• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltukaltını jiletle almak

Yıllardır kıllarımı jiletle alıyorum kıl köklerim kalın olmasına rağmen çok belli olmuyor çok rahatsızsanız lazer epilasyona gidin yaşınız 18 ve üstüyse

Istersen once dene begenirsen oyle cikarsin begenmezsen zaten 3 gune tekrar uzayacaklardir.

Bir diger cok pratik yontem ameliyat eldiveni ile tutup, yolmaktir. Hem cok kisa surede banyoda halledebilirsin, hem de uzun sure cikmaz killar jilet misali.

Yıllardır kıllarımı jiletle alıyorum kıl köklerim kalın olmasına rağmen çok belli olmuyor çok rahatsızsanız lazer epilasyona gidin yaşınız 18 ve üstüy
Yıllardır kıllarımı jiletle alıyorum kıl köklerim kalın olmasına rağmen çok belli olmuyor çok rahatsızsanız lazer epilasyona gidin yaşınız 18 ve üstüyse
peki ornegin aradan iki gun gecti yine de sifir kolla disari cikilir mi sence

Dışarı çıkmadan önce tekrar jiletle üzerinden geçip duş alabilirsiniz daha rahat hissetmek için

Dışarı çıkmadan önce tekrar jiletle üzerinden geçip duş alabilirsiniz daha rahat hissetmek için
hafif tahris olmus tekrar alirsam daha kotu olur bence. disaridan cok farkedilecegini sanmiyorum ama dikkatli bakilirsa farkedilir anca. kim dikkatli bakar ki? bakarlar mi dikkatli sence?

Kızıma traş makinesi aldım ağdadan ve epilatörden hoşlanmadığı için, bayağı iyi iş görüyor. Ben de şu anda ipl kullandığım için önce onu kullanıyorum.

Kızıma traş makinesi aldım ağdadan ve epilatörden hoşlanmadığı için, bayağı iyi iş görüyor. Ben de şu anda ipl kullandığım için önce onu kullanıyorum.
sorum jiletle alip disari cikarsam kil koklerim belli oldugu icin bir sorun olur muydu veya bunu yapan var miydi

hafif tahris olmus tekrar alirsam daha kotu olur bence. disaridan cok farkedilecegini sanmiyorum ama dikkatli bakilirsa farkedilir anca. kim dikkatli bakar ki? bakarlar mi dikkatli sence?
O zaman yapmayın. Yoksa koltuk altında yanma olur. Sevgiliyle görüşmeye falan çıkmıyorsanız kimse öyle dikkatlice bakmaz bence.

sorum jiletle alip disari cikarsam kil koklerim belli oldugu icin bir sorun olur muydu veya bunu yapan var miydi
Teorik olarak kökleri almadığı için aynı şey, jiletten daha pratik olduğu için bir fikir olarak söylemiştim de gerek yokmuş, neyle alırsanız alın.

ben koltuk altımı lisedeyken jiletle alıyordum ve bir süre sonra kıl köklerinin görünümü beni çok rahatsız etmeye baslamıştı. normalde de zaten çok kalın köklüydü kıllarım. sonra cağğnım anamın önerisiyle eldivenle almaya basladım. üniversitedeyken lazere başladım. lazere giderken dahi koltuk altımda çokkk hafif kıllanma vardı ve bittiler.

yani tabii ki alabilirsiniz ama önce çok tahriş etmeyecek bir peeling yapın, sonra iyi bir jiletle alın. ben yine de eahatsız oluyordum kıl köklerinden ama kimsenin dikkatini çektiğini de hatırlamıyorum 😂 sadece beni rahatsız ediyordu.

Back
X