- 25 Haziran 2025
- 23
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi size_size13
-
Benden de alınmamıştı renk değişimi olmadığı için 5-6 ay sonra negatif oldum içiniz rahat etmediyse başka onkoloji doktoruna gidin 1 yıl değil 6 ay sonra tekrarlatın testi 1 yıl çok uzun bir süreArkadaşlar hepinize merhaba
Neler yaşadınığınızı nasıl korktuğunuzu çok iyi anlıyor ve biliyorum...düzenli verdiğim testler sonucunda tesadüfen hpv 52 olduğumu öğrendim 36 yaşındayım dünyam başıma yıkıldı... sigara kullanımı benim bunu öğrenince daha da artti tabi...zar zor da olsa 4 gündür içmiyorum...bugün başka bir araştırma hastanesine sonuçlarım ile birlikte kadın doğum doktorumun tavsiyesi üzerine bir doç.dr a gittim ... Önce ultrason sonra kolposkopi ye aldı ve lezyon yok parçaya gerek yok 1 yıl sonra test ver dedi...ama şimdi de ya 1 yıl sonra geç olursa diye korkuyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Kolposkopi Vajinal floranızı bozdu mu, , akıntı şikayetleriniz falan artmış mıydıBenden de alınmamıştı renk değişimi olmadığı için 5-6 ay sonra negatif oldum içiniz rahat etmediyse başka onkoloji doktoruna gidin 1 yıl değil 6 ay sonra tekrarlatın testi 1 yıl çok uzun bir süre
Yok hiç bir etkisi olmadı bana sadece asit birazcık yaktı o kadar ...Kolposkopi Vajinal floranızı bozdu mu, , akıntı şikayetleriniz falan artmış mıydı
Kadın doğum doktorumda başka bir Jinekologa daha git kısa sürmüş sanki kolposkopi diyor...ben de dedim ki Doktor hanım adam kolposkopiyi koydu asiti sikti söylüyor zaten ne yapıyorsa bekledi baktı lezyon yok sıkıntı yok deyip biyopsi yapmadı....eğer sıkıntılı bir durum görmüş olsaydı kimimki ben yani söylerdi heralde benden çekinecek değil ya sonuçta doğruyu söylemiştir değil mi diyorum....e tabi bişey görmüş olsaydı söylerdi diyor....ben şimdi başka bir Jinekologa gitmeyeyim de ne yapayım... gerçekten doktorlar hasta rahatlatacağina daha bizi ikilemde bırakıyorlar ne istiyorsun yani anlamıyorum ki....tüm hayatımı bir haftadır değiştirmeye çalışıyorum inanın ki çok zor oluyor...hayattan bir zevk almıyorum bundan sonra böyle mi olacak diye düşünüyorum...eğer böyle olacaksa ben yaşayan bir ölü gibi mi olacağımBenden de alınmamıştı renk değişimi olmadığı için 5-6 ay sonra negatif oldum içiniz rahat etmediyse başka onkoloji doktoruna gidin 1 yıl değil 6 ay sonra tekrarlatın testi 1 yıl çok uzun bir süre
Benim parça aldıktan sonra akıntım çok arttı hpv mi kaptım acaba, yoksa parça mı enfekte oldu da böyle tepkiler oluyor mudurYok hiç bir etkisi olmadı bana sadece asit birazcık yaktı o kadar ...
Ben hpv 52 pozitif olduğum için biyopsi yapmak istedi doktor ondan zaten parça almak istedi siz hpv testi verdiniz miBenim parça aldıktan sonra akıntım çok arttı hpv mi kaptım acaba, yoksa parça mı enfekte oldu da böyle tepkiler oluyor mudur
Bende vajinusmus olduğu için bütün hepsini tek seferde anestezili yaptı hpv negatif smear kronik servisit çıktı parça da negatif çıktı. Keşke hiç doktora gitmeseydim önceden benim siğil dışında ne akıntım ne kaşıntım vardıBen hpv 52 pozitif olduğum için biyopsi yapmak istedi doktor ondan zaten parça almak istedi siz hpv testi verdiniz mi
Bana da gerekli görürsem parça alıcam demişti 1 yerden almış. Keşke almasaymış ben smear + hpv ile tatmin olurdum bunları çekmektenseHay Allah wala ne desem bilemedim inşallah tez zamanda iyileşirsiniz...ben hayatımı tüm alışkanlıklarimi baştan aşağı değiştirmeye çalışıyorum ve gerçekten zor oluyor....kadın doğum doktorum illa ki devlet hastanesinde tekrardan kolposkopi için git dedi. Devlet hastanesinde jinekolog onkolog a gittim. O da kolposkopi yapacağız bir şey görmezsem de ben 2 3 biyopsi yapıyorum diyor...1 ay sonra gidip yaptıracağım mecbur
Ben paranoyak bir insandım zatem ancak bu hpvden sonra daha bi paranoyak olmaya başladım. Merak ettiğim şey biyopsi yaptırdıktan sonra tamamen hpv tipi şikayetleri yaşadığım için operasyon esnasında bir bulaşma olmuş olabilir miHay Allah wala ne desem bilemedim inşallah tez zamanda iyileşirsiniz...ben hayatımı tüm alışkanlıklarimi baştan aşağı değiştirmeye çalışıyorum ve gerçekten zor oluyor....kadın doğum doktorum illa ki devlet hastanesinde tekrardan kolposkopi için git dedi. Devlet hastanesinde jinekolog onkolog a gittim. O da kolposkopi yapacağız bir şey görmezsem de ben 2 3 biyopsi yapıyorum diyor...1 ay sonra gidip yaptıracağım mecbur
İnanin bilemiyorum ama bir hpv tipleme testi yaptırsaniz daha iyi olur kesin bilmek açısındanBen paranoyak bir insandım zatem ancak bu hpvden sonra daha bi paranoyak olmaya başladım. Merak ettiğim şey biyopsi yaptırdıktan sonra tamamen hpv tipi şikayetleri yaşadığım için operasyon esnasında bir bulaşma olmuş olabilir mi
Akıntım çocukluğumdan beri var aslında ama kültür testimde flora azlığı çıktı bu mu sebep oldu bilmiyorumKolposkopi Vajinal floranızı bozdu mu, , akıntı şikayetleriniz falan artmış mıydı
Nerede yaptırıyorsunuz kültür testini , özellerde falsn daha mı çok test alıyorlar acaba diye soruyorumAkıntım çocukluğumdan beri var aslında ama kültür testimde flora azlığı çıktı bu mu sebep oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?