alevi kullananlar

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
96
İzmir
Kızlar aranızda koleston aşk alevi kullanan var mı? o renge boyamaya karar verdim. Açık buğday tenli ela gözlüyüm yakışır diye düşünüyorum. Varsa boyayanlar yardımcı olur musunuz resim koyabilir misiniz?

Boyamadan once saclarim acik kumraldi. Tam kutu üzerindeki renk tuttu daha sonra akarak bakır oldu. Benim en sevdiğim renk, gercekten guzel bir renk ama artik kendi sac rengimle takıliyoru uzun sure boyasız saclarimi bekleyince su an boyamayı gözüm yemiyor ama muthis renk

Eklentiler

• Photo editing_Cloud20160102.webp
    Photo editing_Cloud20160102.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 5.344
Boyamadan once saclarim acik kumraldi. Tam kutu üzerindeki renk tuttu daha sonra akarak bakır oldu. Benim en sevdiğim renk, gercekten guzel bir renk ama artik kendi sac rengimle takıliyoru uzun sure boyasız saclarimi bekleyince su an boyamayı gözüm yemiyor ama muthis renk

10 yıl falan önce kullanmıştım, aldığım tepkiler çok olumluydu. Kırmızı olmazsınız deneyin ne olacak ki, olmazsa bir koyu yaparsınız zaten kızılı bilirsiniz çabuk akıyor.

Yapacağım.nevacolor volkan kızılı almıştım ama boyamicam koleston aşk alevi alacağım :)

Back
X