Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok acik renk te alamam cocuklardan dolayi parke o kadar gOrundugu gibi koyu deil aslindayok uymaz.koltuk modern.Halı parke koyu olduğu için açık renk olmalı.Düz ,desensiz bir halı.Koltuğunuzun en açık renkli olan kısmı gibi.
Mobliyalar beyaz hep bende pembeyi severim ilk aklimda pembe renk vardi ama kardeslerim uymaz diye diretiyobence dıger mobılyalarınızda onemlı.. sectıgınız halı olmaz.. ayrıca aynı tonlarda secmeyın halınızı ben bu koltuk rengıne turkuaz, pembe, asker yeşili renklerını cok yakıstırıyorum..
guzel fikir tsk ederimhalıyla koltuklar tam takım gibi.. renk ve desenin bu kadar tutması sadelik seviyorsanız güzel olur..
yine bu halıyla sadelikten çıkmak için renkli bir orta sehpa (kırmızı, pembe veya turuncu gibi) , orta sehpanın renginde aksesuarlar ve duvara da sehpanın renginde çerçevelenmiş bir tablo kullanabilirsiniz
Sahsen ben rengarenk koymam cocuk odasi gibi olur uymaz benim salona ben klas olsun istiyorumçok klasik ve renk uyumunun fazlası boğuyor beni..sevmedim..
ben de patlayacak bir renk tercih ederdim
fuşya, mor, turkuaz ..gibi
ya da böyle şeker renklerin çoğunu bulunduran desenli bir şey..
Eki Görüntüle 1314115
Eki Görüntüle 1314118![]()
Aldim kizlar coktandir :)Arkadaslara katiliyorum..
Soyle bi hali nasil olur hemrenkli hem klas.tabi bence ..
http://www.herevehali.com/4068,PR-454.html
Aldim kizlar coktandir :) Eki Görüntüle 1379808
Tsk ederim canim daha guzeli sizin olsunçok güzel.. güle güle kullan cnm
Tsk ederim :)Guzelmis gule gule kullan :)