- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kızlar bende bu sirke yoğurt un karışımını 2ay önce uyguladım ve çok faydası oluyodu ama bıraktım unutuyodum hep,neyse ben jiletin yaptığına eminim bu derdin çünkü geçtiğimiz 2ayda 2 defa epilatör kullandım koltuk altımda ve sonuç mükemmel ilkinde çok acımıştı hayatımda ilk defa makineyi oramda kullandım kanattım bile ,ama bugün 3üncü kez yaptım makinayla koltukaltımı ve inanırmısınz bitek tüy kalmadı pürüzsüz ilk defa bukadar yumuşak ve temiz görünüyo,malum jilet kökten almadığı için 2günde bir banyoda kesmek zorundaydım vede tüyler bellide oluyodu,ama artık yok rengide açıldı artık utanmıyorum,tabi uygulamalar işe yarıyo ben aldıktan sonra tüyleri,,sonra limon suyu sürüp kuruduktan sonra nemlendirici sürüyorum,4-5saat sonrada pudralıyorum,bu arada bu fucidin kremi doktora sormuştum kararma için kullanıldığını söyledim burdaki kızların,, neyse bana alakası yok içeriğinde kararma giderek bimadde yokki zaten dedi ve fucidin kremin mantar hastalıkları yaralar için kullanıldığınıda ekledi vermedi...bilginiz olsun
gene ne varsa doğallıkta var desenize :97: yorumların tümüne baktım . önce fucudin alırım diyordum ama bir arkadaşın yorumundada etkili olmadığını söyledi doktoruna sormuş . bu yoğurt sirke p. ununu deneyeceğimm artık. en son arkadaşın yaptığı yorumdan sonra kesin denerim zaten. hem yan etkisi de olmaz.
slm arkadaşlar benimde aynı sorunum var hamilelikte oldu ve hala geçiremedim fucidin kreme başladım bende 1,5 hafta oldu koltuk altımdaki kıl köklerinin hepsini kıpkırmızı yaptı acaba bu normal birşeymi yani önce böylemi yapıyor sonra da geçiriyormu yoksa bende ters bir etkimi yaptı hala kullanıyorum ısrarla bırakıp bırakmama konusunda çok kararsız kaldım fucidin kullananlar lütfen cevap versin
evet canım denemelisin bencede hem ne kaybedersinki ,hem o hiç bi işe yaramayan pahalı kremlere verdikleri paralar çöpe gidiyo,, ben bişeyi almadan önce yorumlarına bakar araştırır öyle alırım,ama bakıyorumda memnun kalanlar okadar azki ,insan şüpheleniyo tabi öteki ii yorumlar sitelerin kendilerine ait bence diye,,neyse ben şuan okadar mutluyumki,özgürce sıfır kol badiler giyebiliyorum dışarda,en çokta jiletin etkisiydi kararma bence,epilatöre başladğım anda kabuslarım bitti hemde uzun süre pürüzsüzlük daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?