- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kendimicinvarim123
Koltukaltımı jiletle alıp askılıyla dışarı çıksam olur mu sizce bunu yapan var mı geriliyorum birazcık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kil kokleri belli oluyor ya hani canim onu sormak istedim bundan cekiniyorumKılla çıkma da neyle istiyosan al yani.![]()
gerildigim konu kil koklerinin belli olmasi canim bakislara cok da maruz kalmak istemem biliyosun milletiCanım normal bişey bu neden geriliyorsun anlamadım kadınlar ağda, lazer, ve jilet kullanıyor
Yıllardır kıllarımı jiletle alıyorum kıl köklerim kalın olmasına rağmen çok belli olmuyor çok rahatsızsanız lazer epilasyona gidin yaşınız 18 ve üstüy
peki ornegin aradan iki gun gecti yine de sifir kolla disari cikilir mi senceYıllardır kıllarımı jiletle alıyorum kıl köklerim kalın olmasına rağmen çok belli olmuyor çok rahatsızsanız lazer epilasyona gidin yaşınız 18 ve üstüyse
Olur neden olmasınKoltukaltımı jiletle alıp askılıyla dışarı çıksam olur mu sizce bunu yapan var mı geriliyorum birazcık
Olur neden olmasın
peki ben simdi iki gun once aldim koltukaltimi jiletle simdi de ciksam askiliyla olur mu oyle hafif belli killarim
hafif tahris olmus tekrar alirsam daha kotu olur bence. disaridan cok farkedilecegini sanmiyorum ama dikkatli bakilirsa farkedilir anca. kim dikkatli bakar ki? bakarlar mi dikkatli sence?Dışarı çıkmadan önce tekrar jiletle üzerinden geçip duş alabilirsiniz daha rahat hissetmek için
sorum jiletle alip disari cikarsam kil koklerim belli oldugu icin bir sorun olur muydu veya bunu yapan var miydiKızıma traş makinesi aldım ağdadan ve epilatörden hoşlanmadığı için, bayağı iyi iş görüyor. Ben de şu anda ipl kullandığım için önce onu kullanıyorum.
O zaman yapmayın. Yoksa koltuk altında yanma olur. Sevgiliyle görüşmeye falan çıkmıyorsanız kimse öyle dikkatlice bakmaz bence.hafif tahris olmus tekrar alirsam daha kotu olur bence. disaridan cok farkedilecegini sanmiyorum ama dikkatli bakilirsa farkedilir anca. kim dikkatli bakar ki? bakarlar mi dikkatli sence?
sagolun giyiyorum o zamann thanksO zaman yapmayın. Yoksa koltuk altında yanma olur. Sevgiliyle görüşmeye falan çıkmıyorsanız kimse öyle dikkatlice bakmaz bence.
Teorik olarak kökleri almadığı için aynı şey, jiletten daha pratik olduğu için bir fikir olarak söylemiştim de gerek yokmuş, neyle alırsanız alın.sorum jiletle alip disari cikarsam kil koklerim belli oldugu icin bir sorun olur muydu veya bunu yapan var miydi
Bişi olmazkil kokleri belli oluyor ya hani canim onu sormak istedim bundan cekiniyorum
Yok be kuzum kim ne yapsın kıl köklerini düzgün alırsan kollarımız havada gezmiyoruz kigerildigim konu kil koklerinin belli olmasi canim bakislara cok da maruz kalmak istemem biliyosun milleti