bende kafayı yemek üzereyim valla.sürekli ayağımda sallayıp duruyorum yerine koyduktan bi kaç dakka sonra başlıyor sonra tekrar ayağa bende hiç indirmiyorum artık napayım.hiç bi iş yapamıyorum uyuyamıyorum tuvalete bile gidemiyorum.şimdilik ağlama krizi yok ama uykuda yok.çok zor uykuya dalıyor tabi ondan sonra sürekli sallanması gerek hemen uyanıyor başlıyor kızarmaya ıkınmaya.ve anlamadığım mamasını verdikten yarım saat sonra hemen tekrar aranıyor hiç yememiş gibi.aranıp ağlıyor bazen aç herhalde deyip tekrar mama verdiğimdede çıkartıyor bu sefer.anlamadım gitti.annemde gitti şimdi gündüzleri yalnızım çok zor günler beni bekliyor.eşim sağolsun akşamları nöbeti ona devrediyorumda biraz nefes alıyorum.
Kolik kelimesini görünce bile ağlar oldum artık. Oğlum 33 günlük henüz, ikinci haftasında başladı. Allahım bunu yaşayan herkese yardım etsin. İlk çocuğum, hiç sevincimi yaşayamadım. Hatta o kadar kafayı yedim ki: insanlar neden çocuk yapıyor kıvamına geldim
Depresyona girdim, değil kapı dışarı çıkmak, wc ye gidecek vakit bulamıyorum. Perişanım resmen. O güzel yüzü kızarıpta, avazı çıktığı kadar ağlıyor ya, içim parça pinçik oluyor. Ağlamaktan ben de kendimi alamıyorum, üzüntüden sütüm kesilecek diye ödüm kopuyor.
Denemediğim şey kalmadı, hergün dua ediyorum, tek tesellim 3 aylık olunca gecebilecek olması. Ama 1 yaşına kadar devam edenlerde varmış. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayatımda hiç bu denli zor ve acı bir durum ne de, ne duydum :.(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizde 4 gündür sürekli aglıyoruz aksamlari. Benim anlamadigim bu gaz gündüz çıkıyorda gece neden çıkmıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Umarım dediğiniz gibi 3. Aydan sonra azalır. Eğer öyleyse 1 ay imiz kaldı demektir. Bugün fon makinesi deneyeceğim. Bakalım faydası olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?