Ben kullandim canim cok faydasini gordum bebegimde. Rahat uyku cekti garibim.
Canım ben de neler çektim. Ama doktorum sağolsıun çok yardımcı olmuştu. Arzu edersen yönlendirebilirim sana, uykusuz gecelerin son bulsun, bebeğin de rahatlasınMerhaba kizlar bebeğim ck sanci cekio enson biogaia die bi ilac aldım kullanan varmi araniz
Ck iyi olur valla ck sevnirimCanım ben de neler çektim. Ama doktorum sağolsıun çok yardımcı olmuştu. Arzu edersen yönlendirebilirim sana, uykusuz gecelerin son bulsun, bebeğin de rahatlasın
benim oğlumda kolikti kullanmadığımız ilaç içirmediğimiz ot benim sütümden geçmesin diye dikkat etmediğim besin, gitmediğimiz doktor kalmadı bazıları hafifletiyor ama tam deil %10 belki. cok şükür 6 aylık olunca tamamen bitti
Canim naptinda bebegin sancisi bira z azaldi bursan desen olmazmiCanım ben de neler çektim. Ama doktorum sağolsıun çok yardımcı olmuştu. Arzu edersen yönlendirebilirim sana, uykusuz gecelerin son bulsun, bebeğin de rahatlasın
bende gaz sancısından cok cekenlerdenım butun ılacları denedım hıcbır ıse yaramadı ta ki bıo gaiayı kullanan kadar yaklasık3 ay kullandım sonrasında gazımızda bıttı bıde rezene cok ıyı gelmıstıMerhaba kizlar bebeğim ck sanci cekio enson biogaia die bi ilac aldım kullanan varmi araniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?