Bebek Beslenmesi Kolik bebegi olanlar yardim...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Merhaba nurse hurvey damla 2 aylık olduğu zaman kullanılabilir diye biliyorum size doktorunuz mu önerdi acaba ? Ben almaya korktum o yüzden şu an metsil ve zinco kullanıyorum /: birde google play de kolik bebek diye bir uygulama var orda bütün beyaz gürültü sesleri var ordan yararlanabilirsiniz :)

Oncelikle sunu soylemek istiyorum. Bebeginiz doymadigi icin degil emme refleksiyle doydugu icin surekli emmek istiyor olabilir. Verdiginiz mama sutten daha cok gaz yapar. Ve zaten gazi olan bebeginizi cilginkarca daha cok aglatir. Sutunuz gercekten azsa, 2 3 saat gecmesine ragmen gogsununde agri, sut dolumu hissetmiyorsaniz sutunuzu arttirin. Sut arttirici caylar satiliyor eczanelerde.

Gaz icin kimyonu denedim demissiniz. Direk bebege icirdiniz mi bilmiyorum. Fakat ben 2 ay boyunca gunde 2 defa icirerek cozumu bulabildim. Hicbir ilac etki etmedi. Dogal yolu tercih etmistim. Zaten 4. Ayda bitti denilecek kadar azaliyor.

Evet damlayı doktorumuz önerdi. Eczadımız da bio gaia vermişti. Ikisini ayrı ayrı kullandım bir etkisini göremedim. Kırkımız çıktıktan sonra ikisini birden kullandım dediğim gibi çok faydasını gördüm. Sesleri indirdik ınternetten ondan da memnunuz

Tamamdir bizimde bugün çıktı kirkimiz bende deniycem teşekkürler :) Allah bagislasin bebeginizide :)

Sanırım benim yazıma istinaden yazmissiniz bunu yeni farkettim :) bebeğimi 1 ay boyunca 2 saatte bir emzirdim zaten çünkü 2 saatte bir uyaniyordu emip hemen uyuyordu fakat şimdi öyle değil , bir gogsum yara o yüzden sağmak zorunda kalıyorum 2 saatte ancak doluyor zaten , süt artırıcı herşeyi içiyorum yiyorum zaten incir dereotu rezene ve bol su , fakat bebeğim saat başı uyanmaya başladı gün içinde , uyanınca hemen emziriyorum ama tekrar uykuya dalmakta güçlük çekiyor , sagdigim sutu veriyorum ama uyuyana kadar emmek istiyor bu sefer e biberondaki süt bitince boş emmesin diye mecburen mama veriyorum çok az içiyor ama mama alıyor sonuçta /: gaz için de bebegimde ilk doğduğu zaman birkaç defa denemistim kimyonunu süzüp verdim yalnız , şimdilik iyi gibi allaha şükür ama devam ederse kimyonu da denerim çok teşekkürler ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…