Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston kızıl büyü kullanan canlarr bi yardımcı olurmusunuzz

pelishh

iki kız anası <3 <3
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
3.188
0
116
Sakarya/Hendek
Selam kızlarr.Saçlarımı orielle açtıktan sonra iki kere kolleston naturals in koyu kumralına boyadum..Böyle koyuda değil çok açıkda değil acayip bi renk oldu.Okadar kötü durmuyo ama ben KOLESTON KÖPÜK BOYA NIN KIZIL BÜYÜ süne boyamak istiyorum..Nasıl bi renkk.Çok cırt kırmızı olsun istemiyorum.Tam aradığım kızıl gibi.ne koyu ne açık..Kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirlermi acaba ??

ben koleston kızıl büyü 55/46 boyayı 2 sene kullandım.kahvenın ustune boyamıstım 2. 3. sefee anca oturmustu ama cok guzel oldu we 2 sene kullandım.bn bugday tenlıyım sanada cok yakısır bence.kahwenın ustune boyamıstım spnra hep kızılın ustune dewm ettım cok hoş bı renk oldu gunesde kızılları daha cok ortaya cıkıodu normlde koyu kızıl duruo. kutunun ustunde kıwırcık saclı kadın war ben ondan boyamıstım. hee bıde aklında bulunsun sora kızıldan kurtulmak ıcın kestırmen gerekır

canım 2-3 yıl önce bende boyamıştım kızıl büyüye.bende ilk önce açık kızıla galiba aşk aleviydi ona boyamıştım.çünkü kızıl büyü koyu olduğu için ilk önce açık kızıl bir renge boyamıştım internetten araştırmıştım öyle yazıyordu işte.kızıl büyü arkadaşında yazdığı gibi koyu bir renk ilk zamanlar akıyor daha sonra boyadıkça benim saçımda akma olmadı.güneşte çok güzel görünüyor.ama sonradan kızıl renkten kurtulmak zor olyor

ben koleston kızıl büyü 55/46 boyayı 2 sene kullandım.kahvenın ustune boyamıstım 2. 3. sefee anca oturmustu ama cok guzel oldu we 2 sene kullandım.bn bugday tenlıyım sanada cok yakısır bence.kahwenın ustune boyamıstım spnra hep kızılın ustune dewm ettım cok hoş bı renk oldu gunesde kızılları daha cok ortaya cıkıodu normlde koyu kızıl duruo. kutunun ustunde kıwırcık saclı kadın war ben ondan boyamıstım. hee bıde aklında bulunsun sora kızıldan kurtulmak ıcın kestırmen gerekır

hımm çok açık olmuyo yani iyi bare..benimde koyu kumral bakalım pazar boyıycam nolucakk :34:

[SUB][/SUB]
hımm çok açık olmuyo yani iyi bare..benimde koyu kumral bakalım pazar boyıycam nolucakk :34:

ben ilk kızıl deneyimimi kızıl büyüyle yaşadım. kahverengi saçın üstüne boyamıştım oldukça koyu durmuştu. oda ışığında kızıl olduğu pek anlaşılmıyodu bile diyebilirim. fakat güneşteki kızıl yansımaları gerçekten güzeldi. ama beni tatmin etmedi renk konusunda, ben canlı bi kızıl istiyodum o yüzden daha açık kızılları denemiştim sonra

bende 20 gün oldukoleston köpük boyadan kızıl yüye boyadım saçlarımı,altındada zaten kızıl bir boya vardı.harika bir renk çıktı aynı kutunun üstündeki renk çıktı.kapalı ortamlarda çok belli olmuyor.yani saçların ben boyalıyım demiyor ama farkediliyor.gün ışığında aydınlıkta ise harika görünüyor.ışıl ışıl.herkez çok beğendi saçlarımı.ben tavsiye ediyorum deneyin isterseniz....

merhabalar :) koleston kızıl büyü ve aşk alevi arasında kararsızım. resim koyarak yardımcı olabilir misiniz?

Back
X