- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Sürekliliği kalmadı artık.. en az 4 sene oldu. Annesi de farketti kızdı. Benim annemde alıştırma kızım diyo ama ne yapıcam. . Kaç kez konuştum ama çare olmadı.Sürekli hale gelmesi size ciddi anlamda sıkıntı verebilir
Siz hatayı başta yapmışsınız.Bu konuda gelecek tepkilerden çekindiğim için şimdiye kadar cesaret edipte açamadım.
Eşimle sekiz senedir evliyiz ve son birkaç senedir ayrı yatıyoruz. Şöyle ki oturma odasında tv izleyerek uyuyakalıyor. Oturma odamızın koltukları çok rahattır bu arada.. Ilk zamanlar tv yi kapatıp onuda zorla kaldırıp yatağa götürüyordum. Ama her seferinde bu seromoni sıktı, ayrıca kocaman yatakta yalnız yatmak cazip hale geldi. Ayrıca arada yatağa gelince de rahatsız olmaya başladım. Eşim sigara içtiği için geceleri ağzı kokuyordu. Sadece tv yi kapatıp üstünü örtmeye başladım. Sonra sadece tv yi kapatmaya.. kaç gece davul zurna sesiyle yataktan fırladım. Kaç defa rahatsız olduğumu söylesem de haklısın diyip düzeltmeye çalışıyordu. Son zamanlarda hiç takmamaya başladı. Bende aslında rahatım ama böyle evlilik olmaz diye bir çözüm arıyorum. En sonunda yatak odasına tv alcaz o olcak..
Alıştırma boyutunu geçmiş artık. Senelerden bahsediyorsunuz.Sürekliliği kalmadı artık.. en az 4 sene oldu. Annesi de farketti kızdı. Benim annemde alıştırma kızım diyo ama ne yapıcam. . Kaç kez konuştum ama çare olmadı.
Onda bit sıkıntı yok.4 sene çokmuş ya cinsel hayatınız normal seyrindemi odamı sıkıntılı
Biliyorum ama şartlar öyle oldu. 4 sene diyorum ama hani süreç bu şekilde gelişti yavaş yavaş. .Siz hatayı başta yapmışsınız.
Onda bit sıkıntı yok.
O uyuduktan sonra yatağa götürsem geliyo.. ama uykusu çok ağır çok zorlanıyorum. Ama resti çekicem artık yeter ya...
İlk zamanlar öyleydik. Beraber yatağa girer sohbet ederdik. Şimdi elektrikler kesilince oğlumuzu da alıp hep beraber sohbet edip oynaşıyoruz. Oğlum da dua ediyor elektrikler kesilse diye..başka bir konuya da yazmıştım
uyuduktan sonra nerede uyuduğunun ne önemi var ki
yani hani yatağa yatıp sohbet etmek, öpüşmek, koklaşmak ve daha fazlasına ulaşmak için pratik diye birlikte yatılıyor
zaten uyuyunca bunlar olmayacak adam ha orada uyumuş ha öbür tarafta ne değişir ki
bırakın yatsın
üşüyünce tutulunca gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?