Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ellediğimde alt kısımda topçuk gibi birşey hissediyorum. Yaklaşık 3 aydır adet olmuyorum. Test yaptım hamile değilim. Onunla da alakalı olabilir mi acaba?yani buna genelde aksesuar meme deniliyor ama normal kendi deriniz de olabilir. bir sertlik yoksa problem yoktur
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ellediğimde alt kısımda topçuk gibi birşey hissediyorum. Yaklaşık 3 aydır adet olmuyorum. Test yaptım hamile değilim. Onunla da alakalı olabilir mi acaba?
Bence bu doktora gitmekte fayda var. 3 ay adet olmamak normal değil bence.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ellediğimde alt kısımda topçuk gibi birşey hissediyorum. Yaklaşık 3 aydır adet olmuyorum. Test yaptım hamile değilim. Onunla da alakalı olabilir mi acaba?
yani bir doktora gidin elinize gelen bir şey varsa eğerCevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ellediğimde alt kısımda topçuk gibi birşey hissediyorum. Yaklaşık 3 aydır adet olmuyorum. Test yaptım hamile değilim. Onunla da alakalı olabilir mi acaba?
hanımefendi emzirmiyor ve hamilelik yok anladığım kadarıylaOlabilir. Emzirme döneminde lohusalık sürecinde ya da mastit olursam bende de oluyordu.
Olabilir. Emzirme döneminde lohusalık sürecinde ya da mastit olursam bende de oluyordu.
Evet. Genellikle hamileyken ve doğum sonrası oluyormuş diye okudum. Bende hamilelik ve doğum yokhanımefendi emzirmiyor ve hamilelik yok anladığım kadarıyla
bir doktora gözükün basit bir yağ bezesi olabilir yani bilemiyorumEvet. Genellikle hamileyken ve doğum sonrası oluyormuş diye okudum. Bende hamilelik ve doğum yok
Teşekkür ederimbir doktora gözükün basit bir yağ bezesi olabilir yani bilemiyorum
Anladım. Ben kendi mesajımda şunu eklemeyi unuttum. Emzirme döneminde adet olmadığım zamanlarda böyle oluyordu. Bir doktora danışın ben adet gecikmesine bağlıyorumEvet. Genellikle hamileyken ve doğum sonrası oluyormuş diye okudum. Bende hamilelik ve doğum yok
Çok teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler içinGeçmiş olsun
geçmiş olsunarkadaşlar iki aytı Dr a muayene oldum. Çok şükür korkulacak bir durum yokmuş. İki Dr da öncelikle muayene ettiler ve ordaki şişliğin kas olduğunu söylediler ama yinede Mamografi ve renkli meme ultrasonu istediler v er aş onun Dr ların dediği gibi kas çıktı. Bir şekilde orda kas dokusu oluşmuş.yıllık kontrole devam dediler.
Çok teşekkür ederim şükür ki Herşey yolundageçmiş olsun![]()