Ben nurse harveys kullanıyorum işe yarıyor denemeni tavsiye ederim.
joencimi bizimkide öyle malesef. hem biz yoruluyoruz hemde o. çok üzülüyoruz ama elimizden başka bişey gelmiyor. bize doktor nurse harveysi 1 günde altı kez kullanabilirsiniz dedi (5mlx6).biz günde üç kez kullanıyoruz, sabah öğle akşam olarak. arada gecede veriyoruz. biz faydasını gördük azda olsa. rezene çayı işimize yaramadı mesela, zinco da aynı şekilde... inşallah 8. haftadan sonra söyledikleri gibi azalır. bu arada ''Kolik'' cdsi de işe yarıyor biraz sakinleştiriyor canım. bide saç kurutma mak. ve elektrik süp. tavsiye ederim. seslere çok odaklanıyorlar kolikli çocuklar.. Allah yardımcımız olsun. sen ne zaman doğum yaptın?galiba aynı zamanlarda doğum yapacaktık. ben 12 mart...
joencim, cd yi takıp, onun sesini bastıracak kadar açman ve 30cm yaklaştırman lazım hoparlörleri bebeğe, denedinmi? bizde yarada azda olsa. bide ben süt içmiyorum ya sen? ay çok zor bu kolik ya çok yıpratıyor yavrularımızı...(
joencim bizde cd daha işe yarıyor.tabiki bebekden bebeğe değişim gösteriyor kolik. ben sütü kestim ama etkisinin ne olduğunu bilmiyorum. ama laktozsuz süt alıcam ve içeceğim çünkü bebeklerin bağırsaklarına rahatsızlık veren şey laktoz. aslında yurtdışındaki doktorum bana tamamen süt ürünlerini kesmem gerektiğini söyledi hatta içinde süt olan kek çikolata vs gibi. ama nasıl yaşarım ozaman hemen hemen herşeyin içinde süt var. rezene çayını biz geçen hafta verdik ama bize yaramadı. bu sabah haberlerde cocuk doktoru kolikli çocuklara çay verilmesini önermediğini söyledi içine su katıldığı için çünkü su şuanda onların bağırsaklarını hassaslaştırırmış ve zaten koliklere etki göstermezmiş. aynı şey ilaçlar içinde geçerliymiş. bide koliğin 9 ay sürebileceğini söyledi moralim bozuldu canım ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?