Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuk takımıyla alakalı..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
kızlar dert sayılmaz ama fikir almak istedim.

koltuk takımımı çok beğenerek aldım çokta seviyorum modelini rengini ama kumaşıyla ve mekanizmasıyla alakalı sıkıntılarım var 6 ay oldu evleneli böyle bi sıkıntı yaşayan varmı bilmiyorum ama ben katalogdan beğendim normalde sandıklı değildi sandıklı istedim ona göre yapıldı. koltuk zor açılıyor ve kumaşı kırışıyor kumaşıda ben beğendim tay tüyü diye ama tay tüyü değilmişş..köşe takımımın kumaşına benzemiyor ordan farkettim. kırışıklığı düzeltiyosun yine kırışıyo sonra. aldığım yere sorunu bildirdim gelip baktılar mekanizması ve kumaş kırışıklığını giderelim alalım evden 15 günlüğüne falan dediler ama benim içime hiç sinmiyo sanki 2. el koltukmu aldım ben tamire gönderiyorum 6 ayda. sizce koltuk değişimi için zorlamalımıyım yoksa tamiri kabulmü etmeliyim 4 tane sandalyemde bu kumaştan kumaş değiştirirsem sandalyelerimde değişecek ama kabul ederlermi bunu bilmiyorum.

tamam eşya önemli değil huzur olsun ama o kadarda para ödüyoruz yazık üzülüyorum güzel bi koltuk tk görünce içim gidiyo halbuki benimkilerde yeni sayılır zaten eşyaların gelme süreci çok sıkıntılı geçti herşeyim yanlış geldi ama en çok üzüldüğüm koltuk takımı :KK43:

Kendi isteğinizle değişiklik yapıldığı için değiştirmezler ama tamirat önermeleri bile güzel bişey. 6 ay kullanılmış koltuğu kimse değiştirmez.

Bu sorunu büyük ihtimalle modeli sandıklıya dönüştürdüğünüz için yaşıyorsunuz. Tamirini teklif etmeleri çok iyi sandık kısmına çok ihtiyaç yoksa modeli orjinal haline dönüştürmelerini isteyin, daha sağlıklı olacak gibi geldi bana

Kumaşı değiştirdiğinizde renk tonu uyacaksa sandalyelerin kumaşını değiştirmenize gerek kalmayabilir aslında.
Açık-koyu tonlarla hatta uyumlu farklı desenlerle dekorasyon moda son yıllarda.
örnek vereyim:
bahar-trend_-kapak.jpg

Kafadan icinize sinmedigi icin nekadar tamire falanda gitse bence dgisiklik olmaz
Kullanip eskitceksiniZ sonra degistirceksiniz yapacak bisi yok

tamiri kabul edin bence. nasılsa şu an içinize sinmiyor. içinize sinme ihtimali %50. sandalyelerinize uyan bir ton seçersiniz. eğer yine sorunlu gelirse ki, ben zannetmiyorum o zaman değiştirme ihtimalini düşünün.
ama sorunu halledeeklerini düşündükleri için tamir önermişlerdir.

O da ihtimal dahilinde. Sandıklar çok mu gerekli? Onları iptal ettirseniz tamire gönderip daha iyi olur gibi geldi bana.

sandıklar şu an gereksiz diyorum ama ilerde yarın bigün çocuk oldugunda falan kullanırız diyo eşim bende dedim keşke sandık yaptırmasaydık diye..

Bu sorunu büyük ihtimalle modeli sandıklıya dönüştürdüğünüz için yaşıyorsunuz. Tamirini teklif etmeleri çok iyi sandık kısmına çok ihtiyaç yoksa modeli orjinal haline dönüştürmelerini isteyin, daha sağlıklı olacak gibi geldi bana

dönüştürürlermi acaba sanmıyorum hem eşim izin vermez sandık iptal olmasına ama bu benim kumaşımın kırışıklığına yaramıcak halbuki ne kadar beğenerek aldım koltugumu ya

Kumaşı değiştirdiğinizde renk tonu uyacaksa sandalyelerin kumaşını değiştirmenize gerek kalmayabilir aslında.
Açık-koyu tonlarla hatta uyumlu farklı desenlerle dekorasyon moda son yıllarda.
örnek vereyim:
bahar-trend_-kapak.jpg

benim berjerlerim ve 2 sandalyem çiçekli. koltuklar ve 4 sandalye pempe uygun ton bulmam imkansızzz hem aynı kalitede olmaz hemde o zaman fiyat farkı istediler konuştuk bunuda.

Kafadan icinize sinmedigi icin nekadar tamire falanda gitse bence dgisiklik olmaz
Kullanip eskitceksiniZ sonra degistirceksiniz yapacak bisi yok

kaç sene sonra değiştirebilirim koltukları valla bende aynı şeyi düşündüm ama daha borcu bitmemiş koltuk değiştirmeyi düşünüyorum ben :))))

tamiri kabul edin bence. nasılsa şu an içinize sinmiyor. içinize sinme ihtimali %50. sandalyelerinize uyan bir ton seçersiniz. eğer yine sorunlu gelirse ki, ben zannetmiyorum o zaman değiştirme ihtimalini düşünün.
ama sorunu halledeeklerini düşündükleri için tamir önermişlerdir.

kumaş değişim için fiyat farkı istiyolar. ücretsiz yapacakları kumaş kırışıklığını düzeltmek için kumaşı sabit tutacak bişey koyacaklar altına ve gerdirecekler. mekanizmayı hadi geçtim yapsalarda işte baştan böyle oldu ya ondan içime sinmez işte :KK43:

kumaş değişim için fiyat farkı istiyolar. ücretsiz yapacakları kumaş kırışıklığını düzeltmek için kumaşı sabit tutacak bişey koyacaklar altına ve gerdirecekler. mekanizmayı hadi geçtim yapsalarda işte baştan böyle oldu ya ondan içime sinmez işte :KK43:[/QUOTE]

haklısınız ama denemeye değer bence, yarın öbürgün koltukların yüzünü değiştirseniz bile o koyup gerdirecekleri mekanizmaya ihtiyacınız olacak.

haklısınız ama denemeye değer bence, yarın öbürgün koltukların yüzünü değiştirseniz bile o koyup gerdirecekleri mekanizmaya ihtiyacınız olacak.

madem söyleyimde gelip alsınlar koltukları :KK43: bazen diyorum tamam gönderelim çağıralım gelsinler esime bazende diyorum hayır göndermicem değiştirsinler :KK43: bide ben yumuşak biriyim değiştirin diye ısrar edemiyorum :KK43: aslında mekanizmayı zaten bize anlattıları gibi yapmamışlar normalde çok farklıydı mekanzma

madem söyleyimde gelip alsınlar koltukları :KK43: bazen diyorum tamam gönderelim çağıralım gelsinler esime bazende diyorum hayır göndermicem değiştirsinler :KK43: bide ben yumuşak biriyim değiştirin diye ısrar edemiyorum :KK43: aslında mekanizmayı zaten bize anlattıları gibi yapmamışlar normalde çok farklıydı mekanzma

almaya geldikleri zaman uyarın, yüzünü değiştirmiyorum, titiz biriyim, zarar verirseniz içime sinmez, sizin değiştirmenizi talep ederim deyin.
getirip götürürken sarsınlar, tozlandırıp kirletmesinler.

X