Koltuk altı kararmasıııı ! Nefret ediyoruumm :(

birde tiretin kremi var üstteki deriyi soyuyor alttan yeni bir dderi çıkmasını sağlıyor bir dönem denemiş faydasını görmüştüm hatta birkaç arkadaşımada tavsiye ettim memnun kaldılar :13:
İlk kullanımda hemen etkisini gördünüz mü yoksa bir kaç kez kullanmak mı gerekiyor?

İlk kullanımda hemen etkisini gördünüz mü yoksa bir kaç kez kullanmak mı gerekiyor?

düzenli olarak kullanmanız gerekiyor çünkü üst deriyi yakarak soyulmasına sebep oluyor soyulduktan sonra yeni deri çıkıyor ama dikkat çok az süreceksiniz yoksa derinizi yakarsınız çok minik kullanacaksınız internetten araştır kremi daha fazla bilgi edinebilirsin sivilce izleri için kullanıyorlar genellikle :29:

düzenli olarak kullanmanız gerekiyor çünkü üst deriyi yakarak soyulmasına sebep oluyor soyulduktan sonra yeni deri çıkıyor ama dikkat çok az süreceksiniz yoksa derinizi yakarsınız çok minik kullanacaksınız internetten araştır kremi daha fazla bilgi edinebilirsin sivilce izleri için kullanıyorlar genellikle :29:

Benim bir arkadasım LAZER EPİLASYON için gitti...Yapılacak yerler konu sahibi gibi esmer oldugu için ki kız SARIŞIN SAYILIR...

Ona eczanede satılan RENK AÇICI bir merhem tavsiye etmişlerdi.Şimdi ismini bilemiycem ama biraz onu kullandı ...

Deri açılınca YANIK RİSKİ olmadan lazer e girdi...ECZANEYE GİDİP SORSANIZ BİR...Belki Bu kremle aynı şeydir belki başka bir ürün.ama önce medikal yada doğal yolları deneyin derim.

Kol altında LENF BEZLERİNİZDEN BİRİ VAR.VE GÖGÜSE DİREKT BAĞLI.ÇOĞU KADINDA SÜT BEZİ KOL ALTINA DOGRU İLERLİYOR.

Bir de Suna Dumankaya nın bu tarz bir reçetesi vardı nette araştırsanız...Kolay gelsin...

Peki hiçbir zaman mı makineyle almıcaz ya da bir sonra ki alışımızda ki almıcaz?

her zaman makineyle alacaksın...

ben makina kullanamıyorum ki ya :( ağdayla alsakk ?

ağda sıcaklığından dolayı yine siyahlaştırıyor....

canım bi zararı falan oldumuki bide evde yapabilirmiyiz acaba

çok düşük vol. içeren bi açıcıydı bana yaptığı sürekli bakılması gerekiyor renginin açılıp açılmadığına
azıcık kırmızılık oluyor onada antibiyotikli krem sürdü hiç bişi kalması sende yaptırdıktan sonra sudokrem sürebilirsin..

Tüy sarartıcı da aynı etkiyi yapar mı acaba..
Çok az bi siyahlık var düğünümde onlar olsun istemiyorum..
Deneyeyim bunu mutlaka

sarartıcı sadece tüğ sarartıyor onun dışında bi etkisi yok...

cilt tipiyle alakalı bir durum..
bende de vardı.. jilet de kullandım,makina da ..ağda da...
hatta lazere de gittim. biraz açıldı gibi şimdi makina ile alıyorum.

jiletle almaya devam edersen kararma devam edecektir arkadaşım lazer yaptırdı şuan o bölge kendi teninden bir ton daha açık ben makine kullanıyorum jiletle alındığında durduğu kadar koyu durmuyor ama sire başlıcam açılma olmazsa kışın lazer düşünüyorum sadece koltukaltı için

bu bahsettiğiniz tavsiyeler bikini bölgesi için de geçerli mi:17::17::17: ona göre okuyacağım da:17::17:

Son düzenleme:
Ay bende de var bu sorun ya jiletle aldıgım dönem olmaya baslamıştı sonra makinaya döndüm niraz açıldı sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X