Kolik

Fetise

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
8
0
1
40
Merhaba kizlar bebeğim ck sanci cekio enson biogaia die bi ilac aldım kullanan varmi araniz

Ben kullandim canim cok faydasini gordum bebegimde. Rahat uyku cekti garibim.

Kullandigim gun etki etti galiba tam hatirlamiyorum. Bir zararinida gormedim ben bebegimde.

Cnm nekadar surede etki etti bide bnm kizim 12 saat uyumadi oluyodu seninde oylemiydi kivraniyodu

Benim bebegim o kadar degildi ama uyuyup uyaniyordu. Yada aglamasi cok oluyordu. Iyi geldi ayrica o faydali bakteri iceren bir damla. Kusura bakma gec gördüm.

Merhaba hanımlar, sanırım benim bebeğimde de kolik var, kıvranıyor sürekli kendini kasıyor kaka yapmak istermiş gibi çok zorluyor ve ağlıyor. Sürekli kucağımda taşımak zorundayım uyusun sakinleşsin diye, uyku arasında sızlanıyor yavrum çok üzülüyorum. Bu arada bebeğim 1 aylık ve dünden itibaren bebelac mamasına başladık. Bazı sağlık problemlerden dolayı sadece 10 gün emzirdim.

Cnm allah yardmcn olsn ck zor benm snirlerm bozuldu uykusuxltan antidepresan bsladm gece uyumuyo gnduz bn uyyamyrm ugku saatleri deyisiyo sna tavsym cevrendn yardm al bnm kimsem yk lousalk falan derken karsti iste farkli yöntemleri vr masaj banyo gaz ilaclari vr hmn umutsuzluga kapilma kimisi fayda goruyo bn ck yontem denedim icin fayda etmiyor ama rahatlatio msj saatleri gelince banyo

Merhaba kizlar bebeğim ck sanci cekio enson biogaia die bi ilac aldım kullanan varmi araniz
Canım ben de neler çektim. Ama doktorum sağolsıun çok yardımcı olmuştu. Arzu edersen yönlendirebilirim sana, uykusuz gecelerin son bulsun, bebeğin de rahatlasın

Son düzenleme:
benim oğlumda kolikti kullanmadığımız ilaç içirmediğimiz ot benim sütümden geçmesin diye dikkat etmediğim besin, gitmediğimiz doktor kalmadı bazıları hafifletiyor ama tam deil %10 belki. cok şükür 6 aylık olunca tamamen bitti

bende gaz sancısından cok cekenlerdenım butun ılacları denedım hıcbır ıse yaramadı ta ki bıo gaiayı kullanan kadar yaklasık3 ay kullandım sonrasında gazımızda bıttı bıde rezene cok ıyı gelmıstı

Benim kizimda kolik.2 bucuk ayimi hatirlamak bile istemiyorum.zaten 3 aydan itibaren azaliyor.suan 4 e yaklasti nadiren gaz sancisi cekiyo dizlerini karnina bastiedigim an gazi cikiyo.keske daha önce kesfetseydim drumuz gaz damlalari sizleri oyalama yontemi onu bunu denerken zaten 3 ay oluyo ve gaz aslında kendiliginden geciyo demişti.hakliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…