- 13 Mayıs 2019
- 17
- 3
- 1
- Konu Sahibi Ankarali124
-
Fark etmez ki, memeden bebeğin ihtiyacı kadar süt gelir, dolgunlaşır. Bunun yanı sıra masaj ve spor da yaptın mı, kalır öyle. Benimki 75 c idi şuan 85-90lardayım. Kilolu da değilim boyuma göre.Gerçekten sizin gibi olmayı çok isterdim. Ama denedim olmuyor malesef. Bu bir ayıp değil suç değil biliyorum ama yinede yok. Dümdüz memelerle nasıl emzireceğim diyorum. Hadi eşim anladı. Emzirirken görecekler ne diyecek. Türlü türlü şeyler işte. Ama gerçekten tebrik ederim sizi
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Aynı duyguları birisiyle paylaşmak iyi geliyorFark etmez ki, memeden bebeğin ihtiyacı kadar süt gelir, dolgunlaşır. Bunun yanı sıra masaj ve spor da yaptın mı, kalır öyle. Benimki 75 c idi şuan 85-90lardayım. Kilolu da değilim boyuma göre.
Allahım ikiz miÖncelıkle koltuk altı yaptırmayın. İz daha cok belli olur ve memeye daha uzak bir alan oldugu için dokuların fazla zarar görür vede sekılde farklılıklar olabiliyor. Ben memealtı kesısı yaprırdım meme cızgısınde duruyor ve belli değil. Memeye en yakın yer meme altı. Memeucuda olabilir ama emzırmemiş kişilere onerilmiyor süt kanallarına zarar verir diye.
Ben yaklasık 9 sene once yaptırdım suan ıkızlerım var ve emziriyorum. Doktorum cok basarılı bir cerrah. İzmir düşünürsen cenk tokat. Ben aydından gittim yaptırdım.
Hemde ne zor. 2.5 aylıklar sımdı. Sürekli aglamalar. Bi gün uyur diğer gün uyumaz. Bigün biri iyi modunda uyur yer dıger gun yemez uyumaz. Annemle beraber bakıyoruz.Allahım ikiz miçok isterdim, de nasip bir imiş, belki kardeşleri olur ikiz
Zor oldu mu ikizlere bakmak?
Allah bağışlasın. Yine vardiyalı çalışıyorlar ya ikisi de aynı ağlasa acıksa.. normal mi sezaryen miHemde ne zor. 2.5 aylıklar sımdı. Sürekli aglamalar. Bi gün uyur diğer gün uyumaz. Bigün biri iyi modunda uyur yer dıger gun yemez uyumaz. Annemle beraber bakıyoruz.
Sezeryan canım. Yumurta takıbı tedavi. Ailede yok bizde de ikizAllah bağışlasın. Yine vardiyalı çalışıyorlar ya ikisi de aynı ağlasa acıksa.. normal mi sezaryen mi
Hmm ne bileyim ikiz olup normal yapanlar da olunca..Sezeryan canım. Yumurta takıbı tedavi. Ailede yok bizde de ikiz
Bebekler tersti. Bırını kafa yukarda digerinin kafa asagıdaydı. O yuzden normal cok riskliysiHmm ne bileyim ikiz olup normal yapanlar da olunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?