koltuk altında beze yardım

acıyan kitlelerden korkmamak gerekiyomuş doktorum demişti hiç acı yokken kitleyi tespit edersen o zaman tehlikeli olabilir demişti. benimde koltukaltımda gögsümde bol miktar var öyle kitleler
ve koltukaltında kıl dönmeside olabilir bildigimiz minik sıkınca çıkanlardan değil ama, ameliyat gerektirenlerden :KK66:
geçmiş olsun ihmal etmeyin çok da ellemeyin yayılmasın

Kitlede aci varsa ve bastirdiginda oynatabiliyorsan buyuk bir ihtimalle bisey degildir. Hatta koltuk altinda kil donmesi iltihabi bile oluyor. Benim gogsumde nohut tanesi gibi cikiyordu ama adet zamanina biraz kuculuyordu doktora gosterdim testler yapildi cok sukur temiz cikti. Eger onumuzdeki bi kac gun icinde buyurse doktora git iltihaplanmadir.

Bende de öyle bir sey geliyor elime, gitmeye tırsıyorum. Bastırınca acıyor. Allahtan ufaldı sanki.

Koltuk altında 'yalancı meme' de denen bezeler olabiliyor....Meme dokusunun devamı gibi olan bir durum..
Kontrol gerekir teşhis için ancak çok da korkmayın bişey çıkmayacak inşallah..

acıyan kitlelerden korkmamak gerekiyomuş doktorum demişti hiç acı yokken kitleyi tespit edersen o zaman tehlikeli olabilir demişti. benimde koltukaltımda gögsümde bol miktar var öyle kitleler
ve koltukaltında kıl dönmeside olabilir bildigimiz minik sıkınca çıkanlardan değil ama, ameliyat gerektirenlerden :KK66:
geçmiş olsun ihmal etmeyin çok da ellemeyin yayılmasın
Kitlede aci varsa ve bastirdiginda oynatabiliyorsan buyuk bir ihtimalle bisey degildir. Hatta koltuk altinda kil donmesi iltihabi bile oluyor. Benim gogsumde nohut tanesi gibi cikiyordu ama adet zamanina biraz kuculuyordu doktora gosterdim testler yapildi cok sukur temiz cikti. Eger onumuzdeki bi kac gun icinde buyurse doktora git iltihaplanmadir.
Aciyorsa onemli bir sey degildir,diye bir sey yok.benim iki komsumda gogus kanseri.birinde gece bir bagirtiyla uyaniyor.kalp krizi zannediliyor.ambulans falan hemen kitle tespit edildi...
Ikinci komsum ise onunda bir aksam ustu uznip uyuya kalmis.uyandiginda bir aciii hissetmis.elini aciyan bolgeye atinca kitleyi fark ediyor.malesef kotu sonuc Cikti.

Bende bir gun uzaniyordum.uyumusum.gozumu actim.,birden bir sivilce gibi bir agriii.ama cok belirgin.elimle agriyan yere dokundum,kucuk bir kitle.agla aglaaa mahvoldummm...ve aksam o noktaya masaj yapinca eriyor,bir sure sonra tekrar cikiyorduu.hemen doktora tahliller falannn.allaha suku rtemiz cikti.
Bir tanidigim gogus kanseriydi.tedaviye gidipgelirken orada ayni hastaliktan bir bayanla tanisiyor.o da hemsireymis.parmaginda siile benzeyen bir kitle cikiyor.tahliler de gogus kanseri cikiyor.

Rabbim yazdiktan sonraaa,her sey yasaniyor.allahim kimseyi boyle sinamasin.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun
teyzemin koltuk altında vardı...
hatta iltihaplı nohut büyüklüğünde çıban gibi bir beze
cerrah kesti parça aldı...
hatta sonrasında hergün pansumanını yaptım
ama kötü birşey çıkmadı çok şükür
moralini bozma inşallah sadece yağ bezesidir.

Bnde de cikmis.HAtta sinav zamanima denk geldiği için iki hafta ihmal etmistim.kan tah lili ve ultrasondan sonra doktor iltihap olduğunu söyledihap verdi bir hafta gibi kisa sürede geçti .telaslanmayin hemen kullanilan roll-on lar ya da epilasyonlar sekli de bu tip şeyler yapar demişti doktorum bana

Back
X