Lekeler, Çiller Koltukaltında kararma

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
arkadaşlar sizinde var mı bilmiyorum ama bende hafif kararma var tenimden farklı bir renge sahip bunu nasıl giderebiliriz bilginiz var mı?

Slm arkadasım bendede aynı dert var bekarken yoktu çünkü ozaman eldivenle alıyordum evlendikten 1sene sonra yani bebegim olduktan sonra jiletle aldım o yüzden karardı cok çirkin duruyor esimin yanında kısa kollu giyemiyorum o derece yani su iki aydır tekrar agdaya başladım ve dustan hemen sonra deodarant kullanmadım eski halinden biraz daha iyi ne kullanıyorsun sen jiletmi

Limon ve patates bildiğim en iyi iki yöntem. Bir de epilatör kullanmak. Ağda sıcak olduğundan deriyi karartabiliyor. Jilet vs. ye girmiyorum bile patatesi rondoda iyice çekip püre haline getirin. tüyleri aldıktan sonra sürüp bir 10 dk kadar bekleyin. zamanla geçecektir. Limonda aynı şekilde tüyleri aldıktan sonra kabuğunun iç kısmını koltuk altına masaj yaparak sürün. Bu da zamanla geçirecektir :)

ben ağda yaptığımda böyle pütür pütür oluyo nasıl diyeyim bilemedim alsam bile nokta nokta gozukuyor ben iyice gerilmesini istiyorum acaba çöktüğü içinimi zayıfımda bü türlü çözemedim böyle çoğu kişinin sanki hiç çıkmamış bebek gibi ama bende kalıyor surekli bunun iiçin ne yapılır bileniniz varmı bu arada canım vazelin elme suyu ve limon bunların hepsini bir çay kaşığı olacak. bi kaseye koy karıştır koltuk altına sür.biraz bekle sonra bebek pudrası sür bunu haftada 2 kez uygula.ve jilet değdirme koltuk altına o da yapıyor şahsen benim oldugu gibi.umarim gecerrr

Kızlar koltukaltı kararmasına doğal yöntemler hiçbir işe yaramıyor bilginiz olsun.Ben 1 hafta boyunca her gün Suna Dumankaya nın "elma sirkesi,yoğurt ve pirinç unu formülünü denedim,üstüne limon sürdüm,üstüne bebek pudrası sürdüm ama fayda etmedi.En iyisi bir dermatoloğa gözükmek...

Bepanthen plus kremininde iyi geldiğini okumuştum...Ben de denemeye karar verdim..
Merak ettiğim kullanan arkadaşlar varsa kaç saat arayla kullandıkları? Yani günde bir kez mi yoksa daha fazla mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…