Koltuk altı rengini 3-5 günde açıcak bişey var mı ?:44:
herbaderm kullanabilirsin canım
koltukların rengini açmak okudum ya
hey allahım gece gece benim uykum gelmiş
Git uyu kız
nöbetciyim bacım nasıl uyuyim
O günlük pudra sürsen mi ki :44: Neyle alıyorsun orayı?
herbaderm kullanabilirsin canım
yok ya terleyince pudara yapış yapış olur çamur gibi bence hiç hoş görünmez ama bilemedimki şimdi :26::26:
Fondoten diyicem o da aynı kapıya çıkıyorFazla kaldırma kolları sen de konu sahibi
herbaderm nedir ?
Herbaderm Vücut Beyazlatıcı Krem: İçeriğindeki güçlü cilt beyazlatıcı bitki özleri, vitaminler ve antioksidan bileşimleriyle koltuk altı, bikini bölgesi, diz ve dirseklerdeki ya da vücudun diğer bölgelerindeki sararma ve koyu renkli lekeleri, güneş, gebelik, akne, sigara, çil ve yaşlılık lekelerini, el üstündeki lekeleri azaltmaya yardımcı olur. Cilt rengi homojen hale gelir. İçerdiği UV Filtreleri sayesinde yeni leke oluşumunu önlemeye yardım eder.
KULLANIM ALANLAR: Rengi Koyulaşmış Koltuk Altı - Dirsek Diz ve Ayak Bilekleri - Bikini Bölgesi - Güneş Lekeleri - Doğum Lekeleri - Çiller Sivilce İzleri ve Vücudun Diğer Bölgelerindeki Lekelere Karşı Etkilidir.
O günlük pudra sürsen mi ki :44: Neyle alıyorsun orayı?
hemen nasıl açılır renk onu bilmiyorum da ağdayla devamlılığı yakaladığın surece acılır
Fondoten diyicem o da aynı kapıya çıkıyorFazla kaldırma kolları sen de konu sahibi
gerçekten çok yardımcı olduk konusahibine :13:
Herbaderm Vücut Beyazlatıcı Krem: İçeriğindeki güçlü cilt beyazlatıcı bitki özleri, vitaminler ve antioksidan bileşimleriyle koltuk altı, bikini bölgesi, diz ve dirseklerdeki ya da vücudun diğer bölgelerindeki sararma ve koyu renkli lekeleri, güneş, gebelik, akne, sigara, çil ve yaşlılık lekelerini, el üstündeki lekeleri azaltmaya yardımcı olur. Cilt rengi homojen hale gelir. İçerdiği UV Filtreleri sayesinde yeni leke oluşumunu önlemeye yardım eder.
KULLANIM ALANLAR: Rengi Koyulaşmış Koltuk Altı - Dirsek Diz ve Ayak Bilekleri - Bikini Bölgesi - Güneş Lekeleri - Doğum Lekeleri - Çiller Sivilce İzleri ve Vücudun Diğer Bölgelerindeki Lekelere Karşı Etkilidir.
Benimde bu yaşta hafif koyu yaw rabbim başka dert vermesin shskshskamaaan kız kedi merdiveninde mi asılı kalcaz sanki nolcak ayol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?