Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler kollarımdaki güneş izleri...

gisssem

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
24
0
16
Adana
arkadaşlar ya benim yazın düğünde abiye giymem lazım kuzenim evleniyor...pek fazla olmasa da kollarımda güneşten iz kaldı...iz dediğim şu şekilde:hani tshirt giyersiniz de bileğinize kadar olan yerler yanar omzunuza kadar olan yerler yanmaz öyle işte...leke değil yani güneşten yanmışım işte biraz :) buna ne gibi birşey önerebilirsiniz?renklerini birbirlerine uydurmak için ne yapabilirim?fondoten gibi birşey kullansam olur mu?

Bepanthene krem kullanabilirsin
güneşe çıkarkende güneş kremi kullan
bepanten rengini açar eğer açmazsada krem fondeten sürersün o gün

zaten güneş kremi kullanıyorum hem de +50...ama sanki ben aynaya bakınca farkediyorum alt taraf daha çok yanmış...ama benden başka kimse farketmiyor sanırım:D:D

bepanthene i deneyeceğim...

ya açıkcası onları da pek kullanmak istemiyorum çünkü beyaz tenliyim şimdi iyice yanıp bronzlaşmak istemiyorum:(:( azıcık bir bronzluk istiyorum o bölgeyi kapatması için...

niveanın bir kremi varmış iyi diyorlar onu da bir denemek lazım dediğiniz gibi...

dove un bronzlastırıcı kremini ben kullandım fakat terlediğin zaman giysilerine bulasabilir .arkadasım niveanın bronzlastırıcısını kullanıyor terlesede giysilerine bulasmıyormus. fondotenle istediğiniz gibi kapatsanız dahi elbisinizi mahveder bence:44:

Back
X