Koltukaltı Rengi Açmak??

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Koltuk altı rengini 3-5 günde açıcak bişey var mı ?:44:

hemen nasıl açılır renk onu bilmiyorum da ağdayla devamlılığı yakaladığın surece acılır

herbaderm nedir ?

Herbaderm Vücut Beyazlatıcı Krem: İçeriğindeki güçlü cilt beyazlatıcı bitki özleri, vitaminler ve antioksidan bileşimleriyle koltuk altı, bikini bölgesi, diz ve dirseklerdeki ya da vücudun diğer bölgelerindeki sararma ve koyu renkli lekeleri, güneş, gebelik, akne, sigara, çil ve yaşlılık lekelerini, el üstündeki lekeleri azaltmaya yardımcı olur. Cilt rengi homojen hale gelir. İçerdiği UV Filtreleri sayesinde yeni leke oluşumunu önlemeye yardım eder.

KULLANIM ALANLAR: Rengi Koyulaşmış Koltuk Altı - Dirsek Diz ve Ayak Bilekleri - Bikini Bölgesi - Güneş Lekeleri - Doğum Lekeleri - Çiller Sivilce İzleri ve Vücudun Diğer Bölgelerindeki Lekelere Karşı Etkilidir.

Benimde bu yaşta hafif koyu yaw rabbim başka dert vermesin shskshsk amaaan kız kedi merdiveninde mi asılı kalcaz sanki nolcak ayol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

siz kullandınızmı peki

bnm öyle bir sorunum yok Allaha şükür. sıcaktan çıkan minik çiller olmasın lekelenme olmasın fln diye arada sürüyorum. bi yan ekisi yok zaten. tavsiye ederm

O günlük pudra sürsen mi ki :44: Neyle alıyorsun orayı?

Soğuk ağda bandıyla

hemen nasıl açılır renk onu bilmiyorum da ağdayla devamlılığı yakaladığın surece acılır

Soğuk ağda bantları ?

Fondoten diyicem o da aynı kapıya çıkıyor Fazla kaldırma kolları sen de konu sahibi

gerçekten çok yardımcı olduk konusahibine :13:

Benimde bu yaşta hafif koyu yaw rabbim başka dert vermesin shskshsk amaaan kız kedi merdiveninde mi asılı kalcaz sanki nolcak ayol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

50yas ustunde de etki gosteriyor mu bir bilginiz var mi?
Annemin dirsekleri koyulasti uzuluyordu, doktor bir aile dostu vazelin sur yumusak tut dedi kimyasala gerek yok dedi... ilac falan onermedi o da doktora gitmekten vazgecti
Bu herbaderm i eczanelerden mi aliyoruz?
Bir de bazi kremleri birakinca kararmanin arttigini okumustum bir iki yerde o yuzden anneme onermeye cekiniyordum. Sizin kremi merak ettim. Reklam olur diyedetay vermek yasaksa ozelden de yazabilirsiniz uygun olursaniz

Konu sahibi, sorularimdan da anlasilacagi uzere maalesef bilgim yok.
Fakat derinin neresi olursa olsun nemli tutmaya ozen goster, annemin dirsekteki renk koyulugu kuruluk sonrasinda olmaya baslamisti mesela.
Bi ara bana kremler alerji yapmaya baslamisti dogal zeytinyagini koylerden kilo isi alip onu suruyordum tenim bebek gibi olmustu :)) saclarima da bakim kremi olarak kullandigim donemlerde epey etkisini gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…