- Konu Sahibi pink_panther
-
Arkadaşlar yaşadıklarım kabus olmalı.. 3 hafta önce lazer yaptırdım koltukaltlarıma. Lekelenme oldu. Dr'um krem verdi fayda etmedi. Lazercim krem verdi fayda etmedi. Çıldıracam yaa.. Kısa kollu giyemiyorum. Çok vahim durumdayım. Biraz geçti ama yinede lekeler gitmiyor senağlama
yaa nası simsiyah oldu kıllar gittiği için siyahlığın da gitmesi lazım deil mi? ben de lazer istiyordum ama ben çok beyaz tenliyim benimki de mi kararır acaba??? dr verdiği krem fayda etmediyse nasl düzelteceksin?
Yaa acaba bu leke kalıcı mı? Çıldırmak üzereyim. Önceden simsiyahtı. Şimdi yine açılma var renginde ama yinede lekeli. Besbelli lekeli olduğu.. Sol koltukaltım çok daha lekeli. Zaten sol taraf daha çok acımıştı.. Demekki çok acıdığı zaman leke oluyor..Yaa valla tüylü ama eski koltukaltımı geri istiyorum ben senağlama
Dediğiniz gibi lazercimi rahat bırakmaya hiç niyetim yok. Hem para ver hemde seni insan içine çıkılmayacak hale getirsin....pes doğrusu
Sabuncum çok ama çok saol.. Sen demeseydin bu lekelenmede suçun onların olduğunu bilemiyecektim. Çok teşekkür ederim. Yakalarına yapışıp hüç düşmemeyi düşünüyorum.İnsan içine çıkılmaz hale getirdiler beni senağlama. Urfa sıcağında daha ne kadar uzun kollu giyebilirimki :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?