E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ay bu konuda bılgım yok ama denedınmı çıktımı belkı lazım olurr....
yok cnm daha deniyemedim asiri bulantim var cikarip duruyorum ,yarinda halam gelcek yarina kadar denemem lazim
canım geçmiş olsun..once bulantın geçsın sonra yaparsın ....a.s.:1hug:
kosla oxi ile cıkarmayı denesenız bence faydası olur..
oglumun sayesinde bütün koltuk kakao lekesi oldu
herseyi denedim koltuk temizleyicileri ,bulasik deterjani ,leke cikaricilar ... hic birsey fayda etmedi :1no2: senağlama yoruldugumla kaldim
koltugum turuncu renk ve en ufak leke bile belli oluyor
daha 7 ay önce almistik ve simdi cok kötü görünüyor
siz ne tavsiye edersiiiz bu leke nasil cikar ????
saolsun kizlar hic birsey olmayinca üstene simdilik leopar desenli bir örtü serdim ,aksam üstünde yatliya misafir gelcek onlar gidince denicem yazik ya güzelim koltuk ne hale geldi
tüh canım çıkmadı demek ... neyse burdan temızlık malzemesi üretenlere duyrulur.. neyse canım ıyı olmuş örtü serdiğin tek yol o artık... leopar deseni ayrı bir hava katmıştır eminim..neyse saglık olsun..a.s.
Benim kanepem tükenmez kalem lekesi olmuştu tabi umudu kesmiştim kanepeden. Sonra bir yerden öğrendim ılık sütün içine 3-4 damla limon damlatılıp çırpılacak sonra da bir bezin ucunu bu karışımla ıslatarak kanepe silinecek. Yaptım arkadaşlar ve cidden de tükenmez kalem lekesinden eser kalmadı ama tabi kakao lekesinde işe yarar mı bilemiyorum ama denemekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?