- 30 Ocak 2018
- 2.358
- 3.143
- 133
- 35
- Konu Sahibi gadjo dilo
- #3.761
Merhaba. Tam olarak sürecini bilmiyorum. Doktor tarafından takipli olduğunu biliyorum sadece.Merhaba. Nasıl bi yol izlendi papiller endoservisitte?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Tam olarak sürecini bilmiyorum. Doktor tarafından takipli olduğunu biliyorum sadece.Merhaba. Nasıl bi yol izlendi papiller endoservisitte?
Teşekkür ederim. Bende de aynı tanı var da o yüzden sormak istedimMerhaba. Tam olarak sürecini bilmiyorum. Doktor tarafından takipli olduğunu biliyorum sadece.
Bir parçada cın1 çıkmış diğer yerlerde polip ve servisit büyük ihtimalle takip önerilir geçmiş olsunMerhaba
Kolposkopi sonucum çıktı,
Anlayan var mıdır
Çok teşekkür ederim, kendimi c2 c3 leep e hazırlamıştım :)Bir parçada cın1 çıkmış diğer yerlerde polip ve servisit büyük ihtimalle takip önerilir geçmiş olsun
Kesin sonuçturÇok teşekkür ederim, kendimi c2 c3 leep e hazırlamıştım :)
Yarın dr a gideceğim bakalım ne diyecek.
Peki biyopsi kesin sonuç mudur? Bazen c2 c3 çıkıyor leepte falan,
DEFLAGYN c1 de kullanılır mı peki, siz kullandınız mıKesin sonuçtur
Merhaba gidebildinizmi doktora?DEFLAGYN c1 de kullanılır mı peki, siz kullandınız mı
Benim doktorum önermedi ben zaten leep olmuştum 5.5 yıl olduDEFLAGYN c1 de kullanılır mı peki, siz kullandınız mı
Merhaba evet gittim ama deflagyn vermedi bu Dr, ıside hpv diye bir ilaç verdi. Daha almadım, 2.görüş almak için başka Dr a gitmiştim şimdi hepten kafam karıştıMerhaba gidebildinizmi doktora?