• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altımdaki ne?

songa84

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
641
Kızlar yaklaşık 1 aydır koltuk altımda gözle görülen bir şişlik farkettim. Bu şişlik kol ile koltuk altının birleştiği yerde. Böyle birşeyle karşılaşan var mı? IMG_5403.webp IMG_5405.webp

yani buna genelde aksesuar meme deniliyor ama normal kendi deriniz de olabilir. bir sertlik yoksa problem yoktur

yani buna genelde aksesuar meme deniliyor ama normal kendi deriniz de olabilir. bir sertlik yoksa problem yoktur
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ellediğimde alt kısımda topçuk gibi birşey hissediyorum. Yaklaşık 3 aydır adet olmuyorum. Test yaptım hamile değilim. Onunla da alakalı olabilir mi acaba?

Olabilir. Emzirme döneminde lohusalık sürecinde ya da mastit olursam bende de oluyordu.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ellediğimde alt kısımda topçuk gibi birşey hissediyorum. Yaklaşık 3 aydır adet olmuyorum. Test yaptım hamile değilim. Onunla da alakalı olabilir mi acaba?

Bence bu doktora gitmekte fayda var. 3 ay adet olmamak normal değil bence.

yani bir doktora gidin elinize gelen bir şey varsa eğer

Evet. Genellikle hamileyken ve doğum sonrası oluyormuş diye okudum. Bende hamilelik ve doğum yok
Anladım. Ben kendi mesajımda şunu eklemeyi unuttum. Emzirme döneminde adet olmadığım zamanlarda böyle oluyordu. Bir doktora danışın ben adet gecikmesine bağlıyorum

arkadaşlar iki aytı Dr a muayene oldum. Çok şükür korkulacak bir durum yokmuş. İki Dr da öncelikle muayene ettiler ve ordaki şişliğin kas olduğunu söylediler ama yinede Mamografi ve renkli meme ultrasonu istediler v er aş onun Dr ların dediği gibi kas çıktı. Bir şekilde orda kas dokusu oluşmuş.yıllık kontrole devam dediler.

Geçmiş olsun

arkadaşlar iki aytı Dr a muayene oldum. Çok şükür korkulacak bir durum yokmuş. İki Dr da öncelikle muayene ettiler ve ordaki şişliğin kas olduğunu söylediler ama yinede Mamografi ve renkli meme ultrasonu istediler v er aş onun Dr ların dediği gibi kas çıktı. Bir şekilde orda kas dokusu oluşmuş.yıllık kontrole devam dediler.
geçmiş olsun 🙏🏻

Back
X