kolik ve doğum sonrası kabuslar

elf07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
89
9
96
yine yorucu ve üzücü bir kolik krizinin sabahındayız. 2,5 aylık kızım dün gece mahvoldu yine. insan gerçek çaresizliği hakikaten anlıyor. yavrum uyumak istiyor ama sancılar nedeniyle ağlamaktan uyuyamıyor. en sonunda yorgunluktan sızıyor. uyuduktan sonra da aralıklarla acı çığlıkları atıyor. şimdi bile karnı taş gibi. altını değiştirmem lazım ama öyle tatlı uyuyor ki şu anda uyandırmak istemiyorum.

bana gelince, uyuyabildiğim kısa aralarda inanılmaz kabuslar görüyorum. gerçek gibi kabuslar üstelik. uyandığımda etkisinden uzun süre kurtulamıyorum. extra bir sinir bozukluğu yani. sizlerde de doğum sonrası kabuslar oldu mu kızlar acaba. o kadar canım sıkkın ki... neyse. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

seni o kadar iyi anlıyorum ki... akşam 6 ila 8 arası başlayıp gecenin bilmem kaçına kadar süren kolik nöbetleri.... ilaçlar, bitkisel çözümler... sen yemeye bayıldığın şeylerden uzak durursun.fayda etmez.çıldırırsın. yine de belki yardımcı olur. ben de denediklerimi yaziym. muskat cevizi var aktarlarda rendelediğinde toz oluyo. andan birazcık verebilirsin fazlası zararlı olabiliyomuş. rezene çayı verebilirsin 2-3 çay kaşığı. sen yediklerine dikkat et. bi de kimyonlu şeyler yemeye çalış. kimyon hazmı çok kolaylaştırıyo. ben bayağı faydasını görmüştüm. Allah kuzucuuna şifa; sana sabır ve kolaylık versin canım.

aminnnnn..canım ben de herşeyi denedim, muskat cevizi dışında. onu da denerim. hele kimyonu kaşık kaşık yiyorum. doktorumuz biogaia ve zinco'yu birlikte kullandırtıyor. o bile bazen yetersiz kalabiliyor. yakında biogaia'yı kesicez doktorun söylediklerinden anladığım kadarıyla, şimdiden korkuyorum napıcam diye:) ama 3 aylık olmak üzere. biraz rahatlarız diye umuyorum.

evet evet canım 3. 4. aydan sonra rahatlıyolar biraz. benim kızım 16 aylık oldu. 3. ayda bayağı rahatlamıştı. 4. ayda zaten normale döndü.

kolik cd sini duydunuz mu? biz çok rahat ettik. damla falan fayda etmemişti. gerçi 4 aya girdik, artık dert bitti ama çok çekmiştik.

kolik cd sini duydunuz mu? biz çok rahat ettik. damla falan fayda etmemişti. gerçi 4 aya girdik, artık dert bitti ama çok çekmiştik.

duymazmıyım. bi ara evde nerdeyse 24 saat kolik cdsi dinliyorduk ama ben çok faydasını göremedim. yine de "4. aya girdik dert bitti" cümlesi beni çok mutlu etti :) gerçi hafiften de olsa bi düzelme var sanki kızımda da. hayırlısı bakalım. teşekkür ederim öneriniz için.

inan bana geçecek...40ı çıkana kadar annemlerdeydik, hiç sorun yoktu...kendi evime sivasa geldim, kabus başladı. yanımda kimse yok. eşim cahil ben cahil...oğlum o kadar içli ağlıyordu ki saatlerce, ben de ağlıyordum.ama bak 3 ay 4 gün oldu doğalı, artık büyük adam gibi daha memeden kalkar kalkmaz bazen sırtını bile sıvazlamadan kendi çıkarıyor gazını...

büyük bir hevesle 3 ayı saydık. bitti bitecek derken, bitmiyor..bitmiyor..koliğe tam gaz devam. şimdi 4. ayı sayıyoruz. psikolojim kaldırmıyor artık kızımın bu kadar acı çekmesini ama yapacak bişey yok. saymaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…