koltuk sevdalısı

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
Bu konuda gelecek tepkilerden çekindiğim için şimdiye kadar cesaret edipte açamadım.
Eşimle sekiz senedir evliyiz ve son birkaç senedir ayrı yatıyoruz. Şöyle ki oturma odasında tv izleyerek uyuyakalıyor. Oturma odamızın koltukları çok rahattır bu arada.. Ilk zamanlar tv yi kapatıp onuda zorla kaldırıp yatağa götürüyordum. Ama her seferinde bu seromoni sıktı, ayrıca kocaman yatakta yalnız yatmak cazip hale geldi. Ayrıca arada yatağa gelince de rahatsız olmaya başladım. Eşim sigara içtiği için geceleri ağzı kokuyordu. Sadece tv yi kapatıp üstünü örtmeye başladım. Sonra sadece tv yi kapatmaya.. kaç gece davul zurna sesiyle yataktan fırladım. Kaç defa rahatsız olduğumu söylesem de haklısın diyip düzeltmeye çalışıyordu. Son zamanlarda hiç takmamaya başladı. Bende aslında rahatım ama böyle evlilik olmaz diye bir çözüm arıyorum. En sonunda yatak odasına tv alcaz o olcak..

Yatak odasima tv hic dusunmeyin. O daha da kotu, bu sefer gurultu ve isik yuzunden uyuyamiyor, bir saga bir sola donuyorsunuz. Tavsiye etmem. İnsallah bu durumu duzeltebilirsiniz, cok zor ve sinir bozucu bir olay...

Bu konuda gelecek tepkilerden çekindiğim için şimdiye kadar cesaret edipte açamadım.
Eşimle sekiz senedir evliyiz ve son birkaç senedir ayrı yatıyoruz. Şöyle ki oturma odasında tv izleyerek uyuyakalıyor. Oturma odamızın koltukları çok rahattır bu arada.. Ilk zamanlar tv yi kapatıp onuda zorla kaldırıp yatağa götürüyordum. Ama her seferinde bu seromoni sıktı, ayrıca kocaman yatakta yalnız yatmak cazip hale geldi. Ayrıca arada yatağa gelince de rahatsız olmaya başladım. Eşim sigara içtiği için geceleri ağzı kokuyordu. Sadece tv yi kapatıp üstünü örtmeye başladım. Sonra sadece tv yi kapatmaya.. kaç gece davul zurna sesiyle yataktan fırladım. Kaç defa rahatsız olduğumu söylesem de haklısın diyip düzeltmeye çalışıyordu. Son zamanlarda hiç takmamaya başladı. Bende aslında rahatım ama böyle evlilik olmaz diye bir çözüm arıyorum. En sonunda yatak odasına tv alcaz o olcak..
Siz hatayı başta yapmışsınız.

Birkaç gece beraber oturma odasında oturun tam uykusu geldiği sırada yatağa götürün uyku sersemi anlamaz zaten sonra da alışır belki :KK51:

Kanepede tv izlerken usulca uyuyakalmak da ne güzel şeydir ;)
Eşim bayılır ben de öyle..
Bazen yatakta bazen kanepede yatariz arada uyanan yatağa gider diğeri de katılır ya da katilmaz.. bazen yer yatağı yaparız salona kızımız da gelir uyuruz..
Iliskinizi kötü etkilemiyor da sanki.. kalpler bir olsun da istersiniz altlı ustlu Ranza da yatın :)

O uyuduktan sonra yatağa götürsem geliyo.. ama uykusu çok ağır çok zorlanıyorum. Ama resti çekicem artık yeter ya...

O uyuduktan sonra yatağa götürsem geliyo.. ama uykusu çok ağır çok zorlanıyorum. Ama resti çekicem artık yeter ya...

başka bir konuya da yazmıştım

uyuduktan sonra nerede uyuduğunun ne önemi var ki

yani hani yatağa yatıp sohbet etmek, öpüşmek, koklaşmak ve daha fazlasına ulaşmak için pratik diye birlikte yatılıyor

zaten uyuyunca bunlar olmayacak adam ha orada uyumuş ha öbür tarafta ne değişir ki

bırakın yatsın

üşüyünce tutulunca gelir

başka bir konuya da yazmıştım

uyuduktan sonra nerede uyuduğunun ne önemi var ki

yani hani yatağa yatıp sohbet etmek, öpüşmek, koklaşmak ve daha fazlasına ulaşmak için pratik diye birlikte yatılıyor

zaten uyuyunca bunlar olmayacak adam ha orada uyumuş ha öbür tarafta ne değişir ki

bırakın yatsın

üşüyünce tutulunca gelir
İlk zamanlar öyleydik. Beraber yatağa girer sohbet ederdik. Şimdi elektrikler kesilince oğlumuzu da alıp hep beraber sohbet edip oynaşıyoruz. Oğlum da dua ediyor elektrikler kesilse diye..

Birlikte uyumak farklı bir konu, ben severim ama bence şart değil kişilerin isteğine göre ayrı uyunabilir. Bu soruyu cevaplamak durumunda değilsiniz ama merak ettim cinsel hayatınız nasıl? Eğer onda da problem yoksa ve tv seviliyorsa tv alınabilir ben yatak odasında tv'ye de öyle çok karşı değilim, kendim de uyumadan önce çoğu kez bilgisayardan bir şeyler izlerim ama tv tercih eden tv de izleyebilir diye düşünüyorum.

Back
X