Koltukaltı Rengi Açmak??

daha önce bir yerde bunun için bebe pudrası sürün demişlerdi ama 4 5 güne geçer mi bilmem tabi

Koltukaltindaki killari azaltip inceltmesi icinde(sadece koltuk alti icin degil her bolgede kullanilabilir), koltukaltinin rengini acmak icinde sifa kaynagi; LİMON

Her agdadan veya makinadan sonra herneyle aliyorsaniz(ama killar kokten alinacak) hemen sonrasinda kararan bolgeye veya killarin azalip, incelmesini istediginiz bolgeye yarim limon kesin ve surun. Biraz sizlayabilir. 10 dk o sekilde bekletin sonra soguk suyla durulayin. Hemen etkisini gosterirmi bilemiycem ama ise yariyo. Deneyin derim ben 😊

canım nemlendiricinin içine bebe pudrası katıp karıstır krem sürer gbi sür yedir o bölgeye cildin emer beyazlatr dha kalıcıda olur ara ara uygula bnce etkisi olur yüzüme uyguluyodum.birde sade pudrayı herzman sür alıskanlık haline getr zmnla acılacaktr

Ben hem soğuk ağdayla alıyodum hemde bi ara roll-on çok kullandım sanırım o yüzden oldu ya..

cnm dirseklerdeki koyulaşma,yaşlılık lekeleri el üstündeki kahverengi lekelere falan uygun. herhangi bir etkisini ben görmedim.
Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Zararlı kimyasallar içermez. Bitkisel Karışımlı Vücut Beyazlatıcı Krem'dir. Herbaderm ürünleri ilaç değildir. Yan etki içermezler, sistemik dolaşıma katılmazlar. Etkileri cildin tabakaları arasında kalır. bitkisel bir karışım neticede =) bn mesela bi sorunum olmadıgı halde lekelenmeye karşı korusun diye kullanıyorum. güneşten cildimde lekeler olmasın diye. hiç bi sıkıntı yaşamadım yani.

Yanitiniz icin tesekkur ederim :)

Leke ollmyan yerlere de yuze vs surulur dediginize gore birkacyil once ciller icin annemin alip kullanmadigimdan attigi kreme benziyor sanirim. Bilseydik dirseklere kullanirdi

Urunu merak ettim sehre gidince arastiracagim. Kullanimda tereddut ettigim seyler olursa yine kapinizi calarim sanirim. Tekrar tesekkurler...

Bu kremi nereden bulabiliriz peki canım görünce merak ettim ben de aynı dertten muzdaribim de.Bir de herhangi bir zararı olur mu ?

yüze sürülen başka aslında. yüz beyazlatıcı kremi var ayrıten ama ben vücut beyazlatıcısından kullanıyorum kollarıma yuzume fln suruom güneş lekesi olmasın dıe. hiç bi sıkıntı yaşamadm

Bu kremi nereden bulabiliriz peki canım görünce merak ettim ben de aynı dertten muzdaribim de.Bir de herhangi bir zararı olur mu ?

ben şahsi konuşayım bi sıkıntı yaşamadım.
kozmetk ürün satan yerlerde var. aslında bi sürü çeşidi varda.yüz beyazlatıcı kremi falan var. göz altı morlugu için olan kremi var. onları denemedim .
ben hepsını bi araya toplayıp vücut beyazlatıcı kremi kullanıorum :)

Tamam canım teşekkür ederim ben de bakacağım bu ürüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…