• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltukta uyuklayan koca

beliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
412
6
96
Diğer
arkadaşlar 3 yıllık evliyiz.eşimin evlenmeden önceki yaşantısı biraz dağınıktı.ailesi çok serbest bırakmış ve sonradan yaşadığı bekar evindede çok rahattı.evlendik ve benim eşim salonda tv izlerken koltukta uyuklayan bir tipmiş.öyle anladım.zaten accayip tv izlemeyi seven bir adam hastalık dercesinde yani özelliklede futbol.ama saat ilerleyince başlıyor uyumaya.şu 3 yılda toplasam 5 defa hadi yatalım die birlikte yatağa birlikte girmemişizdir.ilk başlarda çok kavga etttik.ben düzenli bir kadınım ve pijamalarımı giyip yatağıma yatıp öle uykuya dalarım.eşimse tam tersi.işten gelir üstünü çıkarıp ölece artık uyur.bi uyanırım bakarım saat 3 olmuş 5 olmuş tv açık,salonun ışıkları açık adam hor hor uyuyo.ilk başlarda sinirli sinirli uyandırıp yatırırdım.sonraları baktım gelmemişmi kalkıp kapıyı kilitlerdim.uyanıp gelince kapı kilitli olur ve biz sabah gene kavga ederdik.daha sonraları koltukta uyuduğu gecenin sabahında kahvaltı hazırlamayı bıraktım.şimdi artık hiiçççç uğraşmıyorum.ben yatıyorum diyip gidip yatıyorum.artık ne zaman uyanırsa öle gelip yatıyo sabahta kendi kendine kalkıp gidiyo işine.tamam bazen olur ama bu bizim hayatımız oldu artık.zaten sorunluyuz evliliğimizde bide bu iyicene tuz biber oluyor.ne romantizm kaldı ne bişi.birbirimizi hiç umursamamaya başladık.çok konuştum güzellikle dil döktüm,tepki yaptım,tehdit ettim yani ne yaptıysam boşuna.hiiççççç gram değişmedi.ne yapıcam ben böyle varmı bu sorunu yaşayan,yada akıl çözüm verebilecek olan....

canım bu kadar çok tv bagımlısı olması iyi degil gerçektende...insan bir muhabbet ister,romantizm ister dedigin gibi...benimki bilgisayara çok kaptırdıgında çok kızıyorum mesela...ama şükür ki hatasını anlar yanıma gelir...yani senin için ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum...
mesela onu kabugunun dışına çıkarmaya çalışsan?mesela eve geldiginde yemeginizi yeyin ve gezmeye çıkın..seni biryerlere götürmesini iste...beraber film seyretmeyi teklif et vs...gerçi büyük ihtimalle bunları yapmışsındır...tv bagımlılıgı çogu erkekte var malesef...şuanda iyice düşünemiyorum canım çözüm önerilerim olursa dönerim öpüyorum.sıkma canını.

alışık olmadığımız bir türden sorun..

tv izleyerek uyumak..

yanlış anlaşılmak istemem ama tv izleyerk uyukluyorsa yatak odanıza bile alışamaz böyle bir erkek..

acaba tv izlemeden uyuyamıyormu?

mesela ben kitap okumadan uyuyamam.. 1 sayfa dahi olsa okurum..

eşinizde de alışkanlık yapmış sanırım tv siz uyuyamamak..

yatak odanıza küçük bir tv koyabilirsiniz..

orda hem izler hem yatağında uyumuş olur..

Bencede yatak odaniza kücük bir tv alin...belki adam cidden tv seyrederek yatmaya alismis...var öyle insanlar seyretmeseler bile ille tv acik olucak baska türlü uyuyamiyorlar...Birde öyle dene arkadasim...:delphin:

eşinizin bu durumundan rahatsız olabilirsiniz ama izlediğiniz yol çok yanlış
insan kolay kolay vazgeçemiyor alışkanlıklarından
ben de severim tv karşısında uyumayı
ama biri kalkıp da bunu yaptığım için gelip sinirli bi şekilde uyandırır dırdır ederse ağzının payını alır sengözlerimebaksanab
ha güzellikle öperek "hadi aşkım yatağımıza gidelim" derse iş değişir...
1 olur 2 olur 3 olur ama daha fazla katlanamam tatlı dille konusmaya diyorsanız da bu sebepten ötürü huzursuzluk yaşamamanız imkansız...
erkeğin kendiliğinden bişiyleri idrak edip değişmesini beklerseniz diyeceğim odur ki;
daha çooook beklersiniz
küçük bir cocuğun nasıl eğitilmeye ihtiyacı varsa onlar için de durum aynı

ha şu da var
lütfen beni yanlış anlamayın ama erkeği yataga cekmek kadının elindedir
pijamalarınızı giyip hoop uykuya hazır moda girerseniz valla kusura bakmayın da ben olsam ben de tvde futbol izlemeyi tercih ederim :delphin:
o tv izlerken kalk git şöyle iç gıdıklayıcı bi gecelik giy
bi 5 dakka sonra su içme yada salonda bişi unutma bahanesiyle, onu hiiiç iplemiyomuş gibi sarkı mirildana mirildana görün kocana
sen "hadi gel" demeden solugu yatakodasında alacaktır zaten
ha eger bunu da denediysen ve etkiye beklenen tepki verilmediyse kocanın ciddi ciddi tedaviye ihtiyacı var demektir, bi doktora görünsün mirmirmirmir

bence yatak odanıza tv alın.işe yarar herhalde.
3 yılda toplam 5 keremi yatağa girdinizCADIARZU

ilk önce şunu söyleyeyim evlilikte ayrı ayrı yatmak hiç uygun değil
bu sizde artık alışkanlık olmuş
sizde artık uğraşmaktan bıkmışınız kendi haline bırakmışınız
ama uğraşmaktan vazgeçmeyin
sizde onunla orada uyuyun bakalım tepkisi ne olacak
dahada olmadı arkadaşların dediği gibi yatak odasına bir tv alın
ne olursa olsun beraber yatmalısınız

bazı kadınlar var hani bayan arkadaslarından bılırsın gelır yanına şirinlik yapr atlayıp zıplar durmadan konusur hep ılgını cekmeye calısır sonunda da basarır, tamam dersın hadı dınlıyorum boyle yap bı basına gıt durmadan dııkkatını cekmeye calıs ya da

mesela arkadaslarını cagar durmadan vıdı ıdı konussunlar onu da katsınlar konusmaya boylece tv ızleyemez

yerimseniben

Çok zor bir durum gercekten ama bir yolu olmalı mutlaka..akşamları tavla oynasanız eşinle..sabah mesela kahvaltı hazırlasan uyandırsan onu birlikte vakit geçirseniz...alışkanlıkların fazlası zarar işte..arkadasların bazıları yatak odasına tv al demiş ama bangır bangır maç sesinden hangi kadın sıkılmaz ki ...3yılda bu hale gelmiş bir evlilik cidden üzüldüm insanı korkutuyor bu tarz evlilikler..

bence yatak odanıza tv alın.eşiniz daha önce anladığım kadarıyla ailesinden ayrı yaşıyormuş.ben de ailemden ayrı yaşıyorum ve yalnız olduğum için tv izlemeden uyuyamıyorum:(aynı ekilde sevgilim de ailesinden ayrı o da tvsiz uyuyamaz.insan yaalnız olunca bir ses olsun istiyor.başka türlü ses dinlemekten tıkırtı dinlemekten insan uykuya dalamıyor.tamam şimdi evlisiniz ama alışkanlıklardan vazgeçilmiyor.küçük bir tv alın eşiniz yatak odasında izlesin orda uyuyakalsın..belki yatakta sırnaşırsanız tv yi bırakıp sizinle ilgilenmeye başlar ;)

Valla zor, ne diyeyim. Bizde de bu kadar olmasa da bir tv krizi var, o hafta içi geçsaatlere kadar tv izlemeyi sever ama ben ondan erken kalkıp ona kahvaltı hazırladığm için erken yatma htiyacı duyuyorum. O yüzden ben yatıyorum der yatağa giderim, o da zaten arkamdan illa ki gelir, ancak çok ilgisini çeken bişey varsa takılır ama haftada 2 günü geçmez...
Hafta sonu ise ben ctesi akşamları habertürkte Murat Bardakçının Tarihin Arka odasına takılırım ve gece 3-4e kadar sürer, kocişim de tarihi pek sevmediği için gider yatar. Ama sorun olmaz çünk haftasonu gece birbirimize vakit ayıramasak bile sabah cilveleşiriz...
Ama sizin durum biraz garip, 3 senede 5 kez mi beraber yattınız. Kuzum siz ne zaman cilveleşip beraber oluyorsunuz?

off kızlar yani off.dediklerinizin de fazlasını yaptım belki.ama eşim öylesine inat ve sabit fikirki ha duvara konuştum 3 yıl ha ona aynı.ben yatıyorum uyuklamazsa saat 3-4-5 gibi geliyor yada uyukluyor 3 yıl böyleydi.hatta ben yatıyorum diye salondan çıktığımda tamam diyor ben salonda mesela bişeyi unutup geri geldiğimde bi bakıyorum gözlerini kapatmış bile ya uyuyosun gel hadi diyorum yok yok uyumuyorum diye gene kalıyor orada.yeni evliyiz afalladım noluyo die 1-2-3 ten sona çıldırdım kızlar ya çok tepki yapmışsın diyorsunuz ama düşünsenize yeni evliyiz o zamanlarrrr.....bende sanıyorumki hadi yatalım deyince erkek yatar..nerdeee..ne bileyim ben böle huyları olduğunu.başka sorunlarımızda var ama bumu sorunları doğurdu yada sorunlarımız olduğu içinmi böle ben çıkamadım içinden.artık terapi almamız şart.ben sadece benim gibi olan varmı diye merak etmiştim belki normaldir diye teselli bulurum sandım.ama galiba yok denecek kadar az...ne kadar şanssızmışım evlilik konusunda

ben normalde yatak odasına tv koymaya karşıyım ama sizin durumunuzda bir çare olabilir gibi görünüyor.
bir de tv'da birlikte izleyecek birşeyler bulup battaniyi de kafanıza çekip sarılarak izleseniz. hatta seyrederken bu program ya da dizi herneyse bitince birlikte yatağımıza gidelim dersiniz..

ben normalde yatak odasına tv koymaya karşıyım ama sizin durumunuzda bir çare olabilir gibi görünüyor.
bir de tv'da birlikte izleyecek birşeyler bulup battaniyi de kafanıza çekip sarılarak izleseniz. hatta seyrederken bu program ya da dizi herneyse bitince birlikte yatağımıza gidelim dersiniz..

onuda yaptımmm...ama her gecede olmuyorki.çok uykum oluyor saat artık ilerlemiş oluyor tv de maç oluyor her gece her gece o kadar sabırlı ve hoşgörülü olamayabiliyorum.mesela cumartesi akşamları hep dışarıda oluyoruz eve dönmemiz mesela 3 ü 4 ü buluyor artık uykumuz var yorgunuz üstümüzü çıkar hazırlan bayaaaa geç olmuş.bi bakıyorum geçmiş salona açmış tv yi yan yatmış baygın baygın tv izliyor.ya ne bilim ya valla benim işim çok zor.ancak uzman biri çözebilir ve eşiminde çaba harcaması şart..

bu artık eşinizde bağımlılık oluşturmuş ...yatak odanıza bir televizyon alın ve koyun..en azından birlikte uyumuş olmak ta iyidir...ve daha sevecen ilgili sıcak tavırlarla bu alışkanlığından vazgeçmesi yada en az hasarlarla devam etmesi konusun da konuşun...

Sen adamın yemeğine at afrodizyakları, bak tv seyrediyormu bir daha. :ecrin_bebek:
İşin şaka yanı bir tarafa bence böyle yollarla onu tv seyretmekten alıkoyamazsınız. Siz inatlaştıkça eşiniz daha çok tv ye dadanır.

:roflol::roflol::roflol: kapıyı kilitliyordun demek
çok güldüm buna yaaaa

Bizde de aynı problem var fakat ben uyguladığım taktik sayesinde sorun çözüldü.İlk evlendiğimiz aylarda ben gider uyurdum,eşim oturma odasında tv karşısında uyuyakalırdı.Ben farkedersem uyandırır yatağına yatırırdım,yoksa sabah uyuşmuş şekilde uyanırdı.Baktım olacak gibi değil,ben uykum gelince oturma odasının ışığını kapatıp,eşimin yanında uyuyorum,sonra ikimizden biri diğerini uyandırıyo,yatağımıza gidiyoruz.Böylece kimsenin sinirleri gerilmiyor.Napalım değişmiyorsa huzursuz olmamak için biraz da sen esnek davranacaksın.

Bence yatakodasına da tv koymanız bir çözüm değil sonuçta gene izlicek ve siz yanında yatarken onun tv izlemesi dahada sinirinizi bozcak.mesela tv bozulsaaaa yani ayarlarıyla filan oynayın bişeyler yapın bozun o tvyi ve bir iki gün tamirde kalsın mümkünse ozaman beraber vakit geçirmenin nekadar güzel olduğunu anlayacaktır bence...

Back
X