canım yaaa öyle iyi anlıyorum ki seni bende nisan annesiyim 3 ayımız bitti ama gel bana sor o yavrumun çektiği acıyı bir ben bilirim şimdi düzelmeye başladı 3 ay sürüyormuş bu kolik hali doktorumuz şimi kolik ilacı verdi damla sabah öğle akşam bebeğim melek gibi ama yine ağlıyor fkat kriz olayı olmuyor şeytan kulağına kurşun senin yapman gereken yediklerine dikkat edeceksin ben kaç gün peynir falan yemedim etkisini gördüm dene bakalım
çok üzüldüm ama bence emmek istiyor olabilir ve senin sıcaklığını hissetmek istiyor olabilir bir arkadaşımın bebeği de emmedi 2 ay mama verdiler 2 ay sonra yılmadı süt olmasa bile emzireceğim benim kokuma ihtiyacı var dedi zorladı zorladı ve şimdi sütü de geldi 5 aylık bebği ve sadece anne sütü alıyor bence sen de arada bir meme vermeyi dene tekrar ama ağlamazken dene
çok üzüldüm ama bence emmek istiyor olabilir ve senin sıcaklığını hissetmek istiyor olabilir bir arkadaşımın bebeği de emmedi 2 ay mama verdiler 2 ay sonra yılmadı süt olmasa bile emzireceğim benim kokuma ihtiyacı var dedi zorladı zorladı ve şimdi sütü de geldi 5 aylık bebği ve sadece anne sütü alıyor bence sen de arada bir meme vermeyi dene tekrar ama ağlamazken dene
ah canım sorma aynı dert bizdede var bebeğim doğduktan 1 ay sonra akşam 8de başlıyodu ağlamaya ne yapsam durduramıyodum bi ara azaldı atlattık diyodum şimdi tekrar başladı şimdide akşam 6da başlıyo 10 kadar senağlama sinir oluyo insan ya çocukta ağlamaktan perişan oluyo inşalah atlatırız kızlar:1hug:
benimde bebeğimde kolik durumu vardı.sürekli ağlıyordu.cumartesi günü komşuya gittim okutmaya ,ama durmadan ağlamaya devam etti,o sırada eşim evde kolik albümünü çalmaya başladı(kendisinin müzik marketi var)ağlayarak odaya giren bebeğim müzik sesini duyunca susmaya başladı.ve de ellerini göğsüne toplayarak uyudu...o günden sonra bebeğim baya sakinleşti,ağlaması da azaldı.vede uyumasıda düzene girdi.herkeze tavsiye ederim MAŞALLAHHHH.ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.AMİN
evet canım albümün biraz faydası oluyo bizimkinde sallamak şartıyla işe yarıyo sallıya sallıya kolik albümüyle uyuyo ama sürekli sallamaktan kolları kopuyo insanın bu arada sadece kollarda sallanmayı seviyo uykularımızda çok hafif hemen uyanıyo beşiğine koyunca kafamçokkarıştı
Albumu nerden aldınız?
d&r ve diğer müzik marketlerde mevcut ayrıca musicopat diye bi sitede üyelik karşılığı dinleyebilirsiniz sadece kolik değil tüm bebeklerin hoşuna gidiyomuş bu albüm tavsiye ederim :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?