• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk takımı için renk tavsiyelerinize ihtiyacım var:)

niceday1

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
18
0
6
Muğla
Merhaba arkadaşlar,şuanda mevcut oturma grubum açık krem perdelerimle ve halılarımla uyumlu fakat yeni bir oturma grubu alacağım bu takımın açık renk olmasını istemiyorum günlük oturduğum için koyu renk olsun diyorum.Ama renk konusunda kararsızım,birde berjerler düz renk mi olsun yoksa çiçek desenli mi?Fikirlerinize ihtiyacım var?resimde yüklicem,perdemin ve halımın resmi,katologda beğendiğim koltuk takımınında resmini koyacağım bakalım önerileriniz neler olacak?

Eklentiler

• IMG_2456.webp
    IMG_2456.webp
    191,1 KB · Görüntüleme: 1.246
  • IMG_2457.webp
    IMG_2457.webp
    362,7 KB · Görüntüleme: 4.877
  • IMG_2443.webp
    IMG_2443.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 627
  • IMG_2444.webp
    IMG_2444.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 488
merhaba,halın bu kalacaksa çiçekli desen berjerle geometrık desen halı çok çok karışık görünür.dersen ki halımı da değiştireceğim o zaman bu renge maviyi çok yakıştırıyorum.mavi çiçekli berjer olabilir,tabi yine uygun yastıklarla.bence halıyı değişirsen daha güzel olur onu pek sevemedim zira...perde zaten tarz olarakta renk olarakta hiç birine uymuyor...
koltuk takımı guzel az yer kaplar,çok kirlenmez diye düşünüyorum.güle güle kullan

merhaba,halın bu kalacaksa çiçekli desen berjerle geometrık desen halı çok çok karışık görünür.dersen ki halımı da değiştireceğim o zaman bu renge maviyi çok yakıştırıyorum.mavi çiçekli berjer olabilir,tabi yine uygun yastıklarla.bence halıyı değişirsen daha güzel olur onu pek sevemedim zira...perde zaten tarz olarakta renk olarakta hiç birine uymuyor...
koltuk takımı guzel az yer kaplar,çok kirlenmez diye düşünüyorum.güle güle kullan
Teşekkür ederim bende düşünmüştüm geotmetrik ve çiçek desen uyumsuzluğunu,birinden daha duymam destekleyici oldu...halımı şuan değiştirmem söz konusu değil o zaman berjerlerde düz renk olsun...peki berjerlerde farklı renk kullansan önerin ne olurdu renk olarak:KK66:Buarda perdemin halısı çok açık renk bi halıydı Ve klasik bi halı fakat bazı nedenlerden dolayı odaların eşyalarını birbiri ile değiştirmk zorunda kaldım..

Teşekkür ederim bende düşünmüştüm geotmetrik ve çiçek desen uyumsuzluğunu,birinden daha duymam destekleyici oldu...halımı şuan değiştirmem söz konusu değil o zaman berjerlerde düz renk olsun...peki berjerlerde farklı renk kullansan önerin ne olurdu renk olarak:KK66:Buarda perdemin halısı çok açık renk bi halıydı Ve klasik bi halı fakat bazı nedenlerden dolayı odaların eşyalarını birbiri ile değiştirmk zorunda kaldım..
Anladim cnm olsun ileride degisirsin yine,berjerin degisik renkte olabilir evet desenli yerine,bana sorarsan renklerin soft hangi rengi secersen uyar,kirmizi olur pudra olur,fusya olur,yesil olur,hardal sarisi olur..yani aksesuarlarini ne renk kullanacaksan hangi renk gonlunden geciyirsa onu yaptirabilirsin hem icinde kalmamis olur.benim kisisek tercihimi sorsan bebe mavisi ya da fusya isterdim

Halı kalsin fonları çıkar bence koltuklar kiremit rengi turuncu hardal sarısi koyu kahverengi olabilir.koltukları alınca ona uygun fon perde alirsin mis olur.Almayabilirsinde tabii tercih meselesi.

Back
X