Koltuguma gore hali yardim

Uyarmi

• evet

OY: 0 0,0%
  • hayir

OY: 8 100,0%

• Ankete Katılan
    8

ChAneL81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
4.627
3.995
248
image.webp
image.webp
Merhaba hanimlar koltuguma gore hali begenemedim gitti resim ekliyorum guzel olurmu sectigim hali ??

yok uymaz.koltuk modern.Halı parke koyu olduğu için açık renk olmalı.Düz ,desensiz bir halı.Koltuğunuzun en açık renkli olan kısmı gibi.

yok uymaz.koltuk modern.Halı parke koyu olduğu için açık renk olmalı.Düz ,desensiz bir halı.Koltuğunuzun en açık renkli olan kısmı gibi.
Cok acik renk te alamam cocuklardan dolayi parke o kadar gOrundugu gibi koyu deil aslinda

bence dıger mobılyalarınızda onemlı.. sectıgınız halı olmaz.. ayrıca aynı tonlarda secmeyın halınızı ben bu koltuk rengıne turkuaz, pembe, asker yeşili renklerını cok yakıstırıyorum..

bence dıger mobılyalarınızda onemlı.. sectıgınız halı olmaz.. ayrıca aynı tonlarda secmeyın halınızı ben bu koltuk rengıne turkuaz, pembe, asker yeşili renklerını cok yakıstırıyorum..
Mobliyalar beyaz hep bende pembeyi severim ilk aklimda pembe renk vardi ama kardeslerim uymaz diye diretiyo

çok klasik ve renk uyumunun fazlası boğuyor beni..sevmedim..
ben de patlayacak bir renk tercih ederdim
fuşya, mor, turkuaz ..gibi
ya da böyle şeker renklerin çoğunu bulunduran desenli bir şey..

upload_2014-11-25_16-42-3.webp
images
images
upload_2014-11-25_16-44-17.webp

halıyla koltuklar tam takım gibi.. renk ve desenin bu kadar tutması sadelik seviyorsanız güzel olur..
yine bu halıyla sadelikten çıkmak için renkli bir orta sehpa (kırmızı, pembe veya turuncu gibi) , orta sehpanın renginde aksesuarlar ve duvara da sehpanın renginde çerçevelenmiş bir tablo kullanabilirsiniz

G
halıyla koltuklar tam takım gibi.. renk ve desenin bu kadar tutması sadelik seviyorsanız güzel olur..
yine bu halıyla sadelikten çıkmak için renkli bir orta sehpa (kırmızı, pembe veya turuncu gibi) , orta sehpanın renginde aksesuarlar ve duvara da sehpanın renginde çerçevelenmiş bir tablo kullanabilirsiniz
guzel fikir tsk ederim

Bu hali pek güzel olmaz. Klasik salon halısı gibi. Daha modern, üstü daha az Desenli renkli bir halı tercih edebilirsiniz. Nil yesili turkuaz olabilir. Veya vizon olabilir. Daha soft ve göz yorma yan desenleri olmalı bence

Back
X